DIZAJN ZUNANJOSTI

Traveller Business

DIZAJN ZUNANJOSTI

PEUGEOT Traveller Business izkazuje svojo eleganco in moderen videz prek izraznega dizajna.

ELEGANCA IN MODERNOST

Že na prvi pogled PEUGEOT Traveller Business naredi velik vtis: moderno zasnovan prednji del izraža njegov izrazit in eleganten dizajn. S prenovljeno vertikalno umeščeno okrasno masko, osvetlitvijo z diodami LED in ksenonskimi žarometii, ki so vdelani v karoserijo, PEUGEOT Traveller Business elegantno izraža svojo stilsko zasnovo. K njegovi karizmi doprinesejo 17-palčna lita platiščai in dodatno zatemnjena zadnja steklai.

ENOSTAVNA VOŽNJA PO MESTU

/image/19/6/peugeot_traveller_layout1-1.81196.jpg

PEUGEOT Traveller Business z nivojem opreme Business VIP je na voljo kot standardna (4,95 m) in podaljšana izvedenka (5,30 m), z nivojem opreme Business pa tudi kot kompaktna izvedenka (4,60 m). Zgolj 1,90 m višinei mu omogoča dostop do pokritih parkirišč v centru mesta, trgovskih centrov ter letališč.  

OPTIMIZIRAN DOSTOP V VOZILO

/image/19/7/peugeot_traveller_layout6-13.81197.jpg
/image/19/9/peugeot_traveller_layout6-7.81199.jpg

Zahvaljujoč funkciji bočnih drsnih vrat za prostoročno upravljanjei lahko vrata PEUGEOTA Travellerja Business odprete ali zaprete povsem enostavno. Za odklepanje, odpiranje in zapiranje bočnih drsnih vrat zadostuje, da nogo primaknete pod zadnji blatnik vozila. Pri sebi morate le imeti elektronski ključ.