Popust Moj Peugeot ZA PODJETJA

kamera

IZKORISTITE DOBRO POSLOVNO PONUDBO: - 40% za vzvratno kamero z monitorjem*.

Vsak nov poslovni dan je uspeh in velikokrat ste podjetniki mojstri nemogočega. Ker smo prepričani, da poskrbite za popolno zadovoljstvo stranke, je čas da skupaj poskrbimo za popolno varnost in udobje vašega delovnega stroja.

Z vzvratno kamero in monitorjem, poskrbite za popolno varnost vašega vozila in okolice. Kamera za vzvratno vožnjo je nadgradnja parkirnih senzorjev, ki voznikom omogoča, da oviro dejansko vidijo. Omogoča odličen pregled območja za vozilom, ki ga vzvratna ogledala ne dosežejo oziroma za primere, ko se ovire skrivajo v mrtvih vidnih kotih.

Za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, velja posebna ponudba -40% na vzvratno kamero z monitorjem*.

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot in nadaljujte v smeri brezskrbnih poti!

*Ponudba velja od 25.9. do 31.12. 2019 in le za pravne osebe. Popust velja na vzvratno kamero z monitorjem proizvajalca RES AUREA, kataloška številka RAD236NIR ter monitor, kataloška številka RAMT506, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak specifikacij izdelkov v promociji. Slika je simbolična.

MOJ peugeot za podjetja

Včlanite se v program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, ki vam prinaša različne popuste in ugodnosti pri pooblaščenih servisih Peugeot, tekom celega leta. Upravičeni ste do popustov pri vzdrževanju vašega vozila. Koristite lahko tudi popuste do 20 % na izbrane originalne nadomestne dele ter do 10 % za storitve ter olja in maziva znamke TOTAL.

K programu Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko pristopite s pravilno izpolnjeno izjavo pri kateremkoli pooblaščenem koncesionarju Peugeot.

Več o programu Moj Peugeot ZA PODJETJA na linku.