TEHNOLOGIJA

Peugeot 5008 je dinamičen in kompakten enoprostorec, zasnovan v zadovoljstvo voznika in prepoznaven po inovativni opremi.

ZASLON

/image/94/7/tete_haute_1920x1080.78947.jpg

Na prosojnem zaslonu za prikaz podatkov v voznikovem vidnem polju se v barvah projicirajo bistvene informacije za pomoč pri vožnji*i : hitrost, referenčna vrednost tempomata ali omejevalnika hitrosti vozila, čas do vozila pred vami preko sistema Distance Alert®** (pomoč pri zagotavljanju varnostne razdalje med voziloma). Vse potrebne informacije imate pred očmi, kar vam omogoča še bolj varno vožnjo.
**Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.

/image/90/4/telemathique_286x310.78904.jpg

TEHNIČNE REŠITVE

Peugeot 5008 ponuja izbor tehnološko dovršene opreme za poslušanje glasbe, telefoniranje*iin lažjo vožnjo: avtoradio CD MP3 WIP Sound, avtoradio CD MP3 s priborom za prostoročno telefoniranje WIP Bluetooth**i navigacijski sistem s priborom za prostoročno telefoniranje WIP Nav+***i navigacijski sistem s telefonom WIP Com 3D s 7-palčnim barvnim zaslonom.i in sistem HIFI JBL ter vhod USB WIP Plug.

/image/90/5/prise-auxiliaire_286x310.78905.jpg

PRIKLJUČKI

Vhod za zunanje naprave (Jack ali USB, odvisno od avdio opreme vozila) na sredinski konzoli vozila 5008 omogoča priključitev prenosnega predvajalnika ali ključa USB. Vhod je domiselno umeščen tako, da je nanj priključena zunanja naprava skrita pred pogledi od zunaj.

/image/90/6/pack-video-286x310.78906.jpg

VIDEO PAKET

Videopaket*ipotnikom na zadnjih sedežih prinaša zabavo na dolgih poteh: na vozilo je mogoče priključiti prenosni videopredvajalnik, igralno konzolo in DVD predvajalnik. Sistem predvaja videoposnetke na dveh 7-palčnih zaslonih, ki sta vgrajena v hrbtnem delu prednjih vzglavnikov, zvok pa oddaja po dvoje brezžičnih slušalkah Bluetooth®, opremljenih z akumulatorsko baterijo.

RAZPOLOŽLJIVI PROSTOR

/image/93/4/mesure-places-disponibles-1920x1080.78934.jpg

Funkcija za "meritev razpoložljivega prostora" je dobrodošla pomoč pri voznih manevrih, ki oceni velikost prostega parkirnega mesta, izvedljivost parkiranja na njem ter zahtevnost manevra. Ta tehnologija je povezana s sistemom za pomoč pri čelnem in vzvratnem parkiranju*i, ki oddaja piske z večjo ali manjšo frekvenco v odvisnosti od razdalje med vozilom in oviro ter na glavnem zaslonu prikazuje grafično shemo.

DOSTOP DO INTERNETA

Enota Wi-Fi on board pri Peugeotu 5008 omogoča dostop do interneta in spletnih aplikacij s prenosnega računalnika, pametnega telefona ali tablice.

VZVRATNA KAMERA

/image/90/8/camera-de-recul-600x400.78908.jpg

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji*i se vklopi samodejno ob preklopu v vzvratno prestavo in vozniku pomaga izvesti manever, ki ga za še večjo varnost prikaže na zaslonu.