SKIP TO CONTENT
Finančni najem

FINANČNI NAJEM Z ODKUPNO OPCIJO ZA FIZIČNE OSEBE

ZAKAJ BI SE ODLOČILI ZA FINANČNI NAJEM Z ODKUPNO OPCIJO? 

V nasprotju z dolgoročnim poslovnim najemom je finančni najem z odkupno opcijo oblika lizinga, pri kateri pridobite lastništvo nad vozilom, ki ga imate v najemu.

Glede na razpoložljivost vozil pri naših partnerjih in prodajalcih iz mreže Peugeot boste lahko svoje vozilo izbrali izmed vseh modelov iz našega izbora in zanj celo sestavili konfiguracijo: mestna vozila, karavani, petvratne limuzine, SUV-ju ali lahka gospodarska vozila…

 

Rešitve za financiranje po meri, finančni najem z odkupno opcijo ponuja številne prednosti:

  • Privlačni mesečni obroki, prilagojeni rabi vašega vozila.
  • Rešitev za financiranje z ali brez pologa.
  • Možnost nakupa vozila po plačilu 12. obroka po zaslugi vmesnih možnosti za nakup.
  • Možnost prevzema lastništva nad vozilom ob izteku pogodbe, po plačilu odkupne opcije.

FINANČNI NAJEM Z ODKUPNO OPCIJO: MESEČNI OBROKI PO MERI S POLOGOM ALI BREZ

Če ste se odločili za finančni najem z odkupno opcijo, vam pred prevzemom novega vozila ni treba obvezno plačati pologa.

Mesečni obroki so določeni vnaprej v vaši pogodbi o najemu. Sami se lahko odločite, ali boste vplačali višji prvi obrok ali v enakem znesku kot naslednje mesečne obroke.

V pogodbi o finančnem najemu z odkupno opcijo je predvidena odkupna vrednost vozila ob izteku pogodbe. Poleg tega prevzamete lastništvo nad vozilom, takoj ko je izvršeno zadnje plačilo.

DODATNE STORITVE ZA BREZSKRBNO VOŽNJO

V pogodbo o najemu z odkupno opcijo lahko vključite razne storitve, s katerimi boste pokrili vse vaše potrebe. Plačati morate zgolj en mesečni obrok.

Med storitvami, ki so na voljo skupaj s finančnim najemom z odkupno opcijo, lahko izbirate: dodatno zavarovanje, podaljšano garancijo na novo vozilo in razne storitve za vzdrževanje in servisiranje vozila.

Poleg tega vas Peugeot spremlja tudi po nakupu vozila in vam ponuja pester izbor poprodajnih storitev, ki si jih lahko ogledate v rubriki Pogodbe o storitvah PEUGEOT.

PAKETI Z VSEMI VŠTETIMI STROŠKI

Ohranite nadzor nad svojimi načrti in se stalno vozite z novim vozilom, ki ga zamenjajte v rednih intervalih. S paketnimi ponudbami Credipar vam ob izteku financiranja nudimo možnost nakupa novega vozila, hkrati pa ohranjamo vaše prihranke. Ohranite možnost svobodne izbire s ponudbo Credipar in financirajte svoje vozilo po najboljši možni ceni.