OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

EXPERT

Peugeot EXPERT je zasnovan tako, da zadovolji vse vaše potrebe. Opremljen je z mnogimi funkcijami, ki olajšajo vaše vsakodnevno delo. Z novimi, izboljšanimi motorji Peugeot EXPERT prinaša vozno izkušnjo, ki je še bolj prijetna.

ODKRIJ PEUGEOT EXPERT

IZBOR VOZIL EXPERT SE PRILAGAJA RAZLIČNIM POKLICEM

VEČ MODULARNOSTI ZA VEČJO PRODUKTIVNOST

/image/43/8/peugeot_expert_gallery5-2.61438.jpg

PLATFORMA NOVE GENERACIJE ZA ŠE VEČ ENOSTAVNOSTI

IZBOR VOZIL EXPERT SE PRILAGAJA RAZLIČNIM POKLICEM

/image/23/7/peugeot_expert_layout1.79237.jpg

Izrazit dizajn PEUGEOTA Expert povsem odkrito izraža vzdržljivost in modernost.
Vabimo vas, da si ogledate tri različne dolžine, med katerimi je celo kompaktna izvedenka, ki kot prava inovacija v dolžino meri le 4,60 m, zgolj 1,90 metra višine pa vam zagotavlja vstop v pokrita mestna parkirišča.
Da bi še bolje zadovoljil pričakovanja poklicnih uporabnikov, pa je PEUGEOT Expert na voljo v mnogih izvedenkah: furgon, šasija z nizkim podom, podaljšana kabina in kombi z do 9 sedežnimi mesti.

VEČ MODULARNOSTI ZA VEČJO PRODUKTIVNOST

/image/23/8/peugeot_expert_layout7-1.79238.jpg
/image/23/9/peugeot_expert_layout7-2.79239.jpg
/image/24/0/peugeot_expert_layout7-3.79240.jpg

PEUGEOT Expert, ki je premišljeno zasnovan do najmanjše podrobnosti, je opremljen z loputo na pregradni steni Moduworki, ki omogoča prevoz tovora do dolžine 4 metrov na povsem ravnem podu, pri tem pa ostaneta spredaj dve sedežni mesti.
Pri tem gospodarskem vozilu lahko izkoristite 6,6 m3 uporabne prostornine in bočna drsna vrata s prostoročnim upravljanjemi. Inovativna funkcija vam omogoča povsem enostavno nakladanje in razkladanje tovora.
Sedite za volan in se predajte novim izkušnjam v vožnji po zaslugi prosojnega zaslona za prikaz podatkovi in številnih sistemov za pomoč pri vožnjii. Prek 7-palčnega zaslona na dotik i lahko izkoristite prednosti nove generacije 3D povezljive navigacijei

PLATFORMA NOVE GENERACIJE ZA ŠE VEČ ENOSTAVNOSTI

PEUGEOT Expert predstavlja novo konstrukcijsko osnovo, ki je izšla iz modularne platforme EMP2. Vozilo združeno ponuja vrhunsko vozno udobje, kakovost in učinkovitost ter omogoča do 1400 kg dovoljene obremenitve.
Potniški prostor PEUGEOTA Experta obljublja izjemno vozno udobje po zaslugi motorjev BlueHDi z močjo od 102 do 180 KM in 400 Nmi, ki se vgrajujejo skupaj z novim samodejnim menjalnikom EAT8.


Na voljo pa vam je tudi najnižja poraba goriva in najnižje emisijei tega avtomobilskega segmenta ter konkurenčni stroški uporabe zahvaljujoč servisnemu intervalu na 40.000 km oziroma dve leti.

POIŠČI PRODAJALCA

Prišlo je do težave pri nalaganju. Prosimo, poizkusite znova kasneje. Če bo težava še vedno prisotna, stopite v stik z nami