Traveller Business

TEHNOLOGIJA

PEUGEOT Traveller Business je opremljen s številno tehnološko izpopolnjeno opremo, da vam zagotovi povsem brezskrbno vožnjo.

POVEZLJIVOST

/image/20/5/peugeot_traveller_layout6-8.81205.jpg
/image/20/6/peugeot_traveller_layout6-10.81206.jpg

Svoje poti lahko zelo preprosto še poenostavite z uporabo nove generacije povezljive 3D navigacije s funkcijo glasovnega prepoznavanjai. Vključuje tudi funkcijo za predvajanje prometnih informacij v realnem času TomTom Traffici
Na 7-palčnem zaslonui vam je na voljo tudi funkcija Mirror Screen, ki vam bo omogočila povsem varno uporabo aplikacij z vašega pametnega telefona, ki so združljive s protokoli Apple CarPlayTM, MirrorLink® ali Android Autoi.

PROSOJNI ZASLON ZA PRIKAZ PODATKOV

/image/20/7/peugeot_traveller_layout5-1.81207.jpg

Prosojni zaslon za prikaz podatkovi

Na prosojnem zaslonu za prikaz podatkov v voznikovem vidnem polju se v barvah projicirajo bistvene informacije za vožnjo: hitrost, referenčna vrednost tempomata ali omejevalnika hitrosti vozila ... Vse potrebne podatke imate pred očmi za še bolj varna potovanja.

NOVA MODULARNA IN UČINKOVITA KONSTRUKCIJSKA OSNOVA

/image/20/8/peugeot_traveller_layout4-3.81208.jpg

Nova konstrukcijska osnova vozila PEUGEOT Traveller Business je bila povzeta po modularni platformi EMP2i in nudi visoko raven kakovosti. Izkoristite rekordne vrednosti porabe goriva v tem avtomobilskem segmentui, izjemno udobje v vožnji in optimalno udobje za svoje potnike.
Variabilni amortizerji s samodejno nastavitvijo glede na obremenitev zagotavljajo maksimalno udobje, tudi če je v vozilu devet potnikov in prtljaga.

UPRAVITELJ VOZNEGA PARKA

Posebna enotai, ki je vgrajena v vozilu PEUGEOT Traveller Business, vam posreduje informacije za upravljanje vašega voznega parka.
Paket "Upravljanje voznega parka" vam posreduje informacije o porabi goriva, naslednjih rednih servisnih pregledih in številu prevoženih kilometrov ter opozorila na mehanične posege.
V paket "Eko vožnja" je vključen paket Upravljanje voznega parka poleg tega pa posreduje še analizo stila vožnje, primerjavo med vozniki in individualne nasvete.
Paket "Geolokalizacija" pa vam v realnem času prikaže položaj vozil iz vašega voznega parka na zemljevidu.