Originalne prevleke

prevleke

Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot: ORIGINALNE PREVLEKE - 40 % POPUSTA*

Vaše vozilo je velik del vašega vsakdana. Včasih ga uporabimo za prevoz tovora, večinoma pa za poti vas in vaših najbližjih. V vsem tem času cestnih dogodivščin in kilometrov, vsaka taka pusti tudi posledice v notranjosti vozila. Madeži hrane na zadnjem sedežu iz španske dogodivščine, dež na sovoznikovem sedežu ob nepričakovani nevihti na obali, tri leta znoja na voznikov sedežu ob jutranjih konicah? Vse to je del življenja in vse to se nahaja na vaših sedežih.

V kolikor želite osvežiti vaše vozilo, obdržati videz in vrednost vašega vozila, če želite zaščititi vaše sedeže pred nadaljnjimi posledicami uporabe, potem vas vabimo v vse pooblaščene servise Peugeot, kjer si lahko izberete originalne prevleke za vaš Peugeot po znižani ceni, -40%. Za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot.

*Ponudba velja do 31.10.2019 in le za fizične osebe. Popust velja na originalne prevleke za vozila Peugeot iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot.

Pri vseh naših pooblaščenih serviserjih vam nudimo posebne ugodnosti in kar do 40 % popusta za zveste člane programa ugodnosti Moj Peugeot.

Še niste včlanjeni v program ugodnosti Moj Peugeot? Včlanite se tukaj!

DK kartica

S kartico DINERS CLUB MOJ PEUGEOT izbrana originalna oprema Peugeot na do 12 OBROKOV.

Imetniki kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT si lahko v pooblaščeni servisni mreži Preugeot razporedite plačilo storitev vzdrževanja in dodatne opreme na do 12 obrokov.

Še nimate kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT? Naročite jo tukaj!