SKIP TO CONTENT
Expert Combi

Peugeot e-Expert Combi, 100 % električni pogon

 

KOMBI ZA VSE VRSTE RABE

Vzdržljiv in uporaben PEUGEOT Expert Combi in e-Expert Combi sta na voljo v treh dolžinah: 

  • Kompaktna izvedenka: 4,60 m
  • Standardna izvedenka: 4,95 m
  • Podaljšana izvedenka: 5,30 m

Premišljeno zasnovani kombi omogoča številne razporeditve sedežev, da lahko vsem potnikom ponudi optimalen prostor. Kompaktna izvedenka ima optimalno izkoriščen prostor in lahko prepelje kar 9 potnikov.

Po zaslugi zgolj 1,90 metraNajveč 1940 pri izvedenki s povečano skupno dovoljeno maso pod obremenitvijo.višine lahko izkoristite prednosti povsem enostavne vožnje po mestu in dostopite do vseh pokritih parkirišč.

PEUGEOT Expert Combi in e-Expert Combi sta lahko opremljena tudi z zastekljenimi krilnimi vrati 50/50Za doplačilo.z ogrevanim zadnjim steklom in brisalnikom steklaZa doplačilo.. Nakladanje prtljage v prtljažni prostor še nikoli prej ni bilo tako preprosto!

VEČJA MODULARNOST ZA VEČ FLEKSIBILNOSTI

Dostop do tretje vrste sedežev vozil PEUGEOT Expert Combi in e-Expert Combi je izjemno enostaven. Sedež v drugi vrsti preklopimo s premikom ene same ročice, in s tem sprostimo širok dostop do zadnje sedežne klopi.

 

Vsi zadnji sedeži vozil PEUGEOT Expert Combi in e-Expert Combi so popolnoma odstranljivi, tako da je možno izbirati med številnimi razporeditvami, kot na primer:

• prednja sedežna klop za dva potnikaSerijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke.ali posamični sedeži v prvi vrsti,

• deljiva sedežna klop v drugi vrstiSerijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke.in enodelna sedežna klop v tretji vrstiSerijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke..

MOTORJI
100 % ELEKTRIČNI MOTOR
PEUGEOT e-Expert Combi je zasnovan na modularni večenergijski konstrukcijski osnovi EMP2 (Efficient Modular Platform) in opremljen z električnim motorjem s 100 kW (136 konjskih moči). Motor zagotavlja takojšnje pospeške po zaslugi nemudoma razpoložljivih 260 Nm navora. Vozilo je v mestu izjemno okretno, na cestah izven njega pa nadvse vzdržljivo in varno, tako da boste uživali v mehki, dinamični in neslišniVendar pa pazite, da ne bi izgubili nadzora nad vozilom in bodite pozorni na prisotne v neposredni bližini, ki niso vajeni povsem neslišnih vozil.vožnji. 
DOSEG IN POLNJENJE

Doseg vozila PEUGEOT e-Expert Combi lahko znaša 330 km WLTPZ baterijo 75 kWh - Do 230 kilometrov dosega po ciklu WLTP z baterijo 50 kWh Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminja glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v notranjosti vozila, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.

Na voljo imate več rešitev za polnjenje:

 
DIZELSKI MOTORJI BlueHDi

Notranjost vozila PEUGEOT Expert Combi obljublja izjemno vozno udobje po zaslugi motorjev BlueHDi.

Na voljo pa so vam tudi najnižje emisije in najnižja poraba goriva tega avtomobilskega segmenta ter konkurenčni skupni stroški lastništva zahvaljujoč servisnemu intervalu na 40.000 km ali 2 leti.