SUV vozila PEUGEOT

ponudba SUV vozil Peugeot
ponudba SUV vozil Peugeot

Športna terenska vozila (SUV - Sport Utility Vehicle) tvorijo segment vsestransko uporabnih vozil, ki ponujajo zapeljiv dizajn, modularnost za vse preizkušnje in optimalno udobje v vožnji za vse vrste potovanj.

Vabimo vas, da si jih ogledate in se predate povsem inovativnim, očarljivim in senzoričnim izkušnjam v vožnji.

ZMOGLJIVOST IN UČINKOVITOST

Bencinski motorji PureTech in dizelski motorji BlueHDi, s katerimi so opremljeni Peugeotovi SUV-ji, so pravi koncentrat učinkovitosti in tehnologij ter se ponašajo z nizkimi emisijami CO2. Nova Peugeota 3008 in 5008, ki sta zasnovana na lahki in modularni konstrukcijski osnovi EMP2, zagotavljata zmogljivost in nizko porabo goriva. Ročni menjalniki BVM5/BVM6 in samodejni menjalnik EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8) združujejo užitke v vožnji z učinkovitostjo.

DINAMIČNOST IN ERGONOMIJA

Vsi Peugeotovi SUV-ji slovijo po svojih dinamičnih lastnostih in vsebujejo številne tehnologije, ki zagotavljajo izjemno udobje. Voznikovo mesto Peugeot i-Cockpit®, ki ga sestavljajo kompakten volan, instrumentna plošča v višini oči in zaslon na dotik, zagotavlja inovativno vožnjo in izjemno priročno krmiljenje. Privzdignjen voznikov položaj omogoča boljšo vidljivost, ki zagotavlja še več udobja v vožnji. Sistemi za pomoč pri vožnji pa dodatno okrepijo užitke za volanom in povečajo varnost potnikov.

UDOBJE IN MODULARNOST

Vsa Peugeotova športna terenska vozila imajo prostorno potniško kabino, ki vozniku in potnikom ponuja obilo udobja in vsa potrebna odlagalna mesta. Notranjost Peugeotovih SUV-jev ponuja od 5 do 7 sedežnih mesti za celotno družino. Poleg prostorne notranjosti je potnikom na voljo tudi prtljažnik z veliko nakladalno prostornino. Preklopni zadnji sedeži zagotavljajo optimalno fleksibilnost za vse vrste poti in dejavnosti.

ELEGANTEN DIZAJN IN ŠPORTEN VIDEZ

Peugeotovi SUV-ji so robustni in hkrati tudi elegantni, s čimer zvesto skrbijo za ugled blagovne znamke. Njihov prepoznaven dizajn prepoznamo po privzdignjenem podvozju, horizontalnem pokrovu motornega prostora, vertikalno umeščeni okrasni maski in poudarjenih blatniških koših.

SUV PEUGEOT 3008

SUV 3008

Razširitev meja raziskovanja z najvišjo tehnologijo. Tega izziva so se lotili trije vozniki brezpilotnih letal oziroma dronov, ki so se z novim SUV-jem 3008 odpravili raziskati zgradbo, ki jo je čas nekako pozabil.

Na vse bolj osamljenih in tudi nevarnih cestah se je SUV 3008 izkazal za popolnega sopotnika na njihovem epskem retro-futurističnem potovanju. 

Kaj pa vrhunec? Dirka dronov po tako bizarni poti kot okoliška zgodovinska arhitektura, ki so jo zabeležili ... morda zadnjič.

SUV PEUGEOT 5008

SUV 5008

Geološka skrivnost ob obali Škotske, po kateri je poimenovana znana mojstrovina velikega skladatelja, Felixa Mendelssohna. To je bilo vse, kar sta DJ-ja potrebovala, preden sta se podala na akustično ekspedicijo svojega življenja.

S programom MPC in zvočnim sistemom Focal® Hi-Fi sta v novem SUV-ju 5008 ujela vsako kapljico dežja, vsak dih vetra, vsak zavoj ceste. 

S tem sta dobila navdih za izvirno glasbeno delo, ki sta ga povadila v varnem zavetju prtljažnika njunega SUV-ju in na koncu potovanja v svoji različici posnela kar na kraju samem, ki ju je navdihnil.

SUV VOZILA PEUGEOT