/image/26/7/508rxh_1407pc004.15267.jpg

PEUGEOT 508 RXH

TEHNOLOGIJA

Inteligenten, inovativen in intuitiven novi 508 RXH se ponaša s tehnologijami najnovejše generacije. Prikazuje informacije, nudi pomoč in poskrbi, da je vožnja še bolj enostavna.

POPOLNOMA HIBRIDNI DIZELSKI MOTOR

/image/31/1/mot_2010_004_img.77311.jpg

508 RXH je ekskluzivno na voljo s pogonskim sklopom 2.0 l HDi FAP, prvim Full Hybridi dizelskim motorjem na svetu, in je kot tak sinonim za užitke v vožnji in svobodno potovanje. 508 RXH se ponaša z največjo močjo v vrednosti 147 kW (200 KM), štirikolesnim pogonom in največjim navorom 450 Nm in je primeren za vse vrste uporabe v najrazličnejših situacijah. Poleg tega pa v svojem tržnem razredu odpira vrata povsem novim možnostim, saj nudi način za 100 % električni pogon, ki je idealen za vožnjo po mestu in nižjo porabo goriva, ki povprečno znaša 4,1 l/100 km, oziroma nižje emisije CO2 v vrednosti 107 g/km.

ŠTIRJE NAČINI VOŽNJE

/image/33/4/508rxh_1407pc202.77334.jpg

Voznik lahko prek vrtljivega gumba na sredinski konzoli izbere enega od štirih različnih načinov delovanja: "ZEV", "4WD" (štirikolesni pogon), Auto ali Sport. Z združitvijo zmogljivosti in nadzora novi 508 RXH nudi vozniku dinamične zmogljivosti in enostavno uporabo brez primere.

ZASLON NA DOTIK SMEG+

/image/31/3/peugeot_508rxh_2014_030_fr.77313.jpg

Z zaslonom SMEG +i novi Peugeot 508 RXH vstopa v svet povezljivosti, digitalne tehnologije in sodobnosti. Zaslon na dotik visoke ločljivosti nudi številne raznolike funkcije prek različnih možnosti vzpostavljanja povezav, ki omogočajo upravljanje multimedijskih naprav, navigacijskega sistema, telefonije in povezovanja. Za izvedenke HYbrid4 je na voljo poseben podmeni, ki vam v realnem času posreduje informacije o izbranem načinu, stanju napolnjenosti akumulatorja in delovanju motorjev.

PEUGEOT CONNECT APPS

/image/33/8/508_1406styp007_img.77338.jpg

Peugeot Connect Appsi vam ponuja celo vrsto povezljivih aplikacij »na ključ«, ki bodo idealno dopolnile vaša avtomobilska doživetja.

Be Safe!
Aplikacija »Coyote« vas opozarja na nevarna območja in vam omogoča temu primerno prilagoditi način vožnje.
Save Money!
Z aplikacijo »Gorivo« ali »Parkirišča« lahko v neposredni bližini najdete najbolj cenovno ugoden bencinski servis ali parkirišče.
Save Time!
S pomočjo aplikacije »ViaMichelin« lahko vnaprej predvidite prometne zastoje po zaslugi prometnih informacij v realnem času in predlaganih alternativnih načrtov poti.
Enjoy Life!
Aplikaciji »Guide Michelin« ali »Trip Advisor« vam ponujata informacije o restavracijah ali hotelih na vaši poti ali ciljni destinaciji.

POVEZAVA MYPEUGEOT

S pametnim telefonom lahko tudi izven vozila koristite avtomobilska doživetja.

Save Time!
S funkcijo «Najdi moje voziloi» na vašem pametnem telefonu se lahko enostavno vrnete do kraja, kjer ste parkirali vozilo. Funkcija «Nadaljevanje navigacijei» vam omogoča nadaljevati pot do cilja s pomočjo navigacijskega sistema na vašem pametnem telefonu.
Save Money!
Po zaslugi statističnih podatkov o opravljenih poteh z avtomobilom si lahko zagotovite optimalno porabo goriva na podlagi primerjave stroškov vseh vaših poti.
Be Safe!
Po zaslugi opominjanja o roku za servisni pregled lahko zavarujete kapital svojega vozila, s tem da ste seznanjeni z rokom naslednjega rednega servisnega pregleda, ki ga morate opravitii.

SISTEM ARKAMYS IN KOMPLET HI-FI JBL

Novi 508 RXH je bil serijsko digitalno obdelan, s čimer je bilo mogoče ustvariti bolj uravnotežen zvočni ambient. Ta sistem umesti zvok v višino vetrobranskega stekla ter harmonično razporedi glasbene instrumente ter vokale po prostoru, da so usmerjeni proti obrazom potnikov.

Za visokokakovostno glasbeno izkušnjo vam 508 RXH nudi tudi komplet Hi-Fi JBLi, ki vsebuje 10 zvočnikov in 500 W ojačevalnik.