SKIP TO CONTENT
PEUGEOT 208
 
 
PEUGEOT 208
POOSEBLJENA PRIHODNOST

Revolucionarna sprememba na področju mobilnosti in tudi z vidika stilske zasnove.

Vse izvedenke mestnega vozila PEUGEOT 208, se pravi električna, bencinska in tudi dizelska izražajo svojo mladost  v vsaki najmanjši podrobnosti. 

 

 
 
PEUGEOT 208
POOSEBLJENA PRIHODNOST
Revolucionarna sprememba na področju mobilnosti in tudi z vidika stilske zasnove. Vse izvedenke mestnega vozila PEUGEOT 208, se pravi električna, bencinska in tudi dizelska izražajo svojo mladost  v vsaki najmanjši podrobnosti. 
  • Poraba: Od 154 Wh/km dalje
  • Doseg v 100 % električnem načinu: do 400 km WLTP (i) Za izvedenko e-208 GT in do 362 km pri ostalih izvedenkah s 16-palčnimi pnevmatikami razreda A. - Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminja glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v notranjosti vozila, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.  
  • Emisije CO2: 0 g/km

 

Z močjo 100 kW (136 KM)

  • Poraba: 5,4 l/100 km (i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2: Vrednosti WLTP(1): Poraba goriva od 5,4 litrov pri kombinirani vožnji WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 121 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij de CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in raznih dejavnikov, kot so: opcije, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd.  
  • Emisije CO2: 121 g/km (i) PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2: Vrednosti WLTP(1): Poraba goriva od 5,4 litrov pri kombinirani vožnji WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 121 (g/km). Homologacijske vrednosti, ki se določijo na podlagi kombiniranega cikla WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila, so bile posodobljene 02. 01. 2022. Navedene vrednosti so prikazane za potrebe primerjave. Vrednosti porabe goriva, emisij de CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in raznih dejavnikov, kot so: opcije, zunanja temperatura, stil vožnje, hitrost, skupna masa, uporaba nekatere opreme (klimatska naprava, gretje, avtoradio, navigacija, luči itd.), tip pnevmatik, stanje cestišča, zunanje klimatske razmere itd. 

 

Pri vozilu 208 PURETECH 100 EAT8

AKTUALNA PONUDBA
AKTUALNA PONUDBA

PEUGEOT 208

 

 

208 Active Pack 1.2 PureTech 75 STT

ZA 14.990 €(i) Cena velja za model Peugeot 208 Active Pack 1.2 PureTech 75 STT, z opcijama WV70 in NA01, rumene Faro barve, v katero je vključen Modri bonus 1.000 EUR v primeru Peugeot financiranja. Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Peugeot Financiranje za vozilo Peugeot 208 Active 1.2 PURETECH 75 STT, z opcijama WV70 in NA01, rumene Faro barve - mesečno odplačevanje; maloprodajna cena z DDV in vključenim bonusom (v ceni je obračunanih 1.000 EUR popusta v primeru financiranja Peugeot – pod pogojem vsaj 24 mesečne dobe financiranja) je 14.990 EUR; mesečni obrok je 168 EUR pri pologu v višini 30%, ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 24 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 18.08.2023 znaša 9,25%; fiksna obrestna mera 8,10%; financirana vrednost 10.493 EUR; skupni znesek za plačilo 18.368 EUR; stranka v primeru Peugeot Financiranja prejme tudi avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto; Peugeot Financiranje si pridržuje pravico do izbire zavarovalnice.  

FIKSNA OBRESTNA MERA

 

+ KASKO ZA 1 €

+ BON ZA ZIMSKE PNEVMATIKE(i) Ponudba Bon za zimske pnevmatike velja za vsa prodana (podpisana prodajna pogodba) in dobavljena vozila Peugeot 208 od 01.09.2023 do 31.12.2023. Vrednost bona je 300 € in ga kupec lahko izkoristi za nakup in premontažo zimskih pnevmatik pri pooblaščenem prodajalcu Peugeot, kjer je bilo vozilo kupljeno in dobavljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino oziroma drug izdelek. Bon ni prenosljiv na drugo osebo. V primeru, da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže večja kot je vrednost bona, razliko doplača kupec. V primeru, da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže manjša kot je vrednost bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno zamenjati za drug izdelek. Velja za vsa osebna vozila Peugeot 208 s termičnim in električnim motorjem. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na prodajalca vozil Peugeot.   

+ 5 LET JAMSTVA

 

 

PEUGEOT 208 VAM JE NA VOLJO TAKOJ 

Poiščite svoj novi Peugeot 208, ki vam je že na voljo in brez odlašanja izkoristite aktualno ponudbo.

 

VAŠ 208 PO MERI

Razne končne obdelave, barve ali platišča... Sestavite konfiguracijo svojega mestnega malčka PEUGEOT 208 po svojih željah. 
 
 
ČUTNA PRIVLAČNOST
PEUGEOT 208 se ponaša za elegantno obliko karoserije, ki namiguje na športno tekmovalnost.
Njegov moderen in prodoren pogled skozi žaromete full LED (i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.   v obliki treh levjih krempljev povsem očara.
 
 
ČUTNA PRIVLAČNOST
PEUGEOT 208 se ponaša za elegantno obliko karoserije, ki namiguje na športno tekmovalnost. Njegov moderen in prodoren pogled skozi žaromete full LED (i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.   v obliki treh levjih krempljev povsem očara.
 
IZRAZITE SVOJ STIL
Izmed sedmih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza. 
 
 
IZRAZITE SVOJ STIL
Izmed sedmih vrhunskih barv izberite odtenek, ki vam ustreza.
 
KONCENTRAT EMOCIJ
Namestite se v notranjost vozila PEUGEOT 208.
Voznikovo mesto zadnje generacije in dinamična prednja sedeža vas popeljejo do novih občutkov.
KONCENTRAT EMOCIJ
Namestite se v notranjost vozila PEUGEOT 208. Voznikovo mesto zadnje generacije in dinamična prednja sedeža vas popeljejo do novih občutkov. 
PEUGEOT 3D i-COCKPIT®
3D DIGITALNA INSTRUMENTNA PLOŠČA
DINAMIČNA PREDNJA SEDEŽA
PEUGEOT 3D i-COCKPIT®
3D DIGITALNA INSTRUMENTNA PLOŠČA
DINAMIČNA PREDNJA SEDEŽA

PEUGEOT 3D i-COCKPIT®

V notranjosti spoznajte novi PEUGEOT 3D i-Cockpit® zadnje generacije. Privoščite si okretno in intuitivno vožnjo s kompaktnim volanom z integriranimi stikali (i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  , digitalno instrumentno ploščo 3D z nastavitvami po meri (i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  , velikim 10-palčnim zaslonom na dotik HD (i) Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.   in sedmimi klavirskimi tipkami "Toggles Switches" (i) Impulzna stikala po zgledu letalske tehnologije.  .

3D DIGITALNA INSTRUMENTNA PLOŠČA

Digitalna instrumentna plošča (i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.   s futurističnim holografskim zaslonom 3D se nahaja točno v višini vaših oči. Informacije o vozilu in vožnji se čitljivo prikazujejo v dveh stopnjah, odvisno od pomembnosti in nujnosti.

 

V nastavitvah lahko izberete tiste informacije, ki jih želite imeti ves čas prikazane. 

IZJEMNO RAZKOŠNA NOTRANJOST

Dinamična, udobna in obdajajoča prednja sedeža, visoko kakovostni materiali in oblazinjenje z okrasnimi šivi vam nudijo občutek lagodja in zagotavljajo brezskrbnost med vožnjo z mestnim vozilom PEUGEOT 208.

 

Notranji ambient svojega vozila pa lahko tudi prilagodite svojemu okusu s paketom za raznoliko kromatsko ambientalno osvetlitev v osmih barvah (i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  , ki mu daje še bolj moderen videz. 

 
ODLIČNOST V VLOGI POGONSKE SILE
Izbira materialov, oblikovne zasnove, motorja, povezljivosti...
PEUGEOT 208 je pridobil najnovejšo opremo. Na voljo imate vse, kar potrebujete za povsem nova doživetja. 
 
ODLIČNOST V VLOGI POGONSKE SILE
Izbira materialov, oblikovne zasnove, motorja, povezljivosti... PEUGEOT 208 je pridobil najnovejšo opremo. Na voljo imate vse, kar potrebujete za povsem nova doživetja. 
400 KM DOSEGA
Sedite za volan električnega mestnega vozila e-208 in se prepustite emocijam v neslišni vožnji na 100 % električni pogon. Odpeljete se lahko kamorkoli v dosegu 400 kilometrov (i) Za izvedenko e-208 GT in do 362 km pri ostalih izvedenkah s 16-palčnimi pnevmatikami razreda A. - Navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminja glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v notranjosti vozila, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.  . Na voljo imate več rešitev za polnjenje: doma, v službi ali na poti. 

STALNA OSVETLJENOST

Zadnji del ima povsem svojstveno stilsko zasnovo, saj se prek njega razteza okrasna letev v svetleči črni barvi (i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  , ki jo krasijo luči full LED (i) Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.   v obliki sledi treh levjih krempljev. Vklopljene so tako podnevi kot ponoči, da opozarjajo na nevarnost in varujejo vozilo.

IZČIŠČENE OBLIKE

Če želite izpopolniti videz svojega vozila, se odločite za enega od 15- in 16-palčnih okrasnih pokrovov ali pa za 16-palčno platišče z barvno ali diamantno končno obdelavo ali za 17-palčno platišče z vstavki.
 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER
Choose the finish that reflects your personality and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.
 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER
Choose the finish that reflects your personality and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.
 
 
WHY BUY ONLINE
 
 
WHY BUY ONLINE
MERE

ZUNANJE MERE

Z vseh pogledov edinstveno mestno vozilo.

 

Dolžina: 4055 mm

Širina (i) Brez zunanjih ogledal.  : 1745 mm

Višina: 1430 mm

NOTRANJE MERE

Izkoristite ves razpoložljivi prostor in udobje za vožnjo ne glede na to, ali ste sami ali v družbi.

 

Spredaj (1. vrsta) 

  • Širina v predelu komolcev: 1382 mm
  • Višina prsnega koša: 886 mm (877 Cielo)

 

Zadaj (2. vrsta) 

  • Širina v predelu komolcev: 1350 mm
  • Prostor v predelu kolen: 239 mm
PROSTORNINA PRTLJAŽNEGA PROSTORA

Mestno vozilo 208 vam ponuja optimalno prilagojeno prostornino za vsakodnevne potrebe.

 

Do 1163 litrov prostornine pri bencinski izvedenki.

Do 1149 litrov prostornine pri dizelski izvedenki.

 
IZBERITE OPREMO ZA SVOJ PEUGEOT 208
Zasnovali smo široko paleto opreme in dodatkov, ki ustrezajo vašim najbolj specifičnim potrebam.
IZBERITE OPREMO ZA SVOJ PEUGEOT 208
Zamislili smo si široko paleto opreme in dodatkov, ki ustrezajo vašim najbolj specifičnim potrebam.

ZAŠČITNO PREGRINJALO ZA PARKIRANJE V ZAPRTIH PROSTORIH

STREŠNI NOSILEC ZA KOLO

POLNILNA POSTAJA PEUGEOT e-208

PREPROGE

 
GO FURTHER

PEUGEOT's electromobility will soon hold no secrets to you.

 

 
GO FURTHER

PEUGEOT's electromobility will soon hold no secrets to you.