Akcija Moj Peugeot ZA PODJETJA

talna zascita

IZKORISTITE DOBRO POSLOVNO PONUDBO: - 40% na originalne talne zaščite PREMIUM*.

Vsak nov poslovni dan je uspeh in včasih ste podjetniki mojstri nemogočega. Ker smo prepričani, da poskrbite za popolno zadovoljstvo stranke, je čas da skupaj poskrbimo za popolno varnost in udobje vašega delovnega stroja.

Za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, smo pripravili posebno ponudbo: - 40% na originalne talne zaščite Premium* za vsa gospodarska vozila.

Protizdrsni pod iz lesa visoke kakovosti za zaščito tovornega prostora, omogoča, da dobimo stabilne in ravne površine za natovarjanje in optimira obseg tovora, ki je na razpolago v vašem vozilu. Močna izdelava in kakovost uporabljenih materialov zagotavljata dolgo življenjsko dobo, ki pa je vseeno enostavna za vzdrževanje. Originalna zaščita Premium je hitra in preprosta za montažo - brez vrtanja lukenj v karoserijo.

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot in nadaljujte v smeri brezskrbnih poti!

*Ponudba velja od 25.9. do 31.12. 2019 in le za pravne osebe. Popust velja na vse originalne talne zaščite Premium za vsa Peugeot gospodarska vozila (Boxer, Expert in partner furgon), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak specifikacij izdelkov v promociji. Slika je simbolična.

MOJ peugeot za podjetja

Včlanite se v program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, ki vam prinaša različne popuste in ugodnosti pri pooblaščenih servisih Peugeot, tekom celega leta. Upravičeni ste do popustov pri vzdrževanju vašega vozila. Koristite lahko tudi popuste do 20 % na izbrane originalne nadomestne dele ter do 10 % za storitve ter olja in maziva znamke TOTAL.

K programu Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko pristopite s pravilno izpolnjeno izjavo pri kateremkoli pooblaščenem koncesionarju Peugeot.

Več o programu Moj Peugeot ZA PODJETJA na linku.