OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

VETROBRANSKO STEKLO

/image/08/3/peugeot-ndp-1506pb-parebrise.10083.jpg

VETROBRANSKO STEKLO

Vzdrževanje vključuje:

  • razna sredstva in polimerne snovi za popravilo udarca na vetrobranskem steklu, katerega premer je manjši od kovanca za 2 EUR in če je izven voznikovega vidnega polja,
  • delovne ure,
  • Peugeot vizualne kontrole*, vključno s poročilom o opravljenih posegih.

* Vizualne kontrole, ki so odvisne od opreme vozila, so vključene, vendar ne nadomeščajo obveznega tehničnega pregleda.

O VETROBRANSKEM STEKLU

Nemudoma se odločite za popravilo poškodovanega vetrobranskega stekla. Poškodovano mesto se lahko poveča in postane nepopravljivo, tako da boste morali vetrobransko steklo zamenjati.

Popravilo vetrobranskega stekla izvedemo brez večjih stroškov in v manj kot eni uri, tudi brez predhodnega naročila. Stroški tovrstnega popravila se lahko krijejo tudi iz zavarovalne police, odvisno od sklenjenih pogojev. Torej, ne odlašajte in nemudoma stopite v stik s servisnim svetovalcem!

ORIGINALNI PEUGEOT REZERVNI DELI

Bodite pozorni na ponaredke! Vedno izberite le originalne Peugeot rezervne dele, ki so prestali najstrožje preizkuse, ki vam zagotavljajo varno in zanesljivo uporabo vozila.

NAŠA OBLJUBA: STROKOVNO ZNANJE IN TRANSPARENTNOST

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

KONTROLA KAKOVOSTI IN VARNOSTI

Po vsakem servisnem pregledu vam bomo izročili poročilo o opravljenih posegih, na katerem so podrobno navedene pregledane kontrolne točke* in priporočena popravila.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

BREZ DODATNIH STROŠKOV

Naši tehniki bodo zamenjali le tisto, kar je potrebno in vam vsako popravilo tudi pojasnili.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

CENA Z VSEMI VKLJUČENIMI STROŠKI

Tako kot na predračunu so tudi v naše paketne storitve vključeni rezervni deli, delovne ure in enoletna garancija na rezervne dele.

*Vizualne kontrole ne nadomeščajo obveznega tehničnega pregleda in z njimi na dan izvedbe kontrole vozila ni možno odkriti skritih napak. Seznam razpoložljivih kontrol je na voljo v pooblaščeni Peugeotovi servisni delavnici.

NAJDITE SERVISNO DELAVNICO

Prišlo je do težave pri nalaganju. Prosimo, poizkusite znova kasneje. Če bo težava še vedno prisotna, stopite v stik z nami