SKIP TO CONTENT
PRIKLJUČNO HIBRIDNA VOZILA PEUGEOT

NAŠI PRIKLJUČNI HIBRIDI

Spoznajte nov način vožnje s priključnimi hibridnimi vozili PEUGEOT. Priključna hibridna vozila so vsestransko uporabna in primerna za dolga potovanja.

 

Hitro preklopite na 100 % električni pogon in prevozite do 59 kilometrov.

Kombi limuzina, karavan ali SUV, naš izbor priključnih hibridnih vozil bo zadovoljil vse vaše potrebe, saj združuje inovativen dizajn, izjemne okoljevarstvene zmogljivosti in najsodobnejše tehnologije, vse to brez kakršnihkoli kompromisov.

 

SPOZNAJTE NAŠA PRIKLJUČNA HIBRIDNA VOZILA

NOVI PEUGEOT 308 HYBRID
Neizmerno zapeljivo vozilo, ki nedvomno pripada visokemu razredu, vas bo očaralo s svojim mogočnim karakterjem in dinamičnostjo. Zanesete se lahko na udobje v vožnji in inovativne tehnologije novega voznikovega mesta Peugeot i-Cockpit®. 
NOVI PEUGEOT 308 SW HYBRID

Otresite se stereotipov in za volanom uživajte v čisto vsakem trenutku. 

Prepustite se njegovemu izraznemu nekonformističnemu slogu in njegovim novim tehnologijam, ki so bile zasnovane z namenom, da bo vaš čas v vozilu še bolj kakovostno preživet.

 
PEUGEOT 3008 HYBRID & HYBRID 4
Po zaslugi domiselnih rešitev za modularnost lahko svojega SUV-ja prilagodite svojim potrebam in se odpravite na pustolovščino. Ne glede na stanje cestišča lahko izbirate med dvokolesnim in štirikolesnim pogonom ter si zagotovite najboljši nadzor nad vozilom. 
PEUGEOT 508 HYBRID
S svojo atletsko postavo bo limuzina visokega razreda postala vaš nepogrešljiv zaveznik na vsakodnevnih poteh. Za vožnjo po mestu preklopite na 100 % električni pogon, na dolgih poteh pa izkoristite prednosti motorja z notranjim zgorevanjem. 
PEUGEOT 508 SW HYBRID
Karavan visokega razreda PEUGEOT 508 SW HYBRID vam na vseh poteh hkrati ponuja športen dizajn, izjemno udobno in prostorno notranjost. Med vožnjo izkoristite njegov velik prtljažni prostor in način Electric. 
508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED
Vstopite v dobo neo zmogljivosti, ki jo ponuja PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Izrazite svoj estetski in inovativni duh za volanom nove limuzine in se naužijte visoke zmogljivosti pri nizkih emisijah. 
508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED
Z linijo PEUGEOT SPORT ENGINEERED vstopite v svet neo zmogljivosti znamke PEUGEOT. Preizkusite učinkovitost okolju prijazne in nizkoemisijske visoke zmogljivosti in sprostite svoje čute za volanom elektrificiranega karavana.  
PREDNOSTI 100-ODSTOTNO ELEKTRIČNEGA NAČINA PRIKLJUČNIH HIBRIDOV
Pet ničel za udobje v vožnji

Nič hrupa

Nič prestavljanja

Nič vibracij

Nič izpustov CO2 med vožnjo

Nič neprijetnih vonjav po gorivu

PREDNOSTI PRIKLJUČNIH HIBRIDNIH VOZIL

100 % užitki v vožnji

V električnem načinu boste lahko izkusili kar nekaj novih občutkov:

 
Finančni prihranki

Za priključno hibridno vozilo PEUGEOT:

 

  • državna subvencija za nakup priključnega hibridnega vozila,  
  • je strankam, ki ob nakupu novega vozila svoje odsluženo vozilo oddajo v razgradnjo, na voljo nepovratna finančna spodbuda v obliki eko bonusa.
 

VEČ INFORMACIJ O NAŠIH ELEKTRIFICIRANIH VOZILIH