/image/61/8/peugeot_partner.82618.jpg

FURGON

S svojiimi uporabnimi metami in prostornino tovornega prostora se novi Partner prilagaja zahtevam vseh svojih uporabnikov. 

/image/62/3/peugeot_partner_furgon1.82623.png

Novi Partner Furgon se odlikuje po veliki tovorni zmogljivosti in modularnosti ter tako postavlja zgled v svojem segmentu. Z dvema izvedenkama dosega Partner uporabno prostornino 3,3 m³ (izvedenka L1) oziroma celo 3,7 m³ (izvedenka L2). S sedežno klopjo Multiflex i pa lahko obe prostornini povečamo še za dodatnih 0,4m³.  V Partnerja je možno naložiti 2 evropaleti že pri kratki izvedenki L1, v potniškem prostoru pa Partner omogoča prevoz treh oseb. 

NOTRANJOST

/image/62/4/peugeot_partner_frugon_notranjost1.82624.png
/image/62/5/peugeot_partner_frugon_notranjost11.82625.png

Partner skrbi za vaše udobje. Vozniško mesto je odlično prilagojeno poslovni uporabi. Vozniški položaj sedenja je visok in široko vidno polje je posvečeno voznikovemu udobju. Po višini nastavljiv sedež z naslonom za roke, po viši in globini nastavljiv volanski obroč in prestavna ročica na dosegu roke na armaturni plošči prispevajo k ergonomiji vozniškega mesta. Za več udobja je Partner lahko opremljen še ročno ali samodejno klimatsko napravo. 

Za še večjo praktičnost je v potniškem prostoru na voljo skoraj 60 litrov odlagalnega prostora, tako za potrebe potnikov kot voznika. Zaprto odlagalno mesto pred volanom ali pisalna mizica, ki je nameščena na hrbtišču zložljivega naslonjala sredinskega sedeža, še posebej poenostavita aktivnosti poklicnih uporabnikov. Stropna polica s senčniki in stropno lučko ima reže, da je z nje mogoče lažje vzeti shranjene predmete. 

ZUNANJOST

/image/62/6/peugeot_partner_furgon_zunanjost1.82626.png
/image/62/7/peugeot_partner_frugon_zunanjost1.82627.png

Novi Partner Furgon kaže odločno robusten in moderen značaj, močnejši kot kadarkoli doslej. Njegov sprednji del je povsem prenovljen: prednja okrasna maska je bolj navpična in ima v središču PEUGEOTOVEGA leva. Visoko umeščene zadnje luči predstavljajo odpornost na manjše trke, tečaji krilnih vrat, ki so skriti za zadnjimi lučmi, dokazujejo skrb za podrobnosti, kakovost in estetiko. Dostop do vozila olajša nizek nakladalni prag, enak namen imajo tudi asimetrična krilna zadnja vrata, ki se odprejo do kota 180°. Odprtina vrat je pravokotna, kar olajša natovarjanje velikih kosov tovora.

DIMENZIJE

/image/62/8/furgon_dimenzije.82628.png

PREDELAVE

Na voljo različne predelave:

  • predelave s hladilniki
  • komplet notranjih oblog tovornega prostora iz lesa ali polipropilena
  • strešni prtljažniki v različnih izvedbah za prevoz večjih predmetov
/image/63/2/peugeot_za_podjetja_vec_kot_1000_predelav.82632.png

Popolnoma smo prilagodljivi vašemu poslu. Ponujamo vam več kot 1000 predelav.

/image/63/3/456x311_dangel1.82633.png

Na voljo tudi s pogonom 4x4. Za več informacij se obrnite na vašega prodajalca vozil Peugeot.

/image/63/4/mpp_1.82634.png

DOBRA PODJETJA SI ZASLUŽIJO DOBRE SERVISNE POPUSTE. Program ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA.