SKIP TO CONTENT
RIFTER
Peugeot e-RIFTER, 100 % električni pogon
Prepoznavna stilska zasnova znamke Peugeot

Na področju dizajna ni bil sklenjen noben kompromis. PEUGEOT e-Rifter je s svojo eleganco, vzdržljivostjo, okretnostjo in zmogljivostjo pravi simbol za večnamenskost. S svojim kratkim pokrovom motornega prostora in privzdignjenim podvozjem je videti, kot bi si predrzno izposodil stilsko zasnovo terenskih vozilZa utrjene ceste. . 

 

BREZKOMPROMISNA OBLIKOVNA ZASNOVA
Njegovi optični bloki s svetlobno signaturo DRL na diode LEDDRL (Daytime Running Lamp) LED: Daytime Running Lamp (dnevne luči) na svetleče diode - Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  in vertikalna okrasna maska poudarjajo uravnovešeno, kompaktno in dinamično obliko karoserije.
 • SAMOZAVESTEN ZNAČAJ

Zaradi elegantne oblike karoserije in gladkih linij PEUGEOT RIFTER zagotovo ne bo ostal neopažen. 

Njegovo osebnost in izjemno stilsko zasnovo dodatno poudarja nekaj čisto posebnih elementov:

NADENITE SI LEVJE KREMPLJE
Inteligentne funkcije za večjo enostavnost.

Na voljo z največ 7 sedeži in v dveh dolžinah (standardna in podaljšana). Sedež prednjega sopotnika in zadnja sedežna klop, deljiva v razmerju 2/3-1/3Serijsko ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  ali trije posamični sedežiSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  s sistemom "Magic Flat", ki se preklopijo v pod, dva posamična in odstranljiva sedeža v 3. vrsti … sami izberite svojo razporeditev. 

Prtljažnik nudi od 775 do 3500 litrov prostornine, ki lahko pri podaljšani izvedenki s petimi sedeži doseže kar 4000 litrov. 

In nenazadnje, dvižno zadnje stekloSerijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. , nizek prag prtljažnega prostora in raven podZa dolge predmete do 2,70 metra pri standardni izvedenki in do 3,05 metra pri podaljšani izvedenki.  poenostavijo nakladanje in razkladanje prtljage.

PEUGEOT i-COCKPIT® V POLNI e-VOLUCIJI

Spoznajte čare bolj agilne in instinktivne vožnje, ki vam jih nudi PEUGEOT i-Cockpit® s kompaktnim volanom, instrumentno ploščo v višini oči in velikim 8-palčnim zaslonom na dotikNa voljo serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. .

 

Voznikovo mesto PEUGEOT i-Cockpit® novega vozila e-RIFTER je tehnološko izboljšano, saj lahko voznik izbira med dvema novima instrumentnima ploščama, ki mu posredujeta vse potrebne informacije za uspešno upravljanje 100 % električnega vozila.

Serijsko je na voljo analogna instrumentna plošča, ki je posebej prilagojena za upravljanje električnega vozila in ima v opremi: merilnik močiZa prikaz stopnje porabe (ECO, optimizacija energije ali POWER, največja moč ali rekuperacije energije (CHARGE). , merilnik porabe dodatne opreme za toplotno udobje (gretje, klimatiziranje), merilnik nivoja napolnjenosti baterije in barvni matrični zaslonMatrični zaslon za prikaz pretokov energije, spremljanje polnjenja (v teku ali časovno zamaknjeno), informacij potovalnega računalnika in o dosegu. . 

 

 

100 % DIGITALNA INSTRUMENTNA PLOŠČA
 • Med opcijami lahko izberete 100-odstotno digitalno instrumentno ploščo, ki je premierno na voljo za ta avtomobilski segment. V tem primeru je v instrumentno ploščo vgrajen 10-palčni digitalni zaslon visoke ločljivosti. 
 • Zaslon za prikaz informacij je pridobil vse najnovejše grafične posodobitve znamke PEUGEOT ter ima velik nabor nastavitev in možnosti prilagajanja po meri. 
 • Instrumentna plošča ponuja več različnih načinov prikaza, do katerih lahko voznik dostopa z vrtljivim gumbom ob volanu in mu omogoča, da si PEUGEOT i-Cockpit® nastavi po svojem okusu. Tako lahko na primer v ospredju prikaže navigacijo, upravljanje pretokov energije ali sisteme za pomoč pri vožnji «po meri».
ZASLON NA DOTIK

Prek velikega 10-palčnegaNa voljo za doplačilo.  zaslona na dotik s paketom povezljive navigacije z glasovnim upravljanjem, ki zajema prometne informacije v realnem času in prikaz nevarnih odsekov prek storitev TomTom ServicesNa voljo serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. Storitve povezljive navigacije so dostopne prek vgrajene kartice SIM ali prek strankinega pametnega telefona (v načinu "modem", odvisno od modela/verzije). Storitve TomTom vam v realnem času prikažejo vse bistvene informacije za vožnjo: prometne informacije v realnem času, bencinski servisi, parkirišča, lokalno iskanje interesnih točk in nevarnih odsekov (odvisno od zakonodaje v državi). Za vse omenjene storitve je možno skleniti 3-letno naročnino, ki jo je moč kasneje podaljšati ali obnoviti na spletni strani (plačljivo)., je možno s posebno tipko dostopiti do menija "Electric":

 • «Flux» (pretok) za neposredni prikaz pretoka energije, 
 • «Statistiques» (statistika) za prikaz statistike o porabi, 
 • «Charge» (polnjenje) za nastavitev časovno zamaknjenega polnjenja.

Do aplikacij na vašem pametnem telefonu lahko dostopate na sredinskem zaslonu na dotik po zaslugi funkcije Mirror ScreenDelovale bodo le certificirane aplikacije Android AutoTM in Apple CarPlayTM , ko je vozilo ustavljeno in/ali med vožnjo, odvisno od primera. Med vožnjo so nekatere funkcije aplikacij izklopljene. Za nekatere vsebine, do katerih lahko brezplačno dostopite prek svojega pametnega telefona, je potrebno skleniti naročniško razmerje za aplikacijo, enakovredno certificirani aplikaciji Android AutoTM ali Apple CarPlayTM, ki je na voljo proti plačilu. Funkcija Mirror Screen lahko, odvisno od primera, deluje prek protokola Android AutoTM (za telefone s sistemom Android) ali Apple CarPlay™ (za telefone s sistemom iOS), če ima uporabnik sklenjeno naročniško razmerje za mobilno telefonijo in internet. .

UPRAVLJALNO STIKALO

Prek upravljalnega stikala samodejnega menjalnika «e-Toggle» lahko dostopate do funkcij Park / Reverse / Neutral / Drive. Na sredinski konzoli je na voljo stikalo za vklop načina "Brake" za bolj silovito upočasnjevanje ob odmiku noge s pedala za pospeševanje in večji doseg.

 

Zelo priročna nova odlagalna površina za pametni telefon se nahaja v prednjem delu vozila in je primerna za indukcijsko polnjenjeBrezžično polnjenje pametnih telefonov ali naprav, ki so združljive s standardom Qi. .

UDOBJE V NOTRANJOSTI
Sedite za volan vozila PEUGEOT RIFTER ali novega vozila PEUGEOT e-RIFTER in izkoristite prednosti prilagodljivega položaja za vožnjo in kakovostnih ergonomsko zasnovanih sedežev, ki bodo navdušili tudi potnike z najvišjo postavo. Če temu prištejete še neprimerljivo zvočno udobje, ugotovite, da je celoten potniški prostor pravi raj miru.
STREHA ZÉNITH®
Streha Zénith®Na voljo serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  z električno rolo zaveso in ambientalno osvetlitvijo na diode LED100 % osvetlitev na LED diode  ne nudi zgolj več svetlobe, ampak tudi čisto prava dodatna odlagalna mesta znotraj sredinskega strešnega loka, strešni prtljažnik in odlagalno polico pod stropom prednjega dela vozila.
ODLAGALNA MESTA
Plošče prednjih in zadnjih vrat, sredinska konzola, odlagalna mesta v podu v 2. vrsti... PEUGEOT Rifter in novi PEUGEOT e-Rifter se ponašata z rekordno prostorninoDo 186 litrov, od tega 92 litrov v predelu strehe Zénith®.  za odlaganje v svoji kategoriji. Vse številčnejša, prostornejša in vse bolj enostavno dostopna odlagalna mesta so tudi ergonomsko zasnovana, da lahko vanje shranite vse predmete, ki jih vsakodnevno potrebujete.
MOČ IZBIRE
SVOBODA IZBIRE

Pri vozilu PEUGEOT RIFTER lahko prosto izberete tip motorja, ki ustreza vašim potrebam in načinom rabe: 

TEHNOLOGIJA

SISTEMI ZA POMOČ PRI VOZNIH MANEVRIH

Po zaslugi raznih sistemov za pomoč pri izvajanju manevrov boste lahko z  ozilom PEUGEOT e-RIFTER izkusili še več svobode in užitkov: 

 

Bodite dobro opremljeni za najrazličnejše razmere.

SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

Naj vaše poti postanejo nenavadno preproste. 

GRIP CONTROL

PEUGEOT e-Rifter s sistemom Advanced Grip ControlNa voljo za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke. - Poseben izbor pnevmatik za 16-palčna lita platišča in zaščitna plošča za motor. ima izboljšano pogonsko moč, tako da se med vožnjo povsem prilagajata vsem vašim potrebam.

Z vrtljivim gumbom na sredinski konzoli lahko izberete enega od petih načinov oprijema (standardni, sneg, teren, pesek, ESP OFF). Najbolj zahtevni vozniki pa se najraje odločijo za izvedenko s štirikolesnim pogonomZa doplačilo, odvisno od izvedenke. - Izvedenka s štirikolesnim pogonom je bila razvita v sodelovanju z našim partnerjem DANGEL. .

HILL ASSIST DESCENT CONTROL

S funkcijo za pomoč pri spustu po strmini (HADCHill Assist Descent Control ) sistema Advanced Grip ControlZa doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.  bo PEUGEOT e-Rifter vzdrževal optimalno hitrost na strmih klancih. Vi lahko ostanete osredotočeni na krmiljenje volana in si privoščite več varnosti, udobja in vodljivosti.
ZMOGLJIVA BATERIJA

Električno vozilo PEUGEOT e-Rifter je opremljeno z visoko napetostno baterijoNa voljo pri izvedenkah L1 in L2.  s kapaciteto 50 kWh, ki nudi do 280 kilometrov dosega po preizkusnem postopku WLTPNavedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminja glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v notranjosti vozila, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. . Baterija je domiselno vgrajena v pod, tako da ne vpliva na prostornost potniške kabine in prostornino prtljažnika.

 

Garancija na baterijo velja 8 let oziroma 160.000 kilometrov za 70 % kapacitete polnjenja.

NAČINI VOŽNJE

Novi e-Rifter ponuja tri načine vožnje:  

 • Eco (60 kW, 180 Nm): daje prednost dosegu in mehki vožnji, 
 • Normal (80 kW, 210 Nm): optimalno za vsakodnevno rabo, 
 • Power (100 kW, 260 Nm): optimalne zmogljivosti za prevoz težkega tovora.
NAČINI ZAVIRANJA

Po zaslugi regenerativnega zaviranja sta na voljo dve stopnji zaviranja motorjaZmerno ali zmogljivejše regeneriranje polnjenja baterije. , ki vam omogočata polnjenje baterije med upočasnjevanjemDostopen prek potisnega gumba «B» za «Brake» na izbirnem stikalu menjalnika. : 

 • Zmerni način (privzeto nastavljen), ki nudi občutke podobne kot pri zaviranju z motorjem na notranje zgorevanje. 
 • Zmogljivejši način za bolj silovito upočasnjevanje ob odmiku noge s pedala za pospeševanje, ki omogoča več dosega.
TEHNIČNE INFORMACIJE
100 % ELEKTRIČNI MOTOR

PEUGEOT e-Rifter je opremljen z električnim motorjem z močjo 100 kW (136 KM), po zaslugi katerega je v mestu vsestransko uporaben, na cestah izven mesta pa nadvse vzdržljiv in varen.

Motor zagotavlja takojšnje pospeške po zaslugi nemudoma razpoložljivih 260 Nm navora.

 

 
BENCINSKI IN DIZELSKI

Dizelski motorji BlueHDi in bencinski motorji PureTech nove generacije vam ponujajo več voznega udobja in še nikoli videna doživetjaMotorja na voljo le na gospodarskem vozilu Rifter N1. .

RIFTER je lahko opremljen z motorjema:

, ki sta na voljo tudi v različici z zelo nizko poraboIzvedenke z zelo nizko porabo (PureTech 110 S&S in BlueHDi 100) so opremljene s strešnim spojlerjem, posebnimi pnevmatikami z ultra nizkim kotalnim uporom in sistemom Stop&Start, ki je na voljo izključno za izvedenko BlueHDi 100.  za najvišjo raven učinkovitosti.

 
DIMENZIJE
 • Dolžina:  4403 mm (standardna) - 4753 mn (podaljšana)
 • ŠirinaBrez zunanjih ogledal.:  1553 mm
 • Višina:  1878 mm max (standardna) - 1882mn (podaljšana)

Standardna

Spredaj (1. vrsta) 

 • Širina v predelu komolcev: 1473 mm
 • Višina prsnega koša: 983/1008 mm

 

Zadaj (2. vrsta) 

 • Širina v predelu komolcev : 1465 mm
 • Prostor v predelu kolen: 240 mm

 

Zadaj (3. vrsta)

 • Širina v predelu komolcev: 1200 mm
 • Višina prsnega koša: 856 mm
Prtljažnik nudi od 775 do neverjetnih 3500 litrov prostornine, ki lahko pri podaljšani izvedenki s petimi sedeži doseže kar 4000 litrov.
CENIK IN DODATNA OPREMA
 • Prenesite katalog vozila PEUGEOT Rifter.
 • Preglejte cenik, katalog opreme in tehnične podatke.