SKIP TO CONTENT
Aktualne ponudbe

AKCIJSKE PONUDBE NOVIH VOZIL PEUGEOT

AKTUALNA PONUDBA 

 

 

PEUGEOT 208
Ob nakupu vozila Peugeot 208 prejmete dodatni LEVJI BONUS v višini 500 EUR* oz. 800 EUR* in za piko na i še bon za zimske pnevmatike**!
 
Pravni pogoji

*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Višina Levjega bonusa za model Peugeot 208 je 500 EUR (nivo Active in Active Pack) in 800 EUR (velja za nivo opreme Allure Pack). Levji bonus velja za vozila s termičnim ali električnim motorjem. Za več informacij obiščite pooblaščene prodajalce Peugeot. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične. 

 

**Ponudba Pika na i velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Vrednost bona ob nakupu novega vozila Peugeot 208 je 300 EUR (velja za nivo opreme Active, Active Pack in Allure Pack). Bon je možno vnovčiti samo za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot v Sloveniji in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.

KONFIGURIRAJ PRIDOBI PONUDBO VEč O 208
PEUGEOT 2008
Ob nakupu vozila Peugeot 2008 prejmete dodatni LEVJI BONUS v višini 300 EUR* in za piko na i še bon za zimske pnevmatike**!
 
Pravni pogoji

*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Višina Levjega bonusa za model Peugeot 2008 je 300 EUR (ne velja za nivo opreme Allure in GT Pack). Za več informacij obiščite pooblaščene prodajalce Peugeot. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične. 

 

**Ponudba Pika na i velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Vrednost bona ob nakupu novega vozila Peugeot 2008 je 300 EUR (ne velja za nivo opreme Allure in GT Pack). Bon je možno vnovčiti samo za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot v Sloveniji in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.

 

 

KONFIGURIRAJ PRIDOBI PONUDBO VEČ O 2008
PEUGEOT 308
Ob nakupu vozila Peugeot 308 in Peugeot 308 SW prejmete dodatni LEVJI BONUS v višini 300 EUR* in za piko na i še bon za zimske pnevmatike**!
 
Pravni pogoji

*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Višina Levjega bonusa za model Peugeot 308/308 SW je 300 EUR (ne velja za nivo opreme Allure in GT Pack). Levji bonus velja za vozila s termičnim ali hibridnim motorjem. Za več informacij obiščite pooblaščene prodajalce Peugeot. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične. 

 

**Ponudba Pika na i velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Vrednost bona ob nakupu novega vozila Peugeot 308/308SW je 300 EUR (ne velja za nivo opreme Allure in GT Pack). Bon je možno vnovčiti samo za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot v Sloveniji in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.

 

KONFIGURIRAJ PRIDOBI PONUDBO VEČ O 308
PEUGEOT 3008
Ob nakupu vozila Peugeot 3008 prejmete dodatni LEVJI BONUS v višini 500 EUR* oz. 1.000 EUR* in za piko na i še bon za zimske pnevmatike**!
 
Pravni pogoji

*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Višina Levjega bonusa za model Peugeot 3008 je 500 EUR (nivo opreme Active Pack) oziroma 1.000 EUR (ne velja za nivo opreme Allure in GT Pack). Levji bonus velja za vozila s termičnim ali hibridnim motorjem. Za več informacij obiščite pooblaščene prodajalce Peugeot. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične. 

 

**Ponudba Pika na i velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Vrednost bona ob nakupu novega vozila Peugeot 3008 je 500 EUR (ne velja za nivo opreme Allure in GT Pack). Bon je možno vnovčiti samo za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot v Sloveniji in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.

KONFIGURIRAJ PRIDOBI PONUDBO VEč O 3008
PEUGEOT 5008
Ob nakupu vozila Peugeot 5008 prejmete dodatni LEVJI BONUS v višini 750 EUR* in za piko na i še bon za zimske pnevmatike**!
 
Pravni pogoji

*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Višina Levjega bonusa za model Peugeot 5008 je 750 EUR (ne velja za nivo opreme Allure in GT Pack). Za več informacij obiščite pooblaščene prodajalce Peugeot. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične. 

 

**Ponudba Pika na i velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Vrednost bona ob nakupu novega vozila Peugeot 5008 je 500 EUR (ne velja za nivo opreme Allure in GT Pack). Bon je možno vnovčiti samo za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot v Sloveniji in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.

 

KONFIGURIRAJ PRIDOBI PONUDBO VEČ O 5008
PEUGEOT 508
Ob nakupu vozila Peugeot 508 prejmete dodatni LEVJI BONUS v višini 1.000 EUR* in za piko na i še bon za zimske pnevmatike**!
 
Pravni pogoji

*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Višina Levjega bonusa za model Peugeot 508/508 SW je 1.000 EUR (velja za nivo opreme Allure Pack). Levji bonus velja za vozila s termičnim ali hibridnim motorjem. Za več informacij obiščite pooblaščene prodajalce Peugeot. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične. 

 

**Ponudba Pika na i velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Vrednost bona ob nakupu novega vozila Peugeot 508/508 SW je 500 EUR (velja za nivo opreme Allure Pack). Bon je možno vnovčiti samo za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot v Sloveniji in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.

KONFIGURIRAJ PRIDOBI PONUDBO VEČ O 508
PEUGEOT e-RIFTER
Ob nakupu vozila Peugeot e-Rifter prejmete dodatni LEVJI BONUS v višini 1.000 EUR* in za piko na i še bon za zimske pnevmatike**!
 
Pravni pogoji

*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Višina Levjega bonusa za model e-Rifter je 1.000 EUR. Za več informacij obiščite pooblaščene prodajalce Peugeot. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične. 

 

**Ponudba Pika na i velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Vrednost bona ob nakupu novega vozila Peugeot e-Rifter je 300 EUR (z DDV). Bon je možno vnovčiti samo za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot v Sloveniji in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.

KONFIGURIRAJ PRIDOBI PONUDBO VEč O e-RIFTER
PEUGEOT e-TRAVELLER
Ob nakupu vozila Peugeot e-Traveller prejmete dodatni LEVJI BONUS v višini 500 EUR* in za piko na i še bon za zimske pnevmatike**!
 
Pravni pogoji

*Ponudba velja za fizične in pravne osebe (ni združljiva z drugimi posebnimi ugodnostmi za podjetja) za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Višina Levjega bonusa za model e-Traveller je 500 EUR. Za več informacij obiščite pooblaščene prodajalce Peugeot. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične. 

 

**Ponudba Pika na i velja samo za fizične osebe za vsa prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena osebna vozila Peugeot v obdobju od 01.09. do vključno 31.10.2022. Vrednost bona ob nakupu novega vozila Peugeot e-Traveller je 500 EUR (z DDV). Bon je možno vnovčiti samo za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot v Sloveniji in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino in ni prenosljiv na tretjo osebo. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno vnovčiti za drug izdelek. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.

KONFIGURIRAJ PRIDOBI PONUDBO VEČ O e-TRAVELLER