AKCIJSKA PONUDBA

/image/10/6/boxer_kv1.82106.jpg

MOJSTRI NEMOGOČEGA!

BOXER

Lahka gospodarska vozila PEUGEOT so zasnovana za strokovnjake od strokovnjakov, z nalogo da obvladajo nemogoče. Popolnoma opremljena in prilagodljiva paleta vozil v različnih verzijah, prilagojenimi raznovrstni poklicni uporabi in lastnostmi, ki zagotavljajo brezkompromisno zmogljivost in funkcionalnost. Sedaj so vsi opremljeni tudi z novimi, še zmogljivejšimi in varčnejšimi motorji 2.2 BlueHDi €6.2.

Med njimi je Peugeot BOXER furgon, ki je mojstrsko prostoren. Z nakladalnim prostorom do 17 m3 in s širokimi odpiralnimi deli je dovolj prostora za vse vaše dnevne skrbi. Sedaj v jesenski akciji ob nakupu s Peugeot financiranjem:

 PEUGEOT BOXER FURGON Confort 330 L1H1

  • z novim, zmogljivejšim motorjem 2.2 BlueHDi 120 €6.2 
  • in klimatsko napravo

za 15.850€ + DDV*.

kamera

Za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, velja posebna ponudba -40% na vzvratno kamero z monitorjem.

talna zascita

Za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, smo pripravili posebno ponudbo: - 40% na originalne talne zaščite Premium za vsa gospodarska vozila.

*Navedena cena velja za pravne osebe pri nakupu vozila s pomočjo Peugeot Financiranja  do 31.12.2019. Vse slike so simbolične. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Peugeot.

MOJ peugeot za podjetja

Včlanite se v program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, ki vam prinaša različne popuste in ugodnosti pri pooblaščenih servisih Peugeot, tekom celega leta. Upravičeni ste do popustov pri vzdrževanju vašega vozila. Koristite lahko tudi popuste do 20 % na izbrane originalne nadomestne dele ter do 10 % za storitve ter olja in maziva znamke TOTAL.

K programu Moj Peugeot ZA PODJETJA lahko pristopite s pravilno izpolnjeno izjavo pri kateremkoli pooblaščenem koncesionarju Peugeot.

Več o programu Moj Peugeot ZA PODJETJA na linku