OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

COVID-19 OBVESTILO ZA STRANKE

tu smo za vas

COVID-19 OBVESTILO ZA STRANKE

Skladno z ukrepi Vlade RS odpiramo vrata Peugeot prodajnih salonov in servisnih delavnic.

V skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije pooblaščeni prodajni saloni in servisne delavnice Peugeot ponovno odpirajo svoja vrata.

Naši pooblaščeni serviserji in prodajalci sledijo priporočilom NIJZ glede omejitev števila strank, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvaja servis ali popravilo ali prodaja novih vozil in imajo natančna navodila glede izvajanja same storitve in obravnave strank.

Priporočamo vam, da pri obisku servisne delavnice dosledno upoštevate naslednje:

  • Za dan in uro obiska servisa se dogovorite v naprej in servis obiščite pravočasno.
  • Vozilo sme pripeljati le oseba, ki se vede odgovorno, nima znakov okužbe z omenjenim virusom in ni imela kontaktov z ljudmi, ki imajo znake okužbe.
  • Upoštevajte navodila servisnega svetovalca (odprete okno, ugasnete prezračevanje, se gibljete v dovoljenem območju itd.).
  • Servisnega svetovalca ste dolžni opozoriti tudi v primeru, da se je v vozilu pripeljanem na servis, peljala okužena oseba v zadnjih sedmih dneh.

Za več informacij kontaktirajte vašega pooblaščenega prodajalca in serviserja vozil Peugeot oziroma pokličite na našo brezplačno številko 080 26 24*, kjer bomo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Vprašanje nam lahko zastavite tudi s pomočjo klepeta v živo.

Pazite nase in na svoje bližnje in upamo, da se kmalu znova vidimo.

Vaša Peugeot ekipa

*Na tej telefonski številki smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00.