DIZAJN NOTRANJOSTI

Traveller Business

DIZAJN NOTRANJOSTI

Z izvedenkama PEUGEOT Traveller Business in Business VIP se odločite za potovanje v poslovnem razredu. Pod moderno obliko karoserije vozila se skriva prostorna notranjost visokega razreda.

UDOBJE POTNIKOV

/image/20/0/peugeot_traveller_layout1-2.81200.jpg

V notranjosti PEUGEOTA Travellerja Business VIP je vse zasnovano z namenom, da bi se potniki počutili čim bolj udobno.
Potniški prostor lahko namreč v hipu spremenite v VIP salon! Drsno pomična in preklopna mizicai, okoli katere je možno razporediti 4 ali 5 sedežev enega nasproti drugemu ponuja vašim strankam gostoljuben prostor.
PEUGEOT Traveller Business VIP ima tudi nadvse izpopolnjen svetlobni ambient: zastekljeni strešni oknii, ki ju je možno posamično zastreti, poskrbita za edinstveno osvetljenost potniškega prostora in panoramski razgled nad okolico. Dodatno zatemnjena stekla zagotavljajo potnikom zasebnost, hkrati pa jim omogočajo občudovati mimoidočo pokrajino. Ambientalno osvetlitev na LED diode v potniškem prostoru dopolnjujejo še individualne bralne lučke.
V tretji vrsti se nahaja sedežna klop, ki je deljiva v razmerju 2/3 - 1/3i, odstranljivi in drsno pomični sedeži na vodilih pa omogočajo enostavno preureditev prostora v zadnjem delu vozila.

UDOBJE V VOŽNJI

/image/20/1/peugeot_traveller_layout4-3-2.81201.jpg

V notranjosti PEUGEOT Traveller Business VIP igra na karto udobja pri vožnji. Stopnica omogoča enostaven dostop do dvignjenih sedišč, na katerih potniki dominirajo cestišču.
Sedite za volan: voznikovo mesto z izčiščeno in moderno oblikovno zasnovo obdajajo elegantni materiali. Ergonomsko zasnovana oprema, kot sta prosojni zaslon za prikaz podatkovi in 7-palčni zaslon na dotik, i sta nenehno na dosegu roke in pogleda.

VEČJA MODULARNOST ZA VEČ FLEKSIBILNOSTI

/image/20/2/peugeot_traveller_layout7-2.81202.jpg
/image/20/3/peugeot_traveller_layout7-4.81203.jpg
/image/20/4/peugeot_traveller_layout7-1.81204.jpg

S PEUGEOTOM Travellerjem Business boste svojim potnikom ponudili razkošno potovanje: mini-bus za prevoz do letališča oziroma na kratkih razdaljah, mestni taksi, taksi služba za zimske športe (potniki z veliko prtljage), prevoz na dolgih razdaljah … PEUGEOT Traveller Business se prilagaja vsem vašim potrebam. Sedeže in opremo visokega razreda lahko razporedite glede na svoje potrebe, da boste lahko opravili ekskluzivne prevoze.

Izbirate lahko med številnimi razporeditvami od 5 do 9 sedežev. Po zaslugi odstranljivih sedežev je potniški prostor povsem modularen in enostavno prilagodljiv.

V drugi in tretji vrsti se lahko nahaja enodelna sedežna klop ali deljiva v razmerju 2/3 - 1/3i, tako da je dostop do tretje vrste sedežev je izjemno enostaven. S premikom ene same ročice se sedež preklopi in sprosti se širok dostop do zadnje sedežne klopi.