OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

COVID-19 OBVESTILO ZA STRANKE

/image/69/9/peugeot-blue-box.651699.jpg

COVID-19 OBVESTILO ZA STRANKE

Ali so saloni Peugeot odprti?

Na podlagi odločitev, ki jih je sprejela Vlada RS, in zaradi zagotavljanja varnosti vseh, naša prodajna mesta še vedno obravnavajo stranke, vendar v omejenem obsegu in brez osebnega kontakta. Tako je mogoče prodajne ekipe kontaktirati na daljavo brez obiska prodajnega mesta. Če želite poslati zahtevo po testni vožnji ali pridobiti ponudbo za nakup novega vozila, lahko uporabite naše kontaktne obrazce, ki so na voljo na tem spletnem mestu. Prosimo, da pri komunikaciji upoštevate, da boste na odgovor lahko čakali dlje kot sicer, saj so prodajne ekipe zelo okrnjene. Prosimo tudi za vaše razumevanje, da testne vožnje in predstavitve vozil v salonih Peugeot žal, trenutno niso možne in izvedljive.

Ali lahko opravim servis in popravilo vozil?  Kako izvem ali je pooblaščeni servis Peugeot odprt?

V skladu z vladnim odlokom (sprejet 19.3.2020) je prepovedano zbiranje in gibanje na javnih površinah. Gibanje, dostop in zadrževanje na javnem kraju je ob upoštevanju ohranjanja varne razdalje do drugih oseb za posameznike dovoljeno za dostop do avtomobilskih servisov in servisov kmetijske in gozdarske mehanizacije in opreme.

Glede na odločbo Vlade RS, da je javni prevoz začasno prepovedan, ta predvideva, da so avtomehanične in servisne storitve nujno potrebne. Nekateri servisi so zato lahko odprti za obravnavno najnujnejših popravil, za zagotavljanje mobilnosti. Ne nujnih storitev (npr. vulkanizerske storitve, redni servisi z menjavo olja, itd.) se ne izvaja. Naši pooblaščeni serviserji sledijo priporočilom NIJZ glede omejitev števila strank, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvaja servis ali popravilo in imajo natančna navodila glede izvajanja same storitve in obravnave strank. Stranke, ki bi tako potrebovale nujen servisni pregled svojega vozila zato prosimo, da dosledno upoštevajo naslednje:

  • Za dan in uro obiska servisa se dogovorite v naprej in servis obiščite pravočasno.
  • Vozilo sme pripeljati le oseba, ki se vede odgovorno, nima znakov okužbe z omenjenim virusom in ni imela kontaktov z ljudmi, ki imajo znake okužbe.
  • Upoštevajte navodila servisnega svetovalca (odprete okno, ugasnete prezračevanje, se gibljete v dovoljenem območju itd.).
  • Servisnega svetovalca ste dolžni opozoriti tudi v primeru, da se je v vozilu pripeljanem na servis, peljala okužena oseba v zadnjih sedmih dneh.

Za več informacij glede odprtosti servisnih delavnic kontaktirajte vašega pooblaščenega serviserja vozil Peugeot oziroma pokličite na našo brezplačno številko 080 26 24*, kjer boste izvedeli najbolj ažurne informacije glede odprtosti pooblaščenih serviserjev.

Če vam v prihajajočih dneh poteče registracija ali zavarovanje

Krizni štab Republike Slovenije je objavil, da se s 17. 03. 2020 začasno prepoveduje izvajanje tehničnih pregledov in vseh postopkov v povezavi z registracijo vozil. Zato se veljavnost registracij in zavarovanj za vozila, ki jim le-to preteče v prihodnjih dnevih / tednih, podaljša do 16. 04. 2020.

Ali Peugeot Asistenca deluje?

Storitvi Peugeot Asistenca in Asistenca Moj Peugeot  na brezplačni številki 080 1 307 delujeta nemoteno.

Vsa nujna vprašanja lahko naslovite na našo službo za stike s strankami na spletnem obrazcu .

Pazite nase in na svoje bližnje in upamo, da se kmalu znova vidimo.

Vaša Peugeot ekipa

*Na tej telefonski številki smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00.