OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

210: ZDAJ PEUGEOT PONUDBA

210 let znamke Peugeot
210 let znamke Peugeot
210 let kocka

Znamka Peugeot praznuje 210 let.

210 LET STRASTI IN NEODVISNOSTI!

To je blagovna znamka, ki so jo ustvarili kreativni ljudje, inženirji, oblikovalci, ki že stoletja izzivajo norme in premikajo meje mobilnosti. Zahvaljujoč tej zvezi svobodomiselnih moških in žensk obstoj znamke Peugeot nikoli ni bila ogrožen, skozi čas se podjetje uspešno prilagajalo, raslo, oblikovalo in krepilo.

Od prvih mlinčkov za kavo in poper, ki so začinili kuhinje ... revolucionarnih krinolin za lahkotnejši korak modnih dam ... preko dvokolesnika in prvega parnega tricikla... do inovativnih vozil, ki so kar 6-krat osvojila prestižni naziv Evropski avto leta. 

Ker se zavedamo, da smo neustavljivi le ob vaši podpori, vas vabimo, da praznujete z nami.

Mi pa smo za vse kupce novega vozila Peugeot do 31.12.2020, pripravili rojstnodnevno DARILO*.

2 1 0 : ZDAJ! 

*Darilo je v obliki kupona v višini 210 EUR (z DDV), ki je vnovčljiv izključno za nakup originalne dodatne opreme Peugeot in jeklenih platišč vgrajene pri pooblaščenih prodajalcih Peugeot v Sloveniji. Ponudba velja izključno za fizične osebe ob podpisu pogodbe za nakup novega vozila Peugeot v obdobju od 16.11. do 31.12.2020. V primeru, da stranka kupi opremo večje vrednosti kot 210 EUR, razliko doplača sama. V primeru, da je vrednost opreme manjša kot 210 EUR pa izplačilo razlike v gotovini ni možno. Kupona ni možno zamenjati za gotovino ali dodatni popust pri nakupu novega vozila ter ni prenosljiv na tretjo osebo. Kupon je vnovčljiv 6 mesecev od datuma njegove izdaje in ga je potrebno predložiti v tiskani ali elektronski verziji ob nakupu. Vrednost kupona je na računu prikazana kot popust.