OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

TRAVELLER BUSINESS

TRAVELLER BUSINESS

PEUGEOT Traveller Busines je pravo povabilo na potovanje visokega standarda, saj vozniku in potnikom nudi obilo prostora in udobja.

3 RAZLOGI ZA IZBOR TRAVELLER BUSINESS

ZA BREZSKRBNE POTI Z VZPOSTAVLJENO POVEZAVO

/image/27/2/peugeot_traveller_layout6-11.70272.jpg

UDOBJE POTNIKOV

/image/25/6/peugeot_traveller_layout6-3.70256.jpg

MODERNI IN UČINKOVITI MOTORJI

ZA BREZSKRBNE POTI Z VZPOSTAVLJENO POVEZAVO

PEUGEOT Traveller Business je opremljen s prosojnim zaslonom za prikaz podatkovi in s številnimi sistemi za pomoč pri vožnjii, poleg tega pa uvaja tudi novo generacijo povezljive 3D navigacije s funkcijo glasovnega prepoznavanjai. Zajema tudi mnoge povezljive storitve in prometne informacije v realnem času TomTom Traffici.

UDOBJE POTNIKOV

/image/19/0/peugeot_traveller_layout10-1.81190.jpg
/image/19/1/peugeot_traveller_layout10-2.81191.jpg

V vozilu PEUGEOT Traveller Business se bodo vaše stranke na vseh vožnjah počutile povsem brezskrbno.
PEUGEOT Traveller Business je na voljo v treh dolžinah, izbirati pa je možno med dvema nivojema opreme: Business in Business VIP.

Notranjost PEUGEOTA Traveller Business je namenjena udobju potnikov. Po zaslugi številnih razporeditev od 5 do 9 sedeževi in salonske razporeditve pri izvedenki VIP (4 ali 5 sedežev eden nasproti drugemu)i se prilagaja vsem vašim potrebam in zahtevam vaših strank.
Notranji ambient dopolnjujejo sistemi visokega cenovnega razreda, ki prispevajo k dobremu počutju potnikov.
Za še več udobja pa so vam na voljo triobmočna klimatska naprava s funkcijo za nesilovito prezračevanje i in dve zastekljeni strešni okni i, ki ju je možno posamično zastreti in imata ambientalno osvetlitevi.      

MODERNI IN UČINKOVITI MOTORJI

Nova konstrukcijska osnova vozila PEUGEOT Traveller Business je bila povzeta po modularni platformi EMP2i in vozilu zagotavlja visoko raven udobja, kakovosti in učinkovitosti. Zahvaljujoč prenovljeni konstrukcijski osnovi vam vozilo nudi nadvse prostorno notranjost in obilo voznega udobja, ki sta plod PEUGEOTOVEGA strokovno podkovanega znanja.

Motorji BlueHDi s 120 do 180 konjskimi močmii in novi samodejni menjalnik EAT8i obljubljajo izjemno vozno udobje ter najnižjo porabo goriva in najnižje emisije v tem avtomobilskem segmentu.
Mini-busu PEUGEOT Traveller Business pa vam zagotavlja konkurenčne stroške uporabe, še posebej po zaslugi optimalne porabe goriva in servisnega intervala na 40.000 km ali 2 leti, odvisno od tipa motorja.i.

POIŠČI PRODAJALCA

Prišlo je do težave pri nalaganju. Prosimo, poizkusite znova kasneje. Če bo težava še vedno prisotna, stopite v stik z nami