Moj Peugeot ZA PODJETJA

MOJ peugeot za podjetja

Ste pravna oseba, ki ima v lasti vozilo Peugeot

in bi želeli biti deležni številnih ugodnosti?

Včlanite se v program ugodnosti Moj Peugeot  ZA PODJETJA, ki vam prinaša različne popuste in ugodnosti pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Peugeot, tekom celega leta.

  • Upravičeni ste do popustov pri vzdrževanju vašega vozila.
  • Koristite lahko tudi popuste do 20 % na izbrane originalne nadomestne dele ter do 10 % za storitve ter olja in maziva znamke TOTAL.
  • Vsem pravnim osebam, ki so člani programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA  pripada tudi dodatni popust  pri nakupu novega vozila Peugeot. Višina popusta za nakup novega vozila je odvisna od števila Peugeot vozil v voznem parku člana programa.

O aktualnih ugodnostih vas obveščamo prek kontaktnih podatkov, ki nam jih zaupate ob vpisu v program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA.

K programu  ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko pristopite s pravilno izpolnjeno izjavo pri kateremkoli pooblaščenem koncesionarju Peugeot.

DOBRA PODJETJA SI ZASLUŽIJO DOBRE SERVISNE POPUSTE!

Vrednost popusta se določi na podlagi dveh kriterijev:

  • starost vozila (predmet popustov so vozila, ki so starejša od 2 let) ter
  • skupno število vozil znamke Peugeot v lastništvu podjetja, ki je član programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA:

STAROST

VOZILA

ŠTEVILO      

VOZIL*   

Višina popusta

ZA STORITVE

Višina popusta za

ORIGINALNE NADOMESTNE DELE

Popusti za OLJA in

MAZIVA TOTAL

VEČ kot 2 leti 1 5% 10% 5%
2 ali 3 7,5% 15% 7,5%
4 ali več 10% 20% 10%

*Vozila Peugeot, ki so mlajša od dveh let niso predmet popustov v navedeni tabeli, vendar se štejejo v skupno število vozil, ki določa višino popusta za vozila starejša od dveh let.

  • POGOSTA VPRAŠANJA

Kdo lahko pristopi k programu ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA?

V program ugodnosti Moj Peugeot za podjetja lahko pristopi podjetje, ki je registrirano za opravljanje dejavnosti, in ima sedež v RS in ima v lasti ali v uporabi osebno ali tovorno vozilo znamke Peugeot.

Kako lahko pristopim k programu ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA?

Pristop v program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA je prostovoljen in brezplačen ter vam prinaša določene ugodnosti in obvestila o posebnih akcijah. K programu lahko pristopite s pravilno izpolnjeno izjavo pri kateremkoli pooblaščenem članu prodajno-servisne mreže Peugeot (spisek sodelujočih koncesionarjev Peugeot je objavljen na spletnem mestu www.peugeot.si).

Kakšne ugodnosti bodo lahko koristili uporabniki program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA?

  • Popusti pri vzdrževanju svojega vozila,
  • obvestila o posebnih Peugeotovih akcijah,
  • obvestila o Peugeotovih novostih.

Kako je določena višina popusta pri vzdrževanju vozila?

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vozila. To pomeni, da starost vozila predstavlja čas, ki je potekel od začetka teka garancijske dobe. Maksimalni popust na nadomestne dele znaša 20 %, na storitve in olja ter maziva znamke TOTAL pa 10 %.

Kaj vključujejo popusti pri vzdrževanju vozila?

Popusti veljajo za storitve, nadomestne dele (filtri, zavore, jermeni, izpušni sistem, svečke, hladilnik, črpalke, ...) in izbrane artikle (metlice brisalcev, vlečne kljuke, strešni prtljažniki), kjer je koriščenje ugodnosti časovno omejeno. 

Ali je zagotovljeno varovanje osebnih podatkov?

Podjetje P Automobil Import, d.o.o. se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki ne bodo posredovani neupravičeni tretji osebi ali kakorkoli drugače zlorabljeni. P Automobil Import, d.o.o. bo uporabljal posredovane podatke za namene, kot je določeno v Splošnih pogojih. Lastniki Peugeotov, ki se bodo vpisali v program zvestobe Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko kadarkoli zahtevajo pregled, dopolnitev, popravo ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov P Automobil Import, d.o.o., Barjanska 54, 1000 Ljubljana.

Kateri nadomestni deli in storitve so izključeni iz ugodnosti v okviru programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA?

Popusti v nobenem primeru ne veljajo za naslednje nadomestne dele: vsi zunanji nadomestni deli vidni s prostim očesom, ki dajejo obliko vozilu (primer: blatniki, vrata, streha, odbijači, vzvratno ogledalo, steklene površine, luči...), filter trdnih delcev (FAP), plin za klimatske naprave, aditivi, olja in maziva, ki niso znamke Total, hladilna tekočina, tekočine za pranje vetrobranskega stekla, akumulator, pnevmatike, kovinska in aluminijasta platišča, metlice brisalcev, žarnice, dodatna oprema, butični izdelki Peugeot, vsi nadomestni deli znamke Motaquip/Eurorepar, potrošni material, nadomestni deli, ki so predmet promocijskih akcij, vsi nadomestni deli katerih plačilo krije zavarovalnica.

Popusti v nobenem primeru ne veljajo za naslednje storitve: menjava pnevmatik, hramba pnevmatik, najem nadomestnega vozila, montaža dodatne opreme, nastavitve podvozja, merjenje izpušnih plinov, polnjenje klimatske naprave, čiščenje vozila zunaj in znotraj, storitve, za katere poteka promocijska akcija, kleparske in ličarske storitve, katerih plačilo krije zavarovalnica.

MOJ peugeot za podjetja

Preverite seznam koncesionarjev, pri katerih lahko pristopite v Program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA: