OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

PEUGEOT RIFTER

/image/89/3/peugeot-rifter-2018-198-fr.441893.jpg
/image/89/3/peugeot-rifter-2018-198-fr.441893.jpg

PEUGEOT RIFTER

PEUGEOT Rifter se predstavlja z vzdržljivo in prepoznavno stilsko zasnovo. Njegova moderna in tehnološko izpopolnjena notranjost, ki se ponaša z izjemno stopnjo udobja in modularnostjo, vas vabi na še nikoli doživete izkušnje v vožnji.

STILSKO DOVRŠENA IN INOVATIVNA OBLIKA KAROSERIJE

/image/88/3/peugeot-rifter-2018-128-fr.441883.jpg

STILSKA ZASNOVA ZA VOŽNJO PO MESTU IN IZVEN NJEGA

Na področju dizajna ni bil sklenjen noben kompromis. Elegantno, robustno, okretno in zmogljivo vozilo za prosti čas PEUGEOT Rifter je simbol za večnamenskost. S svojim kratkim pokrovom motornega prostora in privzdignjenim podvozjem je videti, kot bi si pogumno izposodil stilsko zasnovo terenskih vozili. Njegovi optični bloki z integriranimi lučmi in vertikalna okrasna maska poudarjajo uravnovešeno, kompaktni in dinamično obliko karoserije.

/image/89/4/peugeot-rifter-2018-084-fr.441894.jpg

PREPOZNAVEN PEUGEOTOV STIL

Peugeot RIFTER z velikim ponosom prikazuje svojo bogato zapuščino. S svojimi prednjim delom, značilnim za najnovejše Peugeot modele, in prepoznavnimi zadnjimi lučmi se nam Peugeot RIFTER predstavlja kot pridobitev znamke Peugeot. To vozilo za prosti čas je na voljo tudi v izvedenki GT Line, pri kateri se prepletata stil in eleganca za še bolj moderen videz.

PRIPRAVLJEN ZA AKCIJO

PEUGEOT i-COCKPIT®, VABILO NA VOŽNJO

Spoznajte čare bolj agilne in instinktivne vožnje, ki vam jih nudi PEUGEOT i-Cockpit® s kompaktnim volanom, instrumentno ploščo v višini oči in velikim 8-palčnim zaslonom na dotiki. Ohranite nadzor na cesti, tako da izkoristite prednosti privilegiranega položaja za vožnjo in sistema Advanced Grip Controli za izboljšano vlečno moč.

MOTORJI ZA ŠE VEČJO SVOBODO GIBANJA

Privoščite si še bolj prijetne vozniške izkušnje. Po zaslugi inovativnih dizelskih in bencinskih motorjev ter  osemstopenjskega samodejnega menjalnika EAT8 vozilo za prosti čas PEUGEOT Rifter izstopa predvsem zaradi izjemnih zmogljivosti in nizke porabe goriva med dejansko rabo.

INTELIGENTNE ZAMISLI ZA VEČJO ENOSTAVNOST

DOMISELNA MODULARNOST ZA VEČJO PROSTORNOST IN VEČ ODLAGALNIH MEST

Vozilo za prosti čas, ki se prilagaja vsem vašim željam. Dvižno zadnje steklo, 5 ali 7 sedežev, trije posamični in zložljiviizadnji sedeži s funkcijo Magic Flati, od 775i do 3.500ilitrov prostornine v prtljažnikui, streha Zénith® s številnimi odlagalnimi mesti: po zaslugi domiselnih rešitev za modularnost v Peugeot RIFTERJU nikoli ne zmanjka prostora ter omogoča hitro in učinkovito nakladanje prtljage.

/image/88/9/peugeot-rifter-1802styp030.441889.jpg

ENOSTAVNA IN BREZSKRBNA VOŽNJA

Inovacija je v osrčju potniškega prostora. S povezljivo navigacijo 3D, funkcijo Mirror Screeni, storitvami PEUGEOT Connect in brezžičnim indukcijskim polnjenjem pametnega telefona se PEUGEOT Rifter ponaša z razširjenimi možnostmi za vzpostavitev povezave. In da bo vožnja še bolj varna, si privoščite sisteme za pomoč pri vožnji zadnje generacije.

#prviczrifterjem