SKIP TO CONTENT
Peugeot 5008

Moč :

96 do 130 kW

Kombinirana poraba (WLTP) :
5,1 do 7,2 L / 100 km

Skupne emisije CO2 :
133 do 162 g / km

PEUGEOT 5008: SUV s 7 modularnimi sedeži

Vstopite v novo dimenzijo impozantnega stila, prostornosti in drznosti. 

PEUGEOT 5008 je s športnim videzom in izjemno fluidnostjo dodatno izboljšal že tako moderen videz svojih linij in nam predstavlja stilske zapovedi jutrišnjega dne. 

Izboljšano voznikovo mesto in njegove vrhunske lastnosti vam ponujajo najboljše vozniške občutke in zmogljivosti limuzine za dolga potovanja. 

AKTUALNA PONUDBA

LEVJI BONUS

Ob nakupu vozila Peugeot 5008 prejmete levji bonus v višini 2.500 EUR

Drzna oblikovna zasnova

Popestrite svojo zamisel o impozantnem stilu.

PEUGEOT 5008 s sedmimi sedeži je na eleganten in zrel način prenovil svojo že tako moderno obliko karoserije, ter s tem dosegel idealno ravnovesje med zmogljivostjo in prefinjenostjo. 

Estetsko izpopolnjen in eleganten prednji del se povsem neopazno prilega celoti.

Športno in dinamično držo privzdignjene karoserije dodatno izpostavi kroman okrasni vstavek, ki linijo žarometov na videz podaljša vse do zadnjega spojlerja. 

Njegovo atletsko postavo dopolnjujejo nova 19-palčna aluminijasta platišča «San Francisco»Na voljo serijsko izključno pri izvedenki GT Pack, odvisno od države.  z diamantno obdelavo.

OKRASNA MASKA BREZ OKVIRA

Vertikalna okrasna maska brez okvira z izklesanim vzorcem šahovnice, ki se prek tankih letvic razteza vse do svojih skrajnih točk, krasi prednji del z izčiščenimi in neprekinjenimi linijami.  






PREDNJI ŽAROMETI

Njegov mačji pogled poudarita prednja žarometa full LED s funkcijo EVSFunkcija za osvetlitev v ovinku občutno izboljša vidljivost med zavijanjem. Na voljo serijsko pri izvedenkah GT in GT Pack ter za doplačilo pri izvedenkah ACTIVE in ALLURE, odvisno od države. , ki ju obdajajo dnevne luči v obliki "osvetljenih zob" s kromanim zaključkom.  

ZADNJE LUČI

Na zadnjem delu se zdi, da je moderna drža novega PEUGEOTA 5008 še bolj poudarjena zaradi popolnoma poravnane svetleče črne okrasne letve, novih modernih luči Full LED s 3D učinkom v obliki levjih krempljev, prekritih s prozornim zatemnjenim steklom in kaskadnih smernih kazalnikov. 

POMIČNA PANORAMSKA STREHA

Streha "Black Diamond", ki je opremljena s strešnimi prtljažnimi drogovi iz aluminija, poudari mogočno in izčiščeno oblikovno zasnovo karoserije. Pomična panoramska streha vnese v potniški prostor obilo svetlobe in dodatnega udobja, kar čisto vsem potnikov zagotovi stimulativna vozniška doživetja. 

PROSTORNINA

Čeprav v svoji kategoriji sodi med kompaktna vozila, se novi PEUGEOT 5008 ponaša z zelo prostornimi površinami. 

Razporeditev notranjosti je bila zelo pametno optimizirana, da odslej ponuja izjemno bivalnost in (skoraj) brezmejne možnosti za razporeditev od 1 do 7 sedeževRazporeditev notranjosti je poenostavljena po zaslugi posamičnih in preklopnih sedežev v 2. in 3. vrsti (v 3. vrsti so tudi odstranljivi). . 

Vozilo ponuja tudi enostaven dostop do prtljažnika z veliko prostorninoVelika prostornina prtljažnika, ki znaša od 700 dm³ (VDA 210) do 1940 dm³ (VDA 214). Možnost prevoza dolgih predmetov vse do 3,20 metra dolžine po preklopu sovoznikovega sedeža v mizico.   po zaslugi prtljažnih vrat s funkcijo za prostoročno upravljanjeSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. , ki omogoča odpiranje in zapiranje motoriziranih prtljažnih vrat z enim samim gibom noge.  

OPCIJA "BLACK PACK"

UMIRJENI NI ELEGANTNI DODATKI 

Prepustite se šarmu nove opcije "BLACK PACK"Na voljo za najbogatejša nivoja oprema GT in GT Pack. :

  • okrasna maska brez okvira in logotip "leva" v barvi "Dark Chrome", 
  • monogrami in strešni prtljažni drogovi v satenasto črni barvi, 
  • zaključna obloga, okrasni profili prednjih blatnikov, okrasni elementi strehe in spojler ter spodnji del zadnjega odbijača v svetleči črni barvi, 
  • posebna 19-palčna aluminijasta platišča "Washington" z diamantno obdelavo v "črni Onyx" z lakiranim slojem "Black Mist".

AMPLIFIED TECHNOLOGY* 

*Ojačana tehnologija

Pojačajte svoje užitke za volanom voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit® z moderno, inovativno in ergonomsko zasnovo. 

Poleg kompaktnega volana za bolj priročno krmiljenje in sedmih tipk Toggles switchesKlavirske tipke, ki omogočajo dostop do glavnih udobnih funkcij.  je novi PEUGEOT 5008 opremljen tudi z novim sredinskim 10-palčnim zaslonom na dotik HD in novo 12,3-palčno digitalno instrumentno ploščo v višini oči, ki omogoča visoko kakovosten prikaz informacij in ima velik nabor nastavitev in možnosti prilagajanja po meri, tako da boste lahko natančno spremljali glavne elemente vožnje brez odmika pogleda s cestišča. 

POVEZLJIVOST

Za povsem brezskrbno vodenje imate na voljo novi sredinski 10-palčni zaslon na dotik HD, ki je dobro pregleden in odziven. Deluje v povezavi s paketom povezljive navigacije z glasovnim prepoznavanjem, ki zajema prometne informacije v realnem času in prikaz nevarnih odsekov by TomTom ServicesStoritve TomTom® vam v realnem času prikažejo vse bistvene informacije za vožnjo: prometne informacije v realnem času, bencinski servisi, parkirišča, vremenska napoved, lokalno iskanje interesnih točk in nevarni odseki "by TomTom Services" (odvisno od zakonodaje v državi). Za vse omenjene storitve je možno skleniti 3-letno naročnino, ki jo je moč kasneje podaljšati ali obnoviti na spletni strani (plačljivo). .  

Svoje najljubše združljive aplikacije lahko prenesete na zaslon na dotik po zaslugi funkcije Mirror ScreenSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. Mirror Screen omogoča podvojitev aplikacij s pametnega telefona na zaslonu na dotik. Funkcija Mirror Screen deluje prek tehnologije Android Auto (za pametne telefone s sistemom Android), Apple CarPlay™ (za pametne telefone s sistemom iOs) ali do maja 2021 prek tehnologije MirrorLink® (za pametne telefone s sistemom Android, ki so združljivi s protokolom MirrorLink® in izključno v povezavi z opremo "Peugeot Connect Radio"), če ima uporabnik s svojim operaterjem sklenjeno telefonsko naročniško razmerje z internetnim dostopom. Med vožnjo in pri zaustavljenem vozilu, odvisno od primera, delujejo izključno te tri certificirane aplikacije. Med vožnjo so nekatere funkcije aplikacij izklopljene. Za dotične vsebine, do katerih lahko brezplačno dostopite prek svojega pametnega telefona, je potrebno skleniti naročniško razmerje za aplikacijo, enakovredno certificirani aplikaciji Android Auto, Apple CarPlayTM ali MirrorLink®, ki je na voljo proti plačilu. , svoj pametni telefon pa lahko napolniteSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. - Indukcijsko polnjenje za naprave, združljive s standardom Qi.  kar na sredinski konzoli. 

Potniki na zadnjih sedežih lahko koristijo dve polnilni vtičnici USBSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. . 

NOVA INSTRUMENTNA PLOŠČA

Nova 12,3-palčna instrumentna plošča v višini oči, ki si jo je možno nastaviti in prilagoditi po meri, se ponaša s še temnejšim črnim zaslonom z izboljšano ločljivostjo, da omogoča visoko kakovosten prikaz informacij in optimalno izboljšano prebiranje informaciji po izboru voznika za zagotovitev hitrejše odzivnosti. 

NOVI ZASLON NA DOTIK

Na dosegu roke imate novi 10-palčni sredinski zaslon na dotik visoke ločljivosti, ki je dobro pregleden in odziven. Prek njega lahko dostopite do vseh funkcij vozila in za vzpostavitev povezave.

UDOBNO SEDENJE

Ko boste udobno nameščeni na školjkastih sedežih AGRSedeži AGR (Aktion Gesunder Rücken: nemško združenje za zdravje hrbta). Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  z električno nastavljivim položajem in funkcijo masažeFunkcija za električno nastavitev in masažo: serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. , se lahko naužijete kakovostno obdelanih dekorativnih dodatkov in oblazinjenja iz plemenitih in brezčasnih materialov. 

ČISTI ZVOK

Privoščite si visokokakovosten zvok Hi-Fi sistema znamke Focal®Francoska znamka Focal® je vodilni proizvajalec sistemov Hi-Fi na svetu. Nizkotonski zvočnik je vgrajen pod sovoznikovim sedežem, tako da ne ovira uporabnosti prtljažnega prostora. Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.   prek desetih vgrajenih zvočnikov, ki v vozilu nudijo užitek čistega in razločnega zvoka. Center zvočnik in visokotonski zvočniki pa krasi nova barva "Bronze Belem".  
PEUGEOT 5008 je opremljen z učinkovitimi motorji, izredno okreten in enostaven za krmiljenje ter nudi vse dinamične zmogljivosti in zvočno udobje velike limuzine za daljša potovanja. 
TEHNOLOGIJA

Zmogljivost med vožnjo 

Na cesti vas bodo z PEUGEOTOM 5008 spremljali številni sistemi za pomoč pri vožnjiZa doplačilo, serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. , kot na primer samodejno zaviranje v sili najnovejše generacijeZaznavanje pešcev in kolesarjev podnevi in ponoči z opozorilnikom na nevarnost naleta. Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  ali razširjeni sistem za prepoznavanje prometnih znakovZaznavanje prometnih znakov o omejitvi hitrosti in koncu omejitve hitrosti ter prometnih znakov Stop, enosmerna cesta, prepovedano prehitevanje ... …

Za brezskrbno vožnjo po mestu pa so vam na voljo sistemi za pomoč pri izvajanju manevrov in parkiranjuZa doplačilo, serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. : vizualna pomoč 360° za parkiranje in Park Assist.

GRIP CONTROL

S tehnologijo Advanced Grip ControlOptimizirani sistem za krmiljenje spodrsavanja, ki ponuja štiri načine oprijema: normalni, sneg, blato in pesek. Na voljo za doplačilo, odvisno od izvedenke.  lahko razširite področje svoje dejavnosti. 

Lego na cesti svojega PEUGEOTA 5008 prilagodite vremenu in razmeram na cesti. 

Na zelo strmih klancih pa vam funkcija Hill Assist Descent ControlHADC: Sistem za pomoč pri nadzoru hitrosti na strminah. Odvisno od izvedenke na voljo za doplačilo.  pomaga nadzorovati hitrost.

NIGHT VISION*

*Vidljivost ponoči.

Za optimalno odzivnost med vožnjo ponoči ali ob slabši vidljivosti je na voljo infrardeča kamera sistema Night VisionZa doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke., ki pred vozilom zazna pešce ali živali na oddaljenosti do 200 metrov onstran dometa prednjih žarometov. Sliko nato prikaže v vašem vidnem polju na digitalni instrumentni plošči, hkrati pa sproži opozorilni signal.

POLSAMODEJNA VOŽNJA

Priučite se pol samodejne vožnje s paketom "Drive Assist Plus"Izključno z menjalnikom EAT8. Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. . S sistemom za zadržanje vozila na voznem pasuSistem vozilo zadrži na voznem pasu v položaju, ki ga je izbral voznik (na levi, na desni ali na sredini voznega pasu).   in prilagodljivim tempomatom s funkcijo Stop&GoSistem deluje v kombinaciji z radarskim merilnikom, ki je nameščen na sredini prednjega odbijača in s kamero na vrhu vetrobranskega stekla.   samodejno prilagaja hitrost vozila pred seboj vozečemu vozilu, da ohranja stalno varnostno razdaljo in hkrati zadrži ustrezno smer vozila glede na položaj, ki ga je izbral voznik. 

 

POVEZLJIVE STORITVE

POPESTRITE SVOJE IZKUŠNJE S PEUGEOTOM

Seznam storitev je precej dolg, prednosti pa so brezmejne.

Spoznajte povezljivost, ki jo nudi PEUGEOT.

APLIKACIJA MYPEUGEOT®

Z brezplačno aplikacijo MyPeugeot®Pod pogojem, da imate vzpostavljeno povezavo z mobilnim omrežjem in razpoložljivo samo v nekaterih državah.   lahko daljinsko nadzorujete svojega PEUGEOTA in v realnem času koristite osebne storitve, ki se sproti sinhronizirajo z vašim uporabniškim računom: 

  • Nadziranje stanja vašega vozila (podatki o vožnji, določitev položaja). 
  • Hiter in enostaven dostop do asistence. 
  • Nadzor nad vzdrževanjem in servisiranjem vašega vozila.