OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

EXPERT Kombi

/image/48/7/peugeot_expert_header.81487.jpg
/image/48/7/peugeot_expert_header.81487.jpg

EXPERT Kombi

Peugeot EXPERT KOMBI ima vse za udoben in varen prevoz vaših potnikov. Zahvaljujoč najnovejšim motorjem vozilo obljublja izjemno vozno udobje in učinkovitost.

3 RAZLOGI ZA IZBOR PEUGEOT EXPERT KOMBIJA

KOMBI ZA VSE VRSTE UPORABE

/image/48/8/peugeot_expertcombi_layout4_1.81488.jpg

VEČJA MODULARNOST ZA VEČ FLEKSIBILNOSTI

KONSTRUKCIJSKA OSNOVA NOVE GENERACIJE ZA ŠE VEČ EN

KOMBI ZA VSE VRSTE UPORABE

/image/48/8/peugeot_expertcombi_layout4_1.81488.jpg

Vzdržljiv in funkcionalen PEUGEOT Expert Kombi je na voljo v treh dolžinah, kot standardna izvedenka s 4,95 m dolžine, podaljšana izvedenka s 5,30 m dolžine in inovativna kompaktna izvedenka, ki v dolžino meri zgolj 4,60 m.
Premišljeno zasnovan PEUGEOT Expert Kombi omogoča številne razporeditve sedežev, da lahko vsem potnikom ponudi optimalen prostor. Kompaktna izvedenka, ki je v svojem avtomobilskem segmentu edinstvena, omogoča optimalen izkoristek prostora in sprejme do devet potnikov.

Po zaslugi zgolj 1,90 m višinei lahko izkoristite prednosti povsem enostavne vožnje po mestu in dostopite do vseh pokritih parkirišč.

PEUGEOT Expert Kombi je lahko opremljen tudi s prtljažnimi krilnimi vrati, ki so zastekljena v razmerju 50/50i ter opremljena z ogrevanim zadnjim steklom in brisalnikom steklai. Nakladanje prtljage v prtljažni prostor še nikoli prej ni bilo tako preprosto!

 

VEČJA MODULARNOST ZA VEČ FLEKSIBILNOSTI

/image/48/9/peugeot_expertcombi_layout7_1.81489.jpg
/image/49/0/peugeot_expertcombi_layout7_2.81490.jpg
/image/67/5/peugeot_expertcombi_layout7_3.43675.jpg

Dostop do tretje vrste sedežev PEUGEOT Experta Kombija je izjemno enostaven. Sedež v drugi vrsti preklopimo s premikom ene same ročice in s tem sprostimo širok dostop do zadnje sedežne klopi.

Vsi zadnji sedeži PEUGEOT Experta Kombija so popolnoma odstranljivi, tako da je možno izbirati med številnimi razporeditvami sedežev, kot na primer:
• Prednja sedežna klop za dva potnikai
• Posamični sedeži v prvi vrsti in deljiva sedežna klop v drugi vrstii
• Deljiva sedežna klop v drugi vrstii in enodelna sedežna klop v tretji vrstii
• Oblazinjenje sedežev v materialu TEPi navda notranjost z razkošnim videzom in je enostavno za vzdrževanje

KONSTRUKCIJSKA OSNOVA NOVE GENERACIJE ZA ŠE VEČ ENOSTAVNOSTI

PEUGEOT Expert Kombi je opremljen z novo konstrukcijsko osnovo, ki je bila povzeta po modularni platformi EMP2i. Vozilo ponuja vrhunsko vozno udobje, kakovost in učinkovitost, hkrati pa tudi optimalno udobje za vse potnike.
Potniški prostor PEUGEOT Expert Kombija obljubja izjemno vozno udobje po zaslugi motorjev BlueHDi z močjo od 100 do 150 KM in 400 Nm navorai, ki se vgrajujejo skupaj z novim samodejnim menjalnikom EAT8i.

Na voljo pa vam je tudi najnižja poraba goriva in najnižje emisijei tega avtomobilskega segmenta ter konkurenčni stroški uporabe zahvaljujoč servisnemu intervalu na 40.000 kmi oziroma dve leti.

POIŠČI PRODAJALCA

Prišlo je do težave pri nalaganju. Prosimo, poizkusite znova kasneje. Če bo težava še vedno prisotna, stopite v stik z nami