SUV vozila PEUGEOT

i

PREČKAJ MEJE OBIČAJNEGA

"Naj bo obzorje vaša izhodiščna točka.
Naj neznano postane vaš vsakdanjik.
Vsako oviro izkoristite za nov zagon.

Kjer se vsi drugi ustavijo, pojdite vi naprej."

ODKRIJ GRUNNFØR Z SUV 2008

i

P2008 meje

Odšli so tja, kjer se narava zdi še povsem nedotaknjena oziroma tja, kjer se arhitektura idealno zlije z divjino. In pot jim je utrl SUV Peugeot 2008.

Pot do tega čarobnega kraja jih je vodila z gladkega asfalta do peščene podlage in z neutrjenega terena do vode, pri čemer pa so se lahko popolnoma zanesli na tehnologijo Grip Control, ki je zares nepogrešljiv sopotnik.

Še nikoli niso odpotovali tako daleč, na sam konec poti, do skrajnih meja umetniške ustvarjalnosti.

ODKRIJ BOUZLOUDJA Z NOVIM SUV 3008

i

P3008 meje

Razširitev meja raziskovanja z najvišjo tehnologijo. Tega izziva so se lotili trije vozniki brezpilotnih letal oziroma dronov, ki so se z novim SUV-jem 3008 odpravili raziskati zgradbo, ki jo je čas nekako pozabil.

Na vse bolj osamljenih in tudi nevarnih cestah se je SUV 3008 izkazal za popolnega sopotnika na njihovem epskem retro-futurističnem potovanju. 

Kaj pa vrhunec? Dirka dronov po tako bizarni poti kot okoliška zgodovinska arhitektura, ki so jo zabeležili ... morda zadnjič.

ODKRIJ JAMO FINGAL Z NOVIM SUV 5008

i

P5008 meje

Geološka skrivnost ob obali Škotske, po kateri je poimenovana znana mojstrovina velikega skladatelja, Felixa Mendelssohna. To je bilo vse, kar sta DJ-ja potrebovala, preden sta se podala na akustično ekspedicijo svojega življenja.

S programom MPC in zvočnim sistemom Focal® Hi-Fi sta v novem SUV-ju 5008 ujela vsako kapljico dežja, vsak dih vetra, vsak zavoj ceste. 

S tem sta dobila navdih za izvirno glasbeno delo, ki sta ga povadila v varnem zavetju prtljažnika njunega SUV-ju in na koncu potovanja v svoji različici posnela kar na kraju samem, ki ju je navdihnil.

SUV VOZILA PEUGEOT