AKCIJSKA PONUDBA

i

Nov MESEC SUVerenih UGODNOSTI

SUV jesen

Zopet je tu mesec SUVerenih ugodnosti PEUGEOT, ko smo za vas pripravili posebne ugodnosti za nakup vozil SUV Peugeot: SUV Peugeot 2008, SUV Peugeot 3008 in SUV Peugeot 5008.

Ob nakupu s pomočjo Peugeot financiranja prejmete:

- komplet zimskih pnevmatik*

- 5 let jamstva in vzdrževanja

- kasko zavarovanje za 1€.

Obiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca Peugeot in preverite še ostale ugodnosti ter izberite svoje SUV Peugeot vozilo.

*Vrednost kompleta zimskih pnevmatik je odvisna od modela vozila (Peugeot 2008 do vrednosti 300 EUR, Peugeot 3008 in 5008 do vrednosti 500 EUR. DDV vključen) in je izračunana na osnovi izbranega modela pnevmatik srednjega cenovnega razreda, ki so na voljo pri naših pogodbenih dobaviteljih. Ponudba velja za tiste pnevmatike, ki so trenutno dobavljive. V primeru razpoložljivosti dražjih pnevmatik je potrebno doplačilo stranke. Kompleta zimskih pnevmatik ni možno zamenjati za gotovino.

Slike so simbolne. Ponudba velja za primere nakupa vozila s pomočjo Peugeot Financiranja. Vse cene so informativne narave in neobvezujoče. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Ponudba velja do 31.12.2018. Več informacij najdete pri prodajalcu Peugeot.

SUV VOZILA PEUGEOT