208 GTi

PEUGEOT 208 GTi

NOTRANJOST

Novi PEUGEOT 208 GTi je namenjen užitkom v vožnji, zato je bil zasnovan okoli voznika. Od instrumentne plošče v višini oči do intuitivnega dizajna konzole, vsaka najmanjša podrobnost idealno sovpada z elegantno celoto.  

PEUGEOT i-Cockpit

/image/20/8/peugeot_208_2015_437_960x460_fr_2.76208.jpg

Naravnejša in bolj samoumevna nova ergonomija voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit prispeva k užitku v vožnji, vodljivosti in natančnosti. Instrumentna plošča v višini oči in kompakten volan vam zagotavljata natančno krmiljenje ter stimulativno, instinktivno in varno vožnjo brez odmika pogleda s cestišča.

TEHNOLOŠKO IZPOPOLNJENA INSTRUMENTNA PLOŠČA

Pred vami se na instrumentni plošči v višini oči nahajajo števci, ki imajo obrobo osvetljeno z rdečimi LED diodami, ozadje z motivom šahovnice v mat in svetlečem odtenku ter kazalce z belo osvetljenim ozadjem. Bistvene informacije za vožnjo so vam na voljo brez odmika pogleda s cestišča.

KOMPAKTEN VOLAN

Športen volan iz polno zrnastega usnja, ki ga krasi logotip GTi. V kombinaciji s kompaktnimi merami novega PEUGEOTA 208 GTi - manj kot 4 metre dolžine - je vozilo zelo okretno in izredno enostavno za krmiljenje ter zagotavlja pristne užitke v vožnji.

 

ZASLON NA DOTIK

Prek 7-palčnega zaslona na dotiki, ki se nahaja v idealnem položaju, in njegovega športnega tematskega motiva Redline v rdeči in črni barvi, lahko s konicami prstov dostopite do navigacije in vseh ostalih funkcij. Zaslon je opremljen s priključki Jack/USB, prek katerih lahko poslušate glasbo ali napolnite svoje naprave, in s povezavo Bluetooth, ki vam omogoča povsem varno telefoniranje.

IZOSTRITEV ČUTOV

/image/24/2/peugeot_208gti_1502pc119.76242.jpg
/image/24/3/peugeot_208gti_1502pc130.76243.jpg
/image/24/4/peugeot_208_2015_607_fr.76244.jpg

Vabimo vas, da se udobno namestite na sedežih z oblazinjenjem v usnjui s podpisom GTi. Položaj za vožnjo je jasen sam po sebi in desna roka povsem instinktivno najde glavo prestavne ročice v nesvetlečem kromanem materialu in rdeči barvi.

UMETNOST JE V DETAJLIH

Vsaka podrobnost dodatno poudari ambient GTi: rdeči okrasni šivi na sedežih, naslonih za roke na vratih, glavi prestavne ročice menjalnika, ročici ročne zavore v usnju i, črni varnostni pasovi z rdečo obrobo, prednje vratne kljuke v svetleči črni barvi z rdečo obrobo, pragovi vrat s podpisom in športna pedala iz aluminija.