OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI
/image/18/7/peugeot_traveller_header4.81187.jpg
/image/18/7/peugeot_traveller_header4.81187.jpg

TEHNOLOGIJA

Novi PEUGEOT Traveller Business je opremljen s številno tehnološko izpopolnjeno opremo, da vam zagotovi povsem brezskrbno vožnjo.

POVEZLJIVOST

/image/20/5/peugeot_traveller_layout6-8.81205.jpg
/image/20/6/peugeot_traveller_layout6-10.81206.jpg

Svoje poti lahko zelo preprosto še poenostavite z uporabo nove generacije povezljive 3D navigacije s funkcijo glasovnega prepoznavanjai. Vključuje tudi funkcijo za predvajanje prometnih informacij v realnem času TomTom Traffici
Na 7-palčnem zaslonuivam je na voljo tudi funkcija Mirror Screen, ki vam bo omogočila povsem varno uporabo aplikacij z vašega pametnega telefona, ki so združljive s protokoli Apple CarPlayTM, MirrorLink® ali Android Auto*.

Delovale bodo le certificirane aplikacije MirrorLink®, Apple CarPlayTM ali Android Auto, ko je vozilo ustavljeno in/ali med vožnjo, odvisno od primera. Med vožnjo so nekatere funkcije aplikacij izklopljene. Za nekatere vsebine, do katerih lahko brezplačno dostopite prek svojega pametnega telefona, je potrebno skleniti naročniško razmerje za aplikacijo, enakovredno certificirani aplikaciji MirrorLink®, Apple CarplayTM ali Android Auto, ki je na voljo proti plačilu. Funkcija Mirror Screen deluje preko tehnologije MirrorLink® za telefone s sistemom Androïd, Blackberry in Windows Phone ki so združljivi s funkcijo MirrorLink® in prek tehnologije Apple CarplayTM za telefone s sistemom iOs, ter prek tehnologije Android Auto za telefone s sistemom Androïd, če ima uporabnik s svojim operaterjem sklenjeno telefonsko naročniško razmerje z internetnim dostopom. Novi pametni telefoni bodo zelo kmalu opremljeni s temi tehnologijami. Več informacij najdete na http://services.peugeot.fr/decouvrir-mirror-screen/

PROSOJNI ZASLON ZA PRIKAZ PODATKOV

/image/20/7/peugeot_traveller_layout5-1.81207.jpg

Prosojni zaslon za prikaz podatkovi Na prosojnem zaslonu za prikaz podatkov v voznikovem vidnem polju se v barvah projicirajo bistvene informacije za vožnjo: hitrost, referenčna vrednost tempomata ali omejevalnika hitrosti vozila ... Vse potrebne podatke imate pred očmi za še bolj varna potovanja.

NOVA MODULARNA IN UČINKOVITA KONSTRUKCIJSKA OSNOVA

/image/20/8/peugeot_traveller_layout4-3.81208.jpg

Nova konstrukcijska osnova vozila PEUGEOT Traveller Business je bila povzeta po modularni platformi EMP2i in nudi visoko raven kakovosti. Izkoristite rekordne vrednosti porabe goriva v tem avtomobilskem segmentui, izjemno udobje v vožnji in optimalno udobje za svoje potnike.
Variabilni amortizerji s samodejno nastavitvijo glede na obremenitev zagotavljajo maksimalno udobje, tudi če je v vozilu devet potnikov in prtljaga.

UPRAVITELJ VOZNEGA PARKA

Posebna enotai, ki je vgrajena v vozilu PEUGEOT Traveller Business, vam posreduje informacije za upravljanje vašega voznega parka.
Paket "Upravljanje voznega parka" vam posreduje informacije o porabi goriva, naslednjih rednih servisnih pregledih in številu prevoženih kilometrov ter opozorila na mehanične posege.
V paket "Eko vožnja" je vključen paket Upravljanje voznega parka poleg tega pa posreduje še analizo stila vožnje, primerjavo med vozniki in individualne nasvete.
Paket "Geolokalizacija" pa vam v realnem času prikaže položaj vozil iz vašega voznega parka na zemljevidu.