OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

COVID-19 OBVESTILO ZA STRANKE

tu smo za vas

Ali so saloni Peugeot odprti?

Na podlagi ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa, ki jih je sprejela Vlada RS, in zaradi zagotavljanja varnosti vseh, naša prodajna mesta še vedno obravnavajo stranke, vendar v omejenem obsegu in brez osebnega kontakta. Tako je mogoče prodajne ekipe kontaktirati na daljavo brez obiska prodajnega mesta. Če želite informacije ali pridobiti ponudbo za nakup novega vozila, lahko uporabite naše kontaktne obrazce, ki so na voljo na tem spletnem mestu . Prosimo, da pri komunikaciji upoštevate, da boste na odgovor lahko čakali dlje kot sicer, saj so prodajne ekipe zelo okrnjene. Prosimo tudi za vaše razumevanje, da testne vožnje in predstavitve vozil v salonih Peugeot žal, trenutno niso možne in izvedljive.

Ali lahko opravim servis in popravilo vozila?

Skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 193/20), ki stopi v veljavo 24.12.2020, servisne delavnice, v katerih se opravljajo storitve popravil in vzdrževanja motornih vozil in koles (vulkanizerske, avtomehanične, avtoličarske ali avtokleparske delavnice, delavnice za popravilo koles) niso več samostojna izjema. Še vedno pa lahko opravljajo nujna popravila (npr. pokvari se avto, zgodi se prometna nesreča, potrebna so popravila zaradi tehničnega pregleda, itd). Pri tem vsi naši servisi upoštevajo varnostna priporočila NIJZ glede omejitev števila strank, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvaja servis ali popravilo in imajo natančna navodila glede izvajanja same storitve in obravnave strank.

Stranke, ki nameravajo pripeljati svoje vozilo na servisni pregled prosimo, da dosledno upoštevajo naslednje:

  • Za dan in uro obiska servisa se dogovorite v naprej in servis obiščite pravočasno.
  • Vozilo sme pripeljati le oseba, ki se vede odgovorno, nima znakov okužbe z omenjenim virusom in ni imela kontaktov z ljudmi, ki imajo znake okužbe.
  • Upoštevajte navodila servisnega svetovalca (odprete okno, ugasnete prezračevanje, se gibljete v dovoljenem območju itd.).
  • Servisnega svetovalca ste dolžni opozoriti tudi v primeru, da se je v vozilu pripeljanem na servis, peljala okužena oseba v zadnjih sedmih dneh.

Za več informacij glede odprtosti servisnih delavnic kontaktirajte vašega pooblaščenega serviserja vozil Peugeot   oziroma pokličite na brezplačno številko 080 26 24*, kjer boste izvedeli najbolj ažurne informacije glede odprtosti pooblaščenih serviserjev.

Ali Peugeot Asistenca deluje?

Storitvi Peugeot Asistenca in Asistenca Moj Peugeot na brezplačni številki 080 1 307 delujeta nemoteno.

Vsa nujna vprašanja pa lahko naslovite tudi na našo službo za stike s strankami na elektronski naslov: podpora@p-automobil-import.si .

Zagotavljamo vam, da se bomo še naprej predano posvečali vašemu zadovoljstvu. Pazite nase in na svoje bližnje in upamo, da se kmalu znova vidimo.

Vaša Peugeot ekipa

*Na tej telefonski številki smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00.