SKIP TO CONTENT
Peugeot 2008

PEUGEOT 2008: kompaktni SUV z bencinskim dizelskim ali električnim motorjem

AKTUALNA PONUDBA
DIZAJN

Navdušujoči SUV

S svojo robustno in izčiščeno obliko karoserije in privzdignjenim podvozjem vam PEUGEOT 2008 zagotavlja razkošne gabaritne mere in mojstrsko moč.  

Njegov učinkovit in športni videz poudarjajo izrazen prednji del, prepoznavna osvetlitev, 18-palčna platišča iz lahke litine z aerodinamičnim vstavkomSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  in horizontalen pokrov motornega prostora, čemur se pridružujejo še brisalni profili stekel v svetleči črni barvi in streha Black DiamondSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  . 

 

Razširjene izkušnje

Popestrite svoj izkušnje za volanom voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit® 3DNa voljo serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  z intuitivno ergonomsko zasnovo, kompaktnim volanom, 10-palčnim zaslonom na dotik HDNa voljo serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  in po meri nastavljivo digitalno instrumentno ploščo 3DNa voljo serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  .

Ponuja pa tudi prostoročni zagon in zaklepanje vrat: ključe lahko obdržite v žepu, saj se vrata zaklenejo ali odklenejo, ko se od vozila oddaljite ali ko se mu približateProstoročni dostop in zagon (ADML). Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. . 

MOČ IZBIRE
TEHNOLOGIJA


TEHNIČNE INFORMACIJE

MERE

CENIK IN DODATNA OPREMA

 

 

  • Prenesite katalog vozila PEUGEOT 2008.
  • Preglejte cenik, katalog opreme in tehnične podatke.