Peugeot 508
Peugeot 508

508 5 vrat

Novi 508

Spoznajte PEUGEOT 508, petvratno limuzino visokega razreda, ki se ponaša z drznimi oblikovalskimi potezami in brezkompromisno kakovostjo ter ponuja najmodernejšo tehnologijo za intenzivne izkušnje v vožnji.

EDINSTVENI PEUGEOT i-COCKPIT®

/image/56/4/pc05-peugeot-508-2018-041-fr.442564.jpg

UPRAVLJAJTE EDINSTVENI PEUGEOT i-COCKPIT®
Prevzemite nadzor nad upravljalnimi stikali PEUGEOT i-Cockpit® PEUGEOTA 508.
Preizkusite najnovejšo različico okretnega in vizionarskega voznikovega mesta s kompaktnim volanom, digitalno ploščo v višini oči, ki jo je možno nastaviti po merii in z 10-palčnim zaslonom na dotik s kapacitivno tehnologijo HDi. Funkcije za nastavitev vozila lahko upravljate s konicami prstov prek klavirskih tipk ("toggle switches"), ki so prava poezija na dotik.

POVEZLJIVOST

/image/56/5/pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.442565.jpg

OSTANITE POVEZANI S SVETOM.
Svoje najljubše združljive aplikacije si lahko prenesete na 10-palčni kapacitivni zaslon na dotiki po zaslugi funkcije Mirror Screeni, svoj pametni telefon pa lahko napolnitei kar na sredinski konzoli.
Privoščite si povsem sproščeno vožnjo z novo 3D povezljivo navigacijoi in njeno funkcijo za glasovno upravljanje po zaslugi storitev TomTom®, ki vam v realnem času prikažejo vse bistvene informacije za vožnjoi.
S funkcijo PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi nove petvratne limuzine PEUGEOT 508 visokega razreda lahko izberete notranji ambient po svojem okusu in način vožnje prilagodite svojemu razpoloženju po zaslugi sistema za aktivni nadzor vzmetenja.

UDOBJE V NOTRANJOSTI

UDOBJE SEDENJA PO MERI
Za zagotovitev visoke stopnja udobja v najrazličnejših situacijah PEUGEOT 508 ponuja vozniku in sovozniku školjkasti sedež z oznako AGRi, s katero je bila nagrajena tako njegova ergonomska oblika kot tudi pester nabor nastavitevi. Za optimalno udobje pa so jima na voljo tudi sedeži z električnimi in spominskimi nastavitvami ter s funkcijo ogrevanja in večtočkovno masažoi prek osmih pnevmatskih blazinic.

AVDIO SISTEM HI-FI PREMIUM FOCAL®

Hi-Fi FOCAL® ZA ČIST ZVOK.
Sistem Hi-Fi premium FOCAL®i ponuja izčiščeno in podrobno reprodukcijo zvoka za vse tiste, ki želijo poslušati glasbo na najbolj inovativen način. PEUGEOT 508 je opremljen z 10 zvočniki in najboljšimi akustičnimi tehnologijami, s čimer še dodatno premika meje vgrajenih sistemov Hi-Fi.

VOZNE ZMOGLJIVOSTI

ZAČRTAJTE SI SVOJO POT, IN TO INTENZIVNO
PEUGEOT 508 je pridobil najbolj izpopolnjene tehnološke dosežke znamke. Po zaslugi natančne vožnje, udobnega krmiljenja volana in zgledne lege na cesti, za katero poskrbi krmiljeno vzmetenjei nudi vozniku še večjo svobodo gibanja in ga preplavi z emocijami.