TEHNOLOGIJA

Peugeot 301 je opremljen s sistemi za pomoč pri vožnji, ki olajšajo vsako pot.

TEMPOMAT IN OMEJEVALNIK HITROSTI VOZILA

/image/32/4/peugeot-301-regulateurlimitateur-1920x1080.79324.jpg

Z omejevalnikom hitrosti vozila, ki je vgrajen skupaj s tempomatomi, lahko nastavite hitrost, ki je ne želite prekoračiti. V predelu hoda pedala za plin se vzpostavi trda točka, na kateri je dosežena najvišja nastavljena hitrost. To točko odpora lahko voznik preseže z naglim pritiskom na pedal, in tako začasno prekorači programirano hitrost.

VETROBRANSKO STEKLO Z OGREVANIM SPODNJIM DELOM

Ena od novosti peugeota 301 je vgradnja grelnega upora med dvema plastema vetrobranskega steklai. Ta oprema segreva vetrobransko steklo v predelu metlic brisalnikov in preprečuje njihovo sprijetje na steklo. Z ogrevanjem zadnjega stekla si delita isti gumb za vklop. Kombinacija obeh sistemov je dobrodošel adut v zelo mrzlem obdobju.

POMOČ PRI VZVRATNEM PARKIRANJU

Pomoč pri vzvratnem parkiranjui vas preko ultrazvočnih zaznaval, ki so razporejena na zadnjem odbijaču, opozarja na prisotnost predmeta oziroma osebe za vozilom. Ob zaznavanju ovire se sprožita zvočni signal in grafični prikaz na zaslonu avtoradia Bluetooth®.

OZVOČENJE V VOZILU

/image/29/1/peugeot-301-son-600x400.79291.jpg

Za Peugeot 301 sta na voljo avtoradio CD RDS MP3i z dodatnim priključkom Jack in dvema prednjima zvočnikoma ter avtoradio CD RDS MP3 Bluetooth®i. Slednji deluje v povezavi s štirimi zvočniki in ima poseben zaslon, obvolanska stikala, priključek Jack/vhod USB in pribor za prostoročno telefoniranje Bluetooth®.