Novi 308 5 vrat

/image/15/9/308gtberline.309159.jpg

Novi PEUGEOT 308

NAPREDNOST JE PREDNOST

P308 NOVI

Novi Peugeot 308 opremljen s paketom varnostnih sistemov in tehnologij za neprekosljiv občutek vožnje, kot so:

- samodejni preklop med dolgimi in zasenčinimi lučmi,

- opozorilnik na voznikovo nepozornost,

- opozorilnik na nenamerno menjavo prometnega pasu,

- sistem za prepoznavanje prometnih znakov za omejitev hitrosti,

- sprednje meglenke.

Za povezljivvost s telefonom pa skrbi sistem Mirror Screen. Opcija Mirror Screen je združljiva s protokoli Mirrorlink®, Android Auto® in Apple Carplay®. S pomočjo uporabe enega od teh protokolov (odvisno od telefona in operacijskega sistema, ki ga telefon podpira), lahko tako uporabnik enostavno poveže svoj pametni telefon preko USB kabla z multifunkcijskim ekranom v svojem vozilu. Ta povezava potem uporabniku omogoča dostop do navigacije, glasbe in funkcij telefona preko ekrana v vozilu.

Sedaj v posebni ponudbi s paketom ZIMA* prejmete

  • 5. let jamstva in vzdrževanja,
  • obvezno in kasko zavarovanje za 1€ za prvo leto ter
  • komplet zimskih pnevmatik

*Ponudba velja do 31. decembra 2017. Ponudbo podaljšujemo in velja do 30.4.2018.

*Vrednost kompleta zimskih pnevmatik je za vozilo Peugeot 308 do 300 EUR z DDVjem in je izračunana na osnovi izbranega modela pnevmatik srednjega cenovnega razreda, ki so na voljo pri naših pogodbenih dobaviteljih. Ponudba velja za tiste pnevmatike, ki so trenutno dobavljive in velja za primere nakupa vozila s pomočjo Peugeot Financiranja. V primeru razpoložljivosti dražjih pnevmatik je potrebno doplačilo stranke. Kompleta zimskih pnevmatik ni možno zamenjati za gotovino.

Slike so simbolne. Ponudba velja ob nakupu s pomočjo Peugeot Financiranja. Vse cene so informativne narave in neobvezujoče. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Več informacij najdete pri prodajalcu Peugeot.