SKIP TO CONTENT
Peugeot Expert
PEUGEOT e-Expert, 100% električni

Peugeot Expert z dizelskim motorjem

 

 

 

MERE
ZUNANJE MERE
 • Dolžina:  Kratki 4,6m, Srednji 4,95m in Dolgi 5,30m
 • Širina:  2,20m z zunanjimi ogledali
 • Višina:  1,899m (standardna dovoljena obremenitev), 1,930m (povečana dovoljena obremenitev)
NOTRANJE MERE
 • Uporabna dolžina: do 4m
 • Dovoljena obremenitev: do 1400kg pri vozilu Expert (povečana dovoljena obremenitev) in do 1200 kg pri vozilu e-Expert (povečana dovoljena obremenitev)
UPORABNA PROSTORNINA
 • Kratki: 4,6m3,  5,1m3 (z opcijo Moduwork)
 • Srednji: 5,3m3, 5,8m3 (z opcijo Moduwork)
 • Dolgi: 6,1m3,  6,6m3 (z opcijo Moduwork)
PREDELANA VOZILA

PEUGEOT si prizadeva ugoditi pričakovanjem vsakega poslovnega uporabnika, zato za izbor vozil Expert ponuja številne predelane izvedenke v partnerskem sodelovanju s homologiranimi kleparskimi podjetji za predelavo: 

 • Vozila s povečano prostornino
 • Prekucniki 
 • Podaljšane kabine
 • Reševalna vozila
 • Vozila s hladilnikom
 • Terenska vozila
 • 4x4 
 • Potujoče trgovine 
 • Prevoz oseb z omejeno mobilnostjo

Na voljo je tudi šasija z nizkim podom, ki se uporablja kot podvozje za nekatere predelave.

 

 

MOČ IZBIRE
SVOBODA IZBIRE

Pri vozilu PEUGEOT Expert lahko prosto izberete tip motorja, ki ustreza vašim potrebam in načinom rabe:

STORITVE ZA POENOSTAVITEV VAŠEGA ENERGETSKEGA PREHODA

Poenostavite svoje poti in upravljanje vašega električnega vozila s številnimi storitvami, ki so bile zasnovane posebej za lažji energetski prehod: 

 

Odpravite se brezskrbno na pot po zaslugi brezplačne aplikacije MyPeugeotS to aplikacijo lahko zlasti daljinsko upravljate polnjenje ali vnaprejšnje klimatiziranje svojega novega vozila PEUGEOT e-Expert..

MOTORJI
100 % ELEKTRIČNI MOTOR

PEUGEOT e-Expert je zasnovan na modularni večenergijski konstrukcijski osnovi EMP2 (Efficient Modular Platform) in opremljen z električnim motorjem s 100 kW (136 konjskih moči).

Motor zagotavlja takojšnje pospeške po zaslugi nemudoma razpoložljivih 260 Nm navora.

Vozilo je v mestu izjemno okretno, na cestah izven njega pa nadvse vzdržljivo in varno, tako da boste uživali v mehki, dinamični in neslišniVendar pa pazite, da ne bi izgubili nadzora nad vozilom in bodite pozorni na prisotne v neposredni bližini, ki niso vajeni povsem neslišnih vozil. vožnji.

 
DOSEG IN POLNJENJE

Doseg vozila PEUGEOT e-Expert lahko znaša 330 km WLTPZ baterijo 75 kWh - Do 230 kilometrov dosega po ciklu WLTP z baterijo 50 kWh Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminja glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v notranjosti vozila, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje.

 

Na voljo imate več rešitev za polnjenje:

 
DIZELSKI MOTORJI BlueHDi

Notranjost furgona PEUGEOT Expert obljublja izjemno vozno udobje po zaslugi motorjev BlueHDi.

Na voljo imate do 1400 kg nosilnosti, najnižje emisije in najnižjo porabo goriva tega avtomobilskega segmenta ter konkurenčne skupne stroške lastništva zahvaljujoč servisnemu intervalu na 40.000 km ali 2 leti.

 
TEHNOLOGIJA

ODČITAVANJE PROMETNIH ZNAKOV IN PRIPOROČILO O MEJNI HITROSTI

Večfunkcijska kameraNa voljo za doplačilo.  prepozna prometne znake omejitve hitrosti in vam to omejitev prikaže na instrumentni plošči in/ali na prosojnem zaslonu za prikaz podatkov.

Razbrano hitrost vam nato predlaga kot referenčno vrednost tempomata ali omejevalnika hitrosti, če je le-ta vklopljen.

VISIOPARK 1

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnjiNa voljo serijsko ali za doplačilo s 7-palčnim zaslonom na dotik, odvisno od izvedenke. se samodejno vklopi ob preklopu v vzvratno prestavo. Omogoča prikaz območja okoli gospodarskega vozila pod kotom 180° od zgoraj in njegove okolice. Na sliki območja za vozilom so prikazane tudi črte za vodenje, ki se obračajo med premikanjem volana. Kadar so za vozilom prisotne ovire, sistem na zahtevo samodejno približa pogled in ga prikaže skupaj z drugimi pogledi.

Sistem za samodejno zaviranje v sili

Active Safety BrakeNa voljo serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke.  je sistem za samodejno zaviranje v sili, ki posreduje v primeru zaznane bližajoče se nevarnosti trka. Kamera in radar zaznavata premične in nepremične ovire.

Če v tem primeru voznik ne zavira ali ne zavira dovolj močno, sistem sproži zaviranje namesto voznika. S tem pomaga preprečiti trčenje, če je hitrost nižja od 30 km/h ali zmanjšati njegove posledice.

DVOJNA PONUDBA ZMOGLJIVIH BATERIJ

Električno gospodarsko vozilo PEUGEOT e-Expert je lahko opremljen z baterijo s kapaciteto 50 kWh (do 230 kilometrov dosega WLTPBaterija 50 kWh: na voljo za kompaktno, standardno in podaljšano izvedenko. Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v notranjosti vozila, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljenega polnilnega priključka. ) ali s kapaciteto 75 kWh (do 330 kilometrov dosega WLTPBaterija 75 kWh: na voljo za standardno in podaljšano izvedenko Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v notranjosti vozila, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljenega polnilnega priključka.), je domiselno vgrajena, tako da ne vpliva na prostornost potniške kabine in prostornino prtljažnika. 

 

Garancija na baterijo velja 8 let oziroma 160.000 kilometrov za 70 % kapacitete polnjenja.

NAČINI VOŽNJE

PEUGEOT e-Expert ponuja tri načine vožnje:

 • Eco: optimalni doseg z nastavitvijo nekaterih parametrov, 
 • Normal: optimalno udobje za vsakodnevno uporabo,
 • Power: optimalno povečane zmogljivosti za prevoz težkega tovora.
NAČINI ZAVIRANJA

Po zaslugi regenerativnega zaviranja sta na voljo dve stopnji zaviranja motorjaZmerno ali zmogljivejše regeneriranje polnjenja baterije., ki vam omogočata polnjenje baterije med upočasnjevanjem:

 • zmerni način (privzeto nastavljen), ki nudi občutke podobne kot pri zaviranju z motorjem na notranje zgorevanje,
 • zmogljivejši način (Brake) za nadzorovano upočasnitev prek pedala za pospeševanje.
VODIK V SERIJSKI PROIZVODNJI ZNAMKE PEUGEOT
Novi PEUGEOT e-EXPERT Hydrogen bo postal najnovejši simbol znamkine strategije «Extended power of choice»Razširjena moč izbire, ki vsakemu kupcu nudi možnost, da s široke palete motorjev izbere tistega, ki je najbolj primeren za njegove lastne potrebe.
DIZAJN

IZRAZEN STIL

Izrazna oblikovna zasnova vozila PEUGEOT Expert izraža vzdržljivost in eleganco:

 • Razmerja med prednjim sklopom, voznikovim mestom in prostornino prtljažnika so nadvse skladna. 
 • Izčiščene linije poudarjajo fluiden in moderen videz karoserije. 

VERTIKALNA OKRASNA MASKA

 • Visoko umeščena vertikalna okrasna maska dodatno izpostavi videz tega furgona, ki ga prepoznamo na prvi pogled. 
 • Paket Look* in osvetlitev na LED diode pa poskrbita za bolj eleganten videz vašega podjetja.
 
 

 

ODLOČNO ELEKTRIČEN
 • Loputa električnega priključka se nahaja na prednjem delu vozila, na voznikovi strani, tako da je polnjenje še bolj priročno. 
 • Izvedenko PEUGEOT e-Expert prepoznamo po edinstvenem monogramu «e-Expert», ki se nahaja na zadnjem delu vozila. 

UDOBJE V NOTRANJOSTI 

 

 

IZJEMNO UDOBJE V VOŽNJI

V notranjosti gospodarski furgon PEUGEOT Expert igra na karto udobja pri vožnji. Stopnica omogoča enostaven dostop do dvignjenih sedišč, na katerih potniki dominirajo cestišču.

Funkcionalno in ergonomsko oblikovano voznikovo mesto nudi položaj za vožnjo, ki je značilen za petvratne limuzine in daje na razpolago številna odlagalna mesta.

SPECIFIČNA INSTRUMENTNA PLOŠČA

Na novi instrumentni plošči s 3,5-palčnim barvnim matrični zaslonom voznikovega mesta vozila PEUGEOT e-Expert se sproti prikazujejo bistvene informacije za vožnjo, kot sta nivo dosega in merilnik moči (Charge/Eco/PowerCHARGE (polnjenje): regeneracija/delno polnjenje baterije - ECO: Optimalni izkoristek energije - POWER: največja moč). 

ZASLON NA DOTIK 3D

Na velikem zaslonu na dotik lahko s pomočjo bližnjice enostavno dostopite do vseh menijev električnega pogona in pregledate pretoke električne energije. 

COCKPIT V FAZI POPOLNE E-VOLUCIJE

Na sredinski konzoli vozila PEUGEOT e-Expert se nahajajo:

 • upravljalno stikalo menjalnika «e-Toggle», ki je ergonomsko oblikovano in idealno integrirano ter omogoča dostop do funkcij Park / Reverse / Neutral / Drive in Brake,  
 • izbirnik treh načinov vožnje, 
 • odlagalno mesto na zgornjem delu.

 

Električna parkirna zavora je na voljo serijsko. Deluje samodejno in je izjemno enostavna za uporabo.

PISARNA NA KOLESIH

V notranjosti PEUGEOTA Experta lahko skupaj z naslonom za roke izstavite vrtljivo mizico ModuworkNa voljo za doplačilo. in tako voznikovo mesto predelate v pravo pisarno na kolesih, ki je ergonomsko zasnovana in hkrati tudi praktična.

Po zaslugi nosilca za pametni telefonNa voljo v ponudbi dodatne opreme. Nosilec za tablico je primeren za tablice do formata 11”. Tablico lahko napajamo prek USB vtičnice na čelni upravljalni plošči v neposredni bližini.  z integriranim polnilnim kablom in nosilca za tablico** na armaturni plošči boste lahko imeli svoje digitalne pripomočke vedno pri roki.

POVEZLJIVOST

VEČ MODULARNOSTI ZA VEČJO PRODUKTIVNOST

Gospodarski vozili PEUGEOT Expert in e-Expert vam ponujata številne možnosti za razporeditev notranjosti, s katerimi ugodita potrebam vseh poslovnih uporabnikov: sedežna klop ModuworkZa doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke., izolacijska pregradna stenaIzolacijska zastekljena pregradai, ki je na voljo kot alternativa standardni pregradi, zagotavlja boljšo zvočno in toplotno izolacijo za več udobja ter večjo varnost potnikov. Pregrada pa zagotavlja tudi več ergonomije in udobja, saj omogoča večjo amplitudo nastavitev naslonjala voznikovega sedeža. - Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke., bočna drsna vrataPo zaslugi bočnih drsnih vrat s prostoročnim upravljanjemi se morate le z nogo dotakniti vogala zadnjega odbijača, da se PEUGEOT Expert odklene in drsna vrata se samodejno odprejo na strani, kjer se nahajate. Z istim gibom noge lahko vrata tudi zaprete in vozilo se zaklene, medtem ko se od njega oddaljujete. Kadar imate polne roke, pa vam ni treba ničesar več odlagati na tla. Pri sebi morate le imeti elektronski ključ. - Za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.

 

S sedežno klopjo Moduwork Expert nudi izjemno modularnost, saj lahko izkoristite vsa nezasedena mesta. Stranski sedež lahko privzdignete in sprosti se vam prostor z ravnim podom. Veliko loputo na predelni steni lahko odprete, in s tem uporabno dolžino povečate vse do 4 metre za potrebe prevoza dolgih predmetov.

Vaš PEUGEOT Expert pa se lahko preobrazi celo v pisarno na kolesih, kadar se za to izkaže potreba. Ko sredinski naslon za roke spustite dol, pridobite izjemno priročno vrtljivo mizico.