SKIP TO CONTENT
PEUGEOT BOXER

Doseg WLTP : 

do 224 km


Emisije: 

0 gramov CO2 med vožnjo


Polnjenje: 

1 uro za pridobitev 80 % dosega

Kombinirana poraba (WLTP) : 

od 6,2 do 8,4 l/100 km


Emisije CO2 pri kombinirani porabi (WLTP):

od 164 do 224 g/km

Peugeot e-Boxer & Boxer: nezastekljeni furgon za poslovno rabo

Vsak poklic ima posebne zahteve. Da bi ustregli tem zahtevam, je PEUGEOT Boxer na voljo v različnih dolžinah in višinah, ki izpolnjujejo zahteve različnih kupcev, od samostojnih podjetnikov do velikih prevozniških podjetij.

 

Pri tem gospodarskem vozilu pa lahko po želji izbirate tudi med dizelskim ali električnim motorjem.

 

PREDNOSTI ELEKTRIČNEGA MOTORJA

NOVE VOZNIŠKE IZKUŠNJE

Do 224 kilometrov dosegaPri izvedenkah L2S, L3 in L4, ki so opremljene z baterijo s kapaciteto 70 kWh. Do 117 km WLTP pri izvedenkah L1 in L2, ki so opremljene z baterijo s kapaciteto 37 kWh.  (WLTP) 

 

Vožnja s 100 % električnim načinom pogona zagotavlja nove občutke brez negativnega vpliva na funkcionalnost: 

 

• Enaka uporabna prostornina, ohranjena nosilnost in izvedenke po meri. 

• Tekoča vožnja brez cukanja. 

• Naglo pospeševanje po zaslugi nemudoma razpoložljivega navora motorja. 

• Neslišno delovanje motorja. 

• Udobje v vožnji po zaslugi zmanjšanih vibracij.

ENOSTAVNA UPORABA

1 ura za pridobitev 80 % dosegaS hitrim polnilnikom s 50 kW pri obeh kapacitetah baterije. 

 

Naj bo vaše življenje še bolj enostavno po zaslugi hitrega in intuitivnega polnjenja. Zavoljo raznih rešitev za polnjenje boste lahko v kateremkoli trenutku in ne glede na to, kje se nahajate, vedno našli polnilno postajo za svoje električno lahko gospodarsko vozilo.

DIZAJN

ELEKTRIČNA VOŽNJA

Loputa električnega priključka se nahaja na prednjem delu vozila, na voznikovi strani. 

 

 

OBLIKOVNA ZASNOVA ZUNANJOSTI
PEUGEOT e-Boxer je ohranil mogočno, vzdržljivo in elegantno stilsko zasnovo izvedenk z motorjem na notranje zgorevanje, vendar ga navzven prepoznamo po monogramu «e-Boxer», ki priča o njegovi pripadnosti električnemu izboru gospodarskih vozil PEUGEOT.  
PREPOZNAVNI SIMBOLI
Na obeh prednjih blatnikih je povzeta črka "e" iz monograma e-Boxer, ki izpostavi električni motor PEUGEOTA e-Boxer.  
BREZKOMPROMISNA NOTRANJOST
Za PEUGEOT e-Boxer je skupno na voljo pet karoserijskih različic z uporabno prostornino v razponu od 8 do 17 m3, pri vseh pa vgradnja baterij ne vpliva na tovorni prostor. Dovoljena obremenitev lahko znaša celo 1890 kg, odvisno od izvedenke. 

IZJEMNO UDOBJE V VOŽNJI

Notranjost BOXERJA krasi elegantna in funkcionalna armaturna plošča s številnimi odlagalnimi mesti.

 

Z navigacijskim sistemom in njegovim 9-palčnim zaslonom na dotikZa doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke in države. lahko izkoristite:

 

Upravitelji voznih parkov pa se boste lahko zanesli na novo telematsko enoto «PEUGEOT CONNECT»Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke in države., s katero je možno: 

 

 • spremljati porabo goriva, 
 • izslediti vozila v primeru kraje ali opredeliti geografsko območje, ki ga morajo vozila upoštevati, 
 • spremljati podatke o vzdrževanju, 
 • pridobiti nasvete o eko vožnji.

 

NAČINI VOŽNJE

 

PEUGEOT e-Boxer je ne glede na kapaciteto baterije opremljen z električnim motorjem z močjo 90 kWenakovredno 120 konjskim močem, ki stalno zagotavlja 260 Nm navora in je vgrajen skupaj s samodejnim menjalnikom.

 

Namesto ročice menjalnika so v vozilu nameščeni trije gumbi, s katerimi lahko izberete način vožnje z vozilom:

 

 • « D » za Drive (vožnja), 
 • « N » za Neutre (prosti tek), 
 • « R » za Reverse (vzvratna prestava).

POSEBNO NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO

 

 

Posebno notranje vzvratno ogledalo je opremljeno s prikazovalnikom, na katerem se prikazujejo vse informacije o delovanju vozila PEUGEOT e-Boxer:

 

 • stopnja napolnjenosti baterije v odstotkih, 
 • doseg v kilometrih, 
 • napetost v voltih,  
 • amperska vrednost, 
 • način vožnje (D, N ali R).

VEČ MODULARNOSTI ZA VEČJO PRODUKTIVNOST

Gospodarski vozili PEUGEOT Boxer in e-Boxer vam ponujata številne možnosti za razporeditev notranjosti, s katerimi ugodita potrebam vseh poslovnih uporabnikov:

VARNOST IN SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

SISTEM ZA NADZOR MRTVEGA KOTA

 

Sistem za nadzor mrtvega kotaSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke in države. opozori voznika na prisotnost drugega vozila v mrtvem kotu njegovega vozila PEUGEOT Boxer, čim to drugo vozilo predstavlja potencialno nevarnost. Opozarjanje poteka z opozorilno lučko, ki zasveti v vzvratnem ogledalu na ustrezni strani, ko sistem zazna vozilo (avtomobil, tovornjak, kolo). 

Sistem za nadzor mrtvega kota

 

Sistem za nadzor mrtvega kota dopolnjuje "Trailer Merge Assist"Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke in države.. Najnovejša funkcija nadzoruje mrtvi kot in pri tem upošteva velikost prikolice (možnost nastavitve od 3 do 9 metrov). Informacijo pa vam posreduje na instrumentni plošči. 

"REAR TRAFIC ALERT"

 

"Rear Traffic Alert"Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke in države. je nova funkcija, ki je izšla iz sistema za nadzor mrtvega kota. Pri vklopljeni vzvratni prestavi ta inovativna funkcija zazna vozila na razdalji 50 metrov, ki se vam približujejo z leve ali desne strani. Na to vas opozori z zvočnim signalom, ki se sproži v potniškem prostoru. 

ODČITAVANJE PROMETNIH ZNAKOV IN PRIPOROČILO O OMEJITVI HITROSTI

 

Večfunkcijska kameraSerijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke. prepozna prometne znake omejitve hitrosti in vam to omejitev prikaže na instrumentni plošči. 

Opozorilnik na nevarnost naleta

Funkcija "Distance Alert"Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke in države. (opozorilnik na nevarnost naleta) voznika opozori ob nevarnosti naleta ob spredaj vozeče vozilo ali v pešca, ki se nahaja na njegovem voznem pasu. 

Vizualni in zvočni opozorilnik posreduje tik pred vklopom sistema "Active Safety Brake"Samodejno zaviranje v sili . 

Samodejno zaviranje v sili

"Active Safety Brake" (samodejno zaviranje v sili) poseže v delovanje vozila po oddanem opozorilu funkcije "Distance Alert", če se voznik ne odzove dovolj hitro in ne pritisne na zavoro. Na ta način brez voznikovega ukrepanja pomaga preprečiti trčenje oziroma zmanjšati njegovo resnost s tem, ko zmanjša hitrost vozila.

 

Sistem Active Safety Brake deluje v naslednjih pogojih: 

 • hitrost vozila med 5 km/h in 140 km/h, ko je zaznano premikajoče vozilo, 
 • hitrost vozila ne sme presegati 80 km/h, ko je zaznano zaustavljeno vozilo.  

Nadzor hitrosti med spustom

 

"Hill Descent Control"Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke in države. (nadzor hitrosti med spustom) je nova funkcija za pomoč pri spustu po strmini omogoča popolno in varno obvladovanje vozila in njegove smeri vožnje na strmih klancih. Inovativen sistem lahko zadrži vozilo na zelo nizki hitrosti (3 km/h), pri tem pa mu zagotovi nadzor in varnost.   

OPOZORILNIK NA NENAMERNO MENJAVO VOZNEGA PASU

Opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasuSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke in države. je sistem, ki s pomočjo kamere za prepoznavanje prekinjene oziroma neprekinjene črte zaznava nenamerno vožnjo čez vzdolžno talno označbo, ki med seboj ločuje vozne pasove.

Kamera analizira sliko in nato, če vozniku upade pozornost in se vozilo giblje s hitrostjo nad 60 km/h, ob odstopanju od smeri sproži vizualno opozorilo. 

AKTUALNA PONUDBA

 
 
PEUGEOT BOXER 
Z DODATNIM BONUSOM 1.000 €(i) Dodatni bonus v višini 1.000 EUR velja za fizične in pravne osebe za prodana (podpis prodajne pogodbe) in dobavljena vozila Peugeot Boxer v obdobju od 01.01.2024 do vključno 30.04.2024. Velja samo za vozila na zalogi. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave.
 
+ 4 leta jamstva serijsko(i) Car Garantie je storitev podaljšanega jamstva, ki je vključena v maloprodajno ceno vozila, za dobo 4 leta (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 200.000 km (kar se zgodi prej).
+ modri bonus 1.000 € s fiksno obrestno mero(i) Ponudba velja v primeru nakupa preko Peugeot Financiranja. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na izbranega prodajalca vozil Peugeot.

ZAŠČITA TOVORNEGA PROSTORA

 
 

Zaščitite tovorni prostor vašega Boxerja, e-Boxerja ali drugega lahkega gospodarskega vozila in izkoristite 20 % popust ob nakupu zaščit dna in stranskih zaščit bokov ter kolotekov.

 

*Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za izdelke marketinške skupine 729, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri pooblaščenem serviserju Peugeot in na tej povezavi

 

MYPEUGEOT®

OSTANITE POVEZANI TUDI V SVOJEM VOZILU

Z brezplačno aplikacijo MyPeugeot®Na voljo odvisno od države lahko v realnem času koristite osebne storitve, ki se sproti sinhronizirajo z vašim uporabniškim računom.

 

 • Nadziranje stanja vašega vozila (podatki o vožnji, določitev položaja). 
 • Hiter in enostaven dostop do asistence. 
 • Nadzor nad vzdrževanjem in servisiranjem vašega vozila. 
 • Enostavno upravljanje polnjenja baterije.

EN IZBOR VOZIL, ŠTEVILNE MOŽNOSTI

PEUGEOT Boxer je na voljo tudi v različicah šasija z enojno kabino, šasija s podaljšano kabino, šasija s fiksnim kosonom in nizkopodna šasija s kabino, na katerim je možno opraviti številne predelave, ki ustrezajo specifičnim potrebam vaše poslovne dejavnosti.

STROŠKI UPORABE

PEUGEOT BOXER prenavlja svojo ponudbo, da bi zadovoljil potrebe poslovnih uporabnikov. PEUGEOT je angažiral svoje strokovnjake, da bi čim bolj povečal odličnost zasnove, kakovost obdelave in vzdržljivost vozila PEUGEOT Boxer ter tako povečal njegovo vrednost pri nadaljnji prodaji. 

 

Prav tako so bili oprema, materiali in motorji izbrani z veliko skrbnostjo in strogostjo, da bi zmanjšali stroške rednega vzdrževanja in porabo.