PEUGEOT 308 SW

ZUNANJOST

Čiste oblike, tehnološka dovršenost in eleganca sodijo med lastnosti novega Peugeota 308 SW, ki je bil pred kratkim proglašen za evropski avto leta 2014 in se ponaša s prenovljeno stilsko zasnovo, pri kateri ni bila niti najmanjša podrobnost prepuščena na

IZČIŠČENA OBLIKA

/image/20/5/pur_design3.79205.jpg

Novi Peugeot 308 SW se predstavlja z modernim, drznim in elegantnim stilom. Usločene in napete linije zarišejo atletsko oblikovano in prefinjeno karoserijo z naravno eleganco. Velike steklene površine z aerodinamično obliko dodatno poudarjajo dinamičen videz vozila in razkrivajo prostorno notranjost.

ČISTA KAKOVOST

/image/15/3/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308-sw.79153.jpg

Vsem vidikom, vsaki površini in čisto vsaki najmanjši podrobnosti novega Peugeota 308 SW smo se maksimalno posvetili.

Od faze zasnove dalje je bilo obilo skrbi namenjeno nastavitvi okrasnih rež in drugih detajlov. Prednje in zadnje luči ter obdelava njihovih notranjih površin se ujemajo z LED-smerokazi, ki so nameščeni v zunanjih ogledalih, kar pripomore k ravnovesju in izgledu posameznih delov vozila. Kromana okrasna maska in linije prtljažnega prostora jasno dokazujejo eleganco novega Peugeota 308 SW.

OBČUTKI V VOŽNJI

/image/15/4/comportement-dynamique-peugeot-nouvelle-308-sw.79154.jpg

Sedite za volan majhnih dimenzij in nemudoma boste občutili ergonomsko zasnovo. Voznik prevzame nadzor nad vozilom povsem intuitivno, natančen volan pa zagotavlja zanesljivo in dinamično lego na cesti.
Po zaslugi specifičnega podvozja in odlične zvočne izolacije se boste naužili občutkov v vožnji. Številni sistemi za pomoč pri vožnji poskrbijo za vašo varnost in vam zagotavljajo enostavna potovanja.

OBLIKOVNO PREPOZNAVNE LUČI

i

Z prepoznavno okrasno masko in žarometi, ki se popolnoma prilegajo linijam karoserije, je prednji del novega Peugeota 308 SW videti estetsko dovršen.
Tako prednje kot tudi zadnje luči so opremljene s tehnologijo Full LED i100 % osvetlitev s svetlobnimi diodami . Skupaj s smerokazi na LED diode, ki so integrirani v zunanja ogledala, ima novi Peugeot 308 SW nadvse zapeljiv mačji pogled.

ZADNJE LUČI

i

Zadnje luči, ki tako kot pri limuzini segajo čez robove bokov, so prevzele oblikovno prepoznavno obliko črke C, ki ni zgolj inovativna temveč tudi tehnološko dovršena po zaslugi 42 opalno belih LED diodi. S tremi dodatnimi LED diodami na žaromet, ki omogočajo vklop zavornih luči, so zadnje luči opremljene kar z 48 LED diodami.
Oblikovno prepoznavna oblika luči izhaja neposredno iz oblikovne podobe luči vozil 508 SW in 508 RXH, s čimer se novi Peugeot 308 SW pridružuje družini velikih karavanov znamke.