/image/04/1/header.83041.jpg

POVEZLJIVOST

Vstopite v svet povezanosti! Oglejte si funkcije in aplikacije, ki jih je razvil PEUGEOT Connect in so neopazno integrirane v vaše vozniške izkušnje za še več užitkov in varnosti. 

PEUGEOT CONNECT APPS

/image/07/5/peugeot_308_2013_249_fr.83075.jpg

PEUGEOT Connect Apps i Paket aplikacij s povezavo, ki vam bodo poenostavile potovanja v realnem času.
Aplikacije, ki so enostavne za uporabo in so neopazno integrirane v vaše vozniške izkušnje, se vam prikazujejo neposredno na zaslonu na dotik vašega vozila.

Aplikacije so številčne, raznolike in nadvse prilagodljive, s čimer imate vse več možnosti, da vsako posamezno potovanje prilagodite vašim individualnim potrebam.

  - Coyotei vas opozarja na nevarna območja in vam omogoča temu primerno prilagoditi način vožnje.
  - Parking vam prikaže prosta parkirna mesta v neposredni bližini.
  - Guide Michelin in Trip Advisor vam ponujata informacije o restavracijah ali hotelih na vaši poti ali ciljni destinaciji.
  - Carburant vam prikaže bencinske servise v vaši okolici in vam predlaga cenovno najbolj ugoden servis.
  - Michelin Voyage vam predlaga največje turistične zanimivosti.
  - S pomočjo rumenih strani Pages jaunes pa boste našli strokovnjaka, ki ga iščete v vaši neposredni bližini.
  - Michelin Trafic vam pomaga izogniti se prometnim zastojem, saj vas obvešča o prometnih razmerah v realnem času in vam predlaga alternativne poti.
  - Vremenska napoved Météo tekom celotnega potovanja napoveduje dež ali lepo vreme.
  - Via Michelin vas vodi do cilja poti.
  - V aplikaciji Dismoioù boste našli napovedi o dogodkih v lokalni skupnosti, da boste vedeli, kam bi se bilo najbolje napotiti.
  - MyPeugeot vam bo povedal vse o vašem vozilu in njegovem vzdrževanju.
  - Iz trgovine Store pa si lahko naložite najnovejše aplikacije.

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/07/6/peugeot_508rxh_2014_052_fr.83076.jpg

Več kot 1.000.000 vozil je že opremljenih s storitvijo za klic v sili z lokalizacijo vozila, ki jo imenujemo tudi PEUGEOT Connect SOSi, s pomočjo katere Peugeot pazi na vas in skrbi za vašo varnost.

PEUGEOT Connect SOS je služba za klice v sili z geolokalizacijo vozila, ki je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednui, brez dodatne naročnine.Na kraj dogodka pošlje pristojne intervencijske službe, kadar se izkaže potreba po hitri intervenciji: nesreča, slabost, vlom …

PEUGEOT Connect SOS deluje na dva načina:
  - Samodejni: ob sprožitvi varnostnih blazin ali pirotehničnih varnostnih pasov vaše vozilo samodejno vzpostavi klic v sili brez kakršnegakoli posredovanja z vaše strani. Lokacijo vašega vozila določijo samodejno.Operater klicnega centra PEUGEOT Connect SOS vzpostavi z vami stik v vašem jeziku i in nemudoma na kraj dogodka pošlje pristojne intervencijske službe.
  - Ročni: če ste se znašli kot priča ali udeleženec v kritični situaciji, ki bi lahko privedla do nesreče, slabosti ali vloma, v katerem bi lahko osebe (vi in vaši potniki ali tretje osebe) utrpele hujše telesne poškodbe, lahko klic v sili sprožite tudi ročno z gumbom SOS na armaturni plošči vozila. Nemudoma se vam vzpostavi povezava s klicnim centrom PEUGEOT Connect SOS.

PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE

/image/07/7/508rxh_1407pc205.83077.jpg

PEUGEOT Connect Assistancei je GPS sistem za asistenco, ki deluje v povezavi s podatkovno bazo vašega vozila in vam po potrebi nudi pomoč v najkrajšem možnem času.

Če vašega Peugeota doleti okvara, lahko v kateremkoli trenutku in ne glede na to, kje se nahajate, pritisnete gumb z oznako leva, ki se nahaja na armaturni plošči, in vzpostavila se vam bo neposredna povezava s Peugeotovim klicnim centrom za pomoč, ki deluje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Vaš sogovornik bo imel tako v realnem času dostop podatkov o lokaciji vašega vozila in do vseh njegovih podatkov. Na daljavo bo lahko sestavil prvo tehnično poročilo in do vas hitro poslal ustreznega mehanika za odpravo okvare na kraju, kjer se nahajatei.

LINK MYPEUGEOT

Odslej lahko uživate v vozniških izkušnjah tudi po izstopu iz vozila z aplikacijo za pametne telefone Link MyPeugeoti.

Na enostavnem in intuitivnem vmesniku so vam na voljo domiselne in priročne funkcije.

"Najdi moje vozilo"i vam pomaga poiskati parkirano vozilo ali "nadaljevati z navigacijo"i vam prikaže, kako lahko do cilja poti prispete peš. Po zaslugi statističnih podatkov o opravljenih poteh z avtomobilom si lahko zagotovite optimalno porabo goriva na podlagi primerjave stroškov vseh vaših poti. In nenazadnje si lahko zagotovite varnost in zavarujete kapital svojega vozila s pomočjo opomnika o roku za redni servisni pregledi.

Link MyPeugeot koristi povezavo Bluetooth® z zaslonom na dotik vašega vozila 208, 2008, novega 308 in novega 508, da vam prikaže informacije o vozilu tudi po izklopu kontaktai.

Link MyPeugeot je združljiv s pametnimi telefoni z operacijskim sistemom iOS 6 in višjimi verzijami ali pa z operacijskim sistemom Androïd 2.3 in višjimi verzijami. Vse informacije o aplikaciji Link MyPeugeot lahko najdete na spletni strani http://services.peugeot.fr/link-mypeugeot/

SCAN MYPEUGEOT

i

Z aplikacijo Scan MyPeugeot lahko na svojem pametnem telefonu prebirate interaktivna navodila za uporabo vašega vozilai.

Če imate kakšno vprašanje o zunanji ali notranji opremi vašega Peugeota, jo skenirajte s svojim pametnim telefonom!

S pomočjo sistema za vizualno prepoznavanje aplikacija Scan MyPeugeot identificira opremo, ki jo iščete, in vam na zaslonu pametnega telefona samodejno prikaže ustrezno stran iz navodil za uporabo.

Oglejte si tudi zavihek «Kontrolne lučke», kjer so prikazane vse vrste opozoril in nasveti o prvih ukrepih, ki jih je priporočljivo upoštevati.

Prednosti aplikacije Scan MyPeugeot:
  - Vizualno prepoznavanje
  - Privzeto nalaganje prek omrežja Wi-Fi z možnostjo aktiviranja prenosa podatkov prek omrežja operaterja (3 GB/4 GB)
  - Uporaba v načinu «Brez povezave»
  - Navodila za uporabo kontrolnih lučk
  - Do vseh funkcij je možno dostopati in jih pregledovati s skeniranjem ali s pomočjo tematske ilustrirane vsebine
  - Združljivost z iOS 6.1 in višjimi verzijami [Android 2.3 in višje]. Na voljo tudi za iPad (optimizirano za zaslone z ločljivostjo nižje od zaslona Retina).

Po zaključenem nalaganju aplikacije si v pravnem obvestilu oglejte več podrobnosti o pogojih uporabe aplikacije.

MIRROR SCREEN

/image/08/5/peugeot_108_2014_221_fr.83085.jpg

Tehnologijai omogoča podvojitev prikaza ali prenos prikaza s pametnega telefona na zaslon instrumentne ploščei. Svoj pametni telefon lahko upravljate prek zaslona na dotik in tako enostavno dostopate do njegovih funkcij, multimedijske vsebine in aplikacij za pomoč pri vožnji i.

Sistem za glasovno prepoznavanjei pa poenostavi njegovo uporabo in tako skrbi za vašo varnost, saj vam telefona ni treba držati v rokah.

Zaradi večje varnosti voznik med vožnjo ne more uporabljati vseh aplikacij. Dostopa pa lahko do aplikacij za pomoč pri vožnji, kot sta navigacija in glasba.