PEUGEOT 308 5 vratna limuzina

NOTRANJOST

V notranjosti novega Peugeota 308 se prepletata estetika in intuitivne funkcije. Njegova prečiščena in nadvse funkcionalna oblika poudari na videz očitno ergonomijo, ki nudi čisto nove občutke v vožnji.

/image/51/1/42.77511.jpg

ČISTE OBLIKE

S premeteno razporejenim in prostornim prednjim delom, zmanjšanim številom gumbov ter plemenitimi in razkošnimi materiali oblika notranjosti novega Peugeota 308 dokazuje, da je bilo najmanjšim podrobnostim in končni obdelavi posvečeno obilo pozornosti. Njegov povsem prečiščen estetski videz velja v avtomobilskem svetu za nekaj povsem novega in inovativnega.

/image/18/6/i-cockpit-full.79186.jpg

OBLIKOVNA ZASNOVA VOZNIKOVEGA MESTA

V notranjosti novega Peugeota 308 je vozniku na voljo pravo tehnološko-intuitivno voznikovo mesto z inovativno arhitekturno zasnovo in razkošno opremo: Peugeot i-Cockpit. Voznikovo mesto, ki ustreza najstrožjim tehničnim predpisom, vključuje volan manjših dimenzij, instrumentno ploščo v višini oči z izpopolnjeno obliko, velik 9,7-palčni zaslon na dotik in visoko sredinsko konzolo.

Peugeot i-Cockpit omogoča intuitiven dostop do vseh stikal in še bolj varno vožnjo, s čimer nudi tudi ekskluzivna in spodbujajoča doživetja v vožnji s Peugeotom.

ČISTA KAKOVOST

Vsak notranji del se idealno prilega potniški kabini: opaziti je zelo malo gumbov, zaslon na dotik deluje kot vgrajena tehnološko izpopolnjena plošča, stikalo za glasnost pa potrjuje njegovo pripadnost visokemu razredu. Armaturna plošča, ki je v celoti prekrita s penasto oblogo, in dekorativni dodatki v kombinaciji nesvetlečega kroma in lakirane črne barve so dokaz o skrbno izdelanih detajlih.

PANORAMSKA STREHA

/image/49/8/07.77498.jpg

Steklena panoramska streha dodatno osvetli potniški prostor in izboljša počutje potnikov. Za še več udobja v zelo sončnem vremenu pa je za 308 na voljo povsem nov izvlečni senčnik iz perforiranega materiala, ki zadrži 95 % zunanje svetlobe.

 

* Za doplačilo od 2. stopnje opremljenosti dalje, odvisno od države.

/image/46/6/interior_hifi.77466.jpg

HI-FI DENON

Nov Hi-Fi sistem Denon, ki sta ga posebej za 308 v tesnem sodelovanju izdelala Peugeot in Denon, je pravi tehnološki dosežek po meri. Zajema 8 zvočnikov, nizkotonski zvočnik in digitalni ojačevalnik. Izbirati je možno med dvema načinoma za porazdelitev zvoka in petimi zvočnimi efekti, ki tako vozniku kot tudi ostalim potnikom zagotavljajo močan, natančen in naraven zvok.

/image/46/7/petit-volant-peugeot-nouvelle-308.77467.jpg

VOLAN MANJŠIH DIMENZIJ

Manjši volan novega Peugeota 308 vas kar vabi na cesto. Zaradi manjšega premera je lažje obvladljiv in med vožnjo zagotavlja bolj intenzivne občutke. Njegov naraven oprijem, ki vas navda s čustvi, je od 2. stopnje opremljenosti dalje še eleganten, saj je volan obdan z napa usnjem in poudarjenimi okrasnimi šivi.

/image/46/8/combine-peugeot-nouvelle-308.77468.jpg

INSTRUMENTNA PLOŠČA

V skrbno zasnovani obliki instrumentne plošče se prepletata tehnologija in eleganca zapestnih ur. Ob zagonu motorja vešče dodelani kazalci zarišejo simetričen lok in osvetljeni merilniki privabijo poglede. Instrumentna plošča je nameščena v višini oči, tako da vozniku ni treba za odčitavanje informacij vozila nikoli odmakniti pogleda s cestišča, kar prispeva k še večjemu udobju in bolj varni vožnji.

OBLAZINJENJE

Glede na stopnjo opremljenosti lahko izmed sedmih vrst oblazinjenja izberete tisto, ki vam je najbolj všeč. Dekorativni dodatki so za različne stopnje opremljenosti na voljo v raznih barvnih odtenkih. Dekorativni dodatki v sivem brušenem aluminiju, v svetleči črni barvi, nesvetlečem kromanem videzu, sedeži v usnju* ali blagu … v ponudbi je široka paleta dodatkov, ki ustvarijo sodobno in elegantno kombinacijo notranjosti.
* Za podrobnosti o usnju preglejte tehnične podatke.