TRAVELLER

/image/25/0/peugeot_traveller_header.70250.jpg

PEUGEOT TRAVELLER

USTVARJEN ZA VELIKE NAČRTE

Traveller

Na nove izzive in potrebe sodobnih družin je na ustvarjen novi Peugeot Traveller. Sodobno zasnovan enoprostorec, ki je – ob kompaktni višini le 1,90 metra – na voljo v treh različnih dolžinah, z različnimi razporeditvami petih, sedmih ali osmih sedežev pa bo zlahka ustregel vsaki potrebi po sedežih ali prostoru za vas in vaše sopotnike. Najnovejša tehnologija in inovativna oprema pa bo poskrbela za brezskrbna vozniška doživetja.

Izkoristite aktualno ponudbo s PAKETOM ZIMA:

  • 5 let jamstva in vzdrževanja (ali 100.000km)
  • Obvezno in kasko zavarovanje za 1€ (za prvo leto)
  • Komplet 4 zimskih pnevmatik*

Ponudba velja do 31. decembra 2017. Ponudbo podaljšujemo in velja do 30.4.2018.

* Vrednost kompleta zimskih pnevmatik je odvisna od modela vozila: Peugeot Traveller do vrednosti 500 EUR z DDVjem in je izračunana na osnovi izbranega modela pnevmatik srednjega cenovnega razreda, ki so na voljo pri naših pogodbenih dobaviteljih. Ponudba velja za tiste pnevmatike, ki so trenutno dobavljive in velja za primere nakupa vozila s pomočjo Peugeot Financiranja. V primeru razpoložljivosti dražjih pnevmatik je potrebno doplačilo stranke. Kompleta zimskih pnevmatik ni možno zamenjati za gotovino.

Slike so simbolne. Ponudba velja ob nakupu s pomočjo Peugeot Financiranja. Vse cene so informativne narave in neobvezujoče. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Več informacij najdete pri prodajalcu Peugeot.