SKIP TO CONTENT
Peugeot 508 SW

PEUGEOT 508 SW, karavan visokega razreda z bencinskim, dizelskim ali priključnim hibridnim motorjem

Spoznajte PEUGEOTA 508 SW, karavana visokega razreda z brezkompromisnim dizajnom, ki nudi udobje limuzine za daljša potovanja, prostornost izvedenke SW, tekmovalnost kupeja ter vrhunsko kakovost in najsodobnejšo tehnologijo. 

Spoznajte našo obljubo MOČ IZBIREMožnost izbire med bencinskim, dizelskim in priključnim hibridnim motorjem, za katerega so na voljo tudi posebne storitve.  in izberite svojega PEUGEOTA 508 SW, ki je lahko opremljen z učinkovitim bencinskim, dizelskim ali priključnim hibridnim motorjem, ki ponuja do 52 kilometrov dosega v načinu ElectricDoseg v električnem načinu znaša od 47 do 52 kilometrov, odvisno od opcij, s katerimi je vozilo opremljeno. Doseg baterije se lahko spreminja glede na dejanske pogoje uporabe (vremenske razmere, stil vožnje itd.). .

RADIKALEN KARAVAN

S svojimi odločnimi in izklesanimi slogovnimi potezami, napetimi linijami in novo okrasno masko z vzorcem šahovnice Dark Chrome z obrobo v svetleči črni barviZa izvedenke GT in GT PACK. je visokorazredni karavan PEUGEOT 508 SW videti kot moderno in elegantno vozilo, ki pa je hkrati tudi prostorno in atletsko naravnano. 

Zadnji del krasita dvojna kromana izpušna cevOdvisno od izvedenke in tipa motorja. , ki namiguje na tekmovalnost, in okrasna letev v svetleče črni barvi, ki jo obdajajo nove luči s tehnologijo Full LEDOdvisno od izvedenke. in z inovativnim učinkom 3D.

 

TEHNOLOGIJA PEUGEOT FULL LED

Za še več vizualnega udobja in optimalno varnost poskrbi osvetlitevZa doplačilo, serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. , ki jo sestavljajo prednji žarometi s tehnologijo PEUGEOT Full LED, s samodejno nastavitvijo višine svetlobnega snopaFunkcija samodejno nastavi višino luči glede na obremenitev vozila, da ne ovirajo ostalih udeležencev v prometu.  , prednji smerokazi LED in luči za osvetlitev v ovinku.

JAKOST OSVETLITVE

Osvetlitev na zadnjem delu zajema luči 3D Full LEDSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  v obliki treh levjih krempljev, ki ob zaklepanju in odklepanju vrat na povsem izviren način zasvetijo. 

Njihova svetilna jakost se samodejno prilagaja zunanjim pogojem, s čimer vam zagotavlja še boljšo vidljivost.

OSVETLITEV NOTRANJOSTI

Pomična strehaZa doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  ponuja vsem potnikom, tudi tistim na zadnjih sedežih, širokokotni razgled nad okolico in izjemno osvetljenost.

Senčnik, ki se ujema z oblogo stropa, vas ščiti pred soncem, ko postane prevroče ali kadar si želite ustvariti bolj umirjen ambient.

ČISTE LINIJE

Elegantna vrata brez okvira prispevajo k izčiščeni zasnovi karavana PEUGEOTA 508 SW visokega razreda ter poudarijo dolgo in nizko obliko karoserije.

VELIKA PROSTORNINA

Zelo velik prtljažnik s prostornino 530 litrovProstornina prtljažnika = 530 litrov pod napenjalno pregrado in do 1780 litrov pri preklopljenih naslonjalih zadnjih sedežev. je po zaslugi nadvse široke odprtine prtljažnih vrat tudi izjemno praktičen.

Karavan PEUGEOT 508 SW je lahko opremljen tudi s prostoročnimi prtljažnimi vratiSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. , ki vam v povezavi s funkcijo za prostoročni dostop in zagonProstoročni dostop in zagon omogočajo odpreti ali zapreti prtljažnik z enim samim gibom noge, ki jo primaknete pod zadnji odbijač.

PEUGEOT 508 SW HIBRID

Hibridni karavan PEUGEOT 508 SW ima tako na notranjih kot tudi zunanjih površinah ekskluzivne podrobnosti, ki nas opominjajo, da je opremljen s priključno hibridno tehnologijo.

Ko vozi v električnem načinu, na vrhu vetrobranskega stekla zasveti dioda LED sinje modre barve, ki je vidna tudi od zunaj in omogoča lažji dostop do predelov z omejenim prometnim režimom.

VOZNIKOVO MESTO

VIZIONARSKO VOZNIKOVO MESTO

S kompaktnim volanom, po meri nastavljivo digitalno ploščo v višini oči in 10-palčnim zaslonom na dotik HD* s kapacitivno tehnologijoSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.   vam PEUGEOT i-Cockpit® karavana PEUGEOTA 508 SW visokega razreda obljublja ergonomsko upravljanje in brezmejne užitke v vožnji.

Pri priključni hibridni izvedenki ima PEUGEOT i-Cockpit® instrumentno ploščo in zaslon na dotik s čisto posebnim sklopom, ki je v celoti namenjen električnemu pogonu, saj so na njem prikazani zlasti pretoki električne energije, način vožnjeNačin vožnje: Electric, Hybrid, Confort, Sport. Način Confort je na voljo izključno pri variabilnem vzmetenju (AMVAR). Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  , nivo električnega dosega, nivo dosega s pogonom na gorivo in merilnik močiMerilnik moči je indikator porabe energije: Charge, Eco, Sport. . 

 

PRIKLJUČNI HIBRIDI

Polnjenje vašega hibridnega karavana lahko nastavite na 10-palčnem zaslonu na dotik HDSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. .

 

Dostopite do nastavitevPrek navigacije. in informacij o vožnji: 

 • pretok energije, ki prikazuje delovanje hibridnega sistema, 
 • statistični podatki o porabi električne energije in goriva,  
 • iskanje polnilnih postaj in preostala razdalja, ki jo je možno prevoziti v načinu ElectricPrek navigacije.,  
 • nastavitve polnjenja baterije,  
 • vklop funkcije e-Save.

 

STALNA POVEZLJIVOST

Da boste lahko tudi v vozilu ostali povezani s svetom, je PEUGEOT 508 SW opremljen z brezžičnim polnjenjem pametnega telefonaZa doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. - Indukcijsko polnjenje za naprave, združljive s standardom Qi. in s funkcijo Mirror ScreenSerijsko. Mirror Screen omogoča podvojitev aplikacij s pametnega telefona na zaslonu na dotik. Funkcija Mirror Screen deluje prek tehnologije Android Auto (za pametne telefone s sistemom Android), Apple CarPlay™ (za pametne telefone s sistemom iOs) ali do maja 2022 prek tehnologije MirrorLink® (za pametne telefone s sistemom Android, ki so združljivi s protokolom MirrorLink®), če ima uporabnik s svojim operaterjem sklenjeno telefonsko naročniško razmerje z internetnim dostopom. Med vožnjo in pri zaustavljenem vozilu, odvisno od primera, delujejo izključno te tri certificirane aplikacije. Med vožnjo so nekatere funkcije aplikacij izklopljene. Za dotične vsebine, do katerih lahko brezplačno dostopite prek svojega pametnega telefona, je potrebno skleniti naročniško razmerje za aplikacijo, enakovredno certificirani aplikaciji Android Auto, Apple CarPlayTM ali MirrorLink®, ki je na voljo proti plačilu., ki vaše aplikacije prenese na -palčni zaslon na dotik s kapacitivno tehnologijoSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke..

Privoščite si povsem sproščeno vožnjo s paketom povezljive navigacije z glasovnim prepoznavanjemSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke., v katerega so zajete prometne informacije v realnem času in nevarni odseki prek aplikacije TomTom ServicesStoritve TomTom® vam v realnem času prikažejo vse bistvene informacije za vožnjo: prometne informacije v realnem času, bencinski servisi, parkirišča, vremenska napoved, lokalno iskanje interesnih točk in nevarni odseki "by TomTom Services" (odvisno od zakonodaje v državi). Za vse omenjene storitve je možno skleniti 3-letno naročnino, ki jo je moč kasneje podaljšati ali obnoviti na spletni strani (plačljivo)..

AVDIO SISTEM Hi-Fi FOCAL®

Karavan visokega razreda PEUGEOT 508 SW ponuja zvočni sistem Hi-Fi znamke FOCAL®Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. . To vodilno francosko podjetje za akustiko je po vsem svetu priznano po svojih patentiranih izumih in edinstvenem zvoku.

 

ERGONOMIJA SEDENJA

Sedite v vozilo ter se naužijte udobja ergonomsko oblikovanih sedežev z oznako AGRAktion Gesunder Rücken (nemško združenje za zdrav hrbet). Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  in s funkcijami za nastavitev dolžine, naklona sedalnega dela in ledvene opore, ki so prilagodljive po meri in jih je možno shraniti v spomin2 spominsko nastavljiva položaja. Za doplačilo. .

Za še več udobja je v PEUGEOTU 508 SW za voznikov in sovoznikov sedež na voljo visokokakovostni sistem za večtočkovno masažoZa doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke..

DOMISELNA ODLAGALNA MESTA

Po celotnem potniškem prostoru so razporejena številna odlagalna mesta. 

Na prednjih sedežih lahko izkoristite prostor v vratnih ploščah ter znotraj sredinske konzole in pod njo. 

Predmete pa bodo imeli na dosegu roke tudi potniki na zadnjih sedežih.

NOTRANJE OBLOGE

Za karavana PEUGEOT 508 SW visokega razreda izberite dekorativne dodatke in oblazinjenje v plemenitih in brezčasnih materialih in si ustvarite življenjski prostor po meri, ki bo posvečen izključno vašemu dobremu počutju.

Notranjost PEUGEOTA 508 SW GT Pack je serijsko na voljo v umetnem usnjuUsnje in drugi materiali: za več informacij o oblazinjenju v usnju si oglejte tehnične podatke, ki jih najdete v prodajnem mestu PEUGEOT ali na spletnem mestu vaše države. in materialu Alcantara® ter je opremljena z volanom v polno zrnastem perforiranem usnjuUsnje in drugi materiali: za več informacij o oblazinjenju v usnju si oglejte tehnične podatke, ki jih najdete v prodajnem mestu PEUGEOT ali na spletnem mestu vaše države., armaturno ploščo, vratne plošče in sredinsko konzolo pa prekriva les tipa ZebranoOdvisno od države.

MOČ IZBIRE

Za volanom PEUGEOTA 508 SW izkoristite prednosti mehke vožnje in vzorne lege na cesti, za katero poskrbi krmiljeno vzmetenjePri krmiljenem vzmetenju lahko voznik izbere način vožnje s krmiljenjem treh načinov blaženja: normalno, udobno, športno. Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. .

 

Izberite motor, ki vam ustreza:

ZA LAŽJI ENERGETSKI PREHOD

Spoznajte vse storitve, ki so bile zasnovane posebej za lažja potovanja in upravljanje vašega priključnega hibridnega vozila: 

 

 

Odpravite se brezskrbno na pot po zaslugi brezplačne aplikacije MyPeugeotS to aplikacijo lahko zlasti daljinsko upravljate polnjenje ali vnaprejšnje klimatiziranje svojega vozila. .

 

TEHNOLOGIJA

NIGHT-VISION

 

Za optimalno varnost med vožnjo ponoči in ob slabši vidljivosti je na voljo infrardeča kamera sistema Night VisionVidljivost ponoči. Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  za zaznavanje pešcev ali živali, ki bi se lahko nenadoma pojavili pred vašim PEUGEOTOM 508 SW.

Sliko nato prikaže v vašem vidnem polju na digitalni instrumentni plošči, hkrati pa sproži opozorilni signal.

 
 

POLSAMODEJNA VOŽNJA

 

S paketom Drive Assist PlusSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. lahko svojega PEUGEOTA 508 SW upravljate v polsamodejnem načinu. 

 

Po zaslugi prilagodljivega tempomata s funkcijo Stop&Go, ki deluje v povezavi s sistemom za zadržanje vozila na voznem pasu, se hitrost vašega vozila prilagaja hitrosti pred vami vozečega vozila in zadrži vašega PEUGEOTA 508 SW v položaju na voznem pasu, ki ste ga izbrali.

 

FULL PARK ASSIST

 

Za povsem enostavno parkiranje vam tehnologija Full Park AssistAktivna pomoč pri vzdolžnem in pravokotnem parkiranju. Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  nudi pomoč pri izvajanju manevrov med uvozom in izvozom iz vzdolžnega in pravokotnega parkirnega mesta, ki se izvede popolnoma samodejno.

Voznik sproži funkcijo prek prestavne ročice, sistem pa prevzame nadzor nad zaznavanjem dovolj velikega parkirnega mesta, pospeševanjem in zaviranjem, pri čemer vozniku ni treba krmiliti volana in pritiskati na pedala.

ZAGOTOVITE SI OPTIMALEN DOSEG

Ohranite doseg baterije vašega PEUGEOTA 508 HIBRID SW z izbiro načina vožnje, ki je primeren za vašo pot ali vaše želje: 

 

REGENERATIVNO ZAVIRANJE

 

Funkcija Brake PEUGEOTA 508 SW HYBRID dodatno upočasnjuje vozilo brez pritiska na zavorni pedal.

 

Deluje kot zavora motorja in hkrati omogoča polnjenje baterije.

 

To funkcijo lahko voznik vklopi s prestavno ročico ne glede na izbrani način vožnje.

LITIJ-IONSKA BATERIJA (300 V)

Baterija doseže v 100 % električnem načinu 52 km dosega po ciklu WLTPDoseg v električnem načinu znaša od 47 do 52 kilometrov, odvisno od opcij, s katerimi je vozilo opremljeno. Doseg baterije se lahko spreminja glede na dejanske pogoje uporabe (vremenske razmere, stil vožnje itd.). , njena kapaciteta pa znaša 11,8 kWh.

Visokonapetostna baterija je nameščena pod zadnjimi sedeži, in to brez negativnih posledic na bivalno udobje notranjosti oziroma prostornino prtljažnega prostora.

S funkcijo e-Save lahko voznik vnaprej predvidi rezervno količino električne energijeV rezervno količino se lahko shrani energija, s katero je možno prevoziti 10 km ali 20 km ali pa celotna kapaciteta baterije.  , ki jo lahko izkoristi, kadarkoli med vožnjo želi.

TEHNIČNE INFORMACIJE

DOSEG IN POLNJENJE

Litij-ionska baterija PEUGEOTA 508 SW HIBRID vam zagotavlja tolikšen doseg, da lahko v električnem načinu prevozite do 52 kilometrovDoseg v načinu Electric znaša od 47 do 52 kilometrov, odvisno od opcij, s katerimi je vozilo opremljeno. Doseg baterije se lahko spreminja glede na dejanske pogoje uporabe (vremenske razmere, stil vožnje ...). .

 

Predvideni časi celotnega polnjenja :

 
BENCINSKI IN DIZELSKI

PEUGEOT 508 SW je opremljen z bencinskimi motorji PureTech ali dizelskimi motorji BlueHDi zadnje generacije €6. Ponujajo vam prihranek pri porabi goriva, udobje v vožnji in najvišjo raven zmogljivosti.

 

V ponudbi sta dva motorja:

 

MERE

ZUNANJE MERE

 
 

 

NOTRANJE MERE

 

Spredaj (1. vrsta)
 • Širina v predelu komolcev: 1 455 mm
 • Višina prsnega koša 14°: 881 mm
Zadaj (2. vrsta)

 • Širina v predelu komolcev: 1 413 mm
 • Prostor v predelu kolen: 250 mm


MERE PRTLJAŽNEGA PROSTORA
 
 
 • 530 litrov
 • do 1780 litrov pri preklopljeni zadnji sedežni klopi
CENIK IN DODATNA OPREMA

 

 

 • Prenesite katalog vozila PEUGEOT 508 SW.
 • Preglejte cenik, katalog opreme in tehnične podatke.