NOTRANJOST

V potniškem prostoru vozila 508 je vse zasnovano z namenom, da voznik uživa v čisto vsakem trenutku, ki ga preživi v vozilu in da se potniki počutijo čim bolj sproščeno.

UMETNOST JE V DETAJLIH

/image/00/2/peugeot_508_2014_181_fr_img1.79002.jpg

Novi Peugeot 508 svoj prestižni dizajn izraža tudi z vsemi detajli v potniškem prostoru. Sedite v vozilo in odkrijte potniški prostor visokega razreda, ki je premišljeno oblikovan za udobje in užitek v vožnji. Tehnološko napredno voznikovo mesto z barvnim prosojnim zaslonom za prikaz podatkov, prečiščenim stilom armaturne plošče in 7-palčnim zaslonom na dotik vam zagotovi takojšnjo umirjenost.
Naokrog so nameščeni dekorativni elementi in obloge iz prefinjenih materialov: kroma, lakirane črne barve, satinirane črne barve in usnjai in med seboj elegantno usklajenih materialov.
Novi 508 izraža svojo pripadnost prefinjenemu dizajnu.

IZKUŠNJA UDOBJA

/image/96/6/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5082.78966.jpg

Arhitekturna zasnova notranjosti novega Peugeota 508 je bila še posebej premišljena, da lahko ponudi čim več udobja vsem potnikom.
V središču zelo elegantnega potniškega prostora vam je na voljo veliko prostora in opreme, ki sta bila izdelana za vaše zadovoljstvo v vozilu.

/image/99/6/03.78996.jpg

PROSTOROČNI DOSTOP IN ZAGON

Vaš 508 ima elektronski sistem prepoznavanja, da ga boste lahko enostavneje odklenili in zagnali. Namesto klasičnega mehanskega ključa lahko elektronski ključ obdržite v žepu ali torbici. Vrata vozila odklenete ali zaklenete tako, da sežete po kljuki vrat. Ko boste sedli v vozilo, boste motor lahko zagnali in izključili s preprostim pritiskom na gumb Start/Stop.

/image/08/3/peugeot_508_2014_162_fr-1920.15083.jpg

ŠTEVILNA ODLAGALNA MESTA

Za dobro počutje in udobje ima novi Peugeot 508 številna odlagalna mesta za lažje bivanje v potniškem prostoru: predal v sredinski konzoli, predal za drobnarije s prezračevanjem, dve držali za kozarce spredaj in dve zadaji, predale za plastenke v oblogah vseh vrat, odlagalno mesto pod naslonom za roke in odstranljiv pepelnik.

KLIMATSKA NAPRAVA S ŠTIRIPODROČNO REGULACIJO

Poleg enopodročne ročne klimatske naprave in samodejne klimatske naprave z dvopodročno regulacijoi je pri Peugeotu 508 na voljo tudi klimatska naprava s štiripodročno regulacijoi. Vsak potnik razpolaga z upravljalnim stikalom klimatske naprave ob svojem sedežu.
Za optimalno udobje po meri vsakega posameznika.

 

PRTLJAŽNI PROSTOR

Prtljažni prostor nove limuzine 508 je zdaj še bolj priročen po zaslugi nižjega praga prtljažnih vrat. Že tako velika prostornina, ki znaša 545 litrov (515 dm3 po standardu VDA), se po preklopu naslonjal poveča na 1581 litrov (1381 dm3 VDA). Odlagalna mesta pod talno oblogo v prtljažniku nudijo dodatnih 48 litrov prostora (42 dm3 VDA)i.