OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Izdelek meseca

IZDELEK meseca Peugeot

Naredite postanek za IZDELEK MESECA

  • Na zadnjih sedežih se večkrat znajde kakšen kos oblačila, ki pa se med potovanjem pomečka. Priskrbite si obešalnik za oblačila, ki se ga enostavno namesti za vzglavnik sprednjega sedeža. Na voljo vam je po privlačni ceni 15,99 EUR z DDV*.
  • Ročni gasilni aparat je nujna dodatna oprema za vse, ki ste veliko na poti. Poskrbite za varnost v vašem avtomobilu z gasilnim aparatom za le 19,99 EUR z DDV*.

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot in nadaljujte svoje poti brezskrbno.

*Cena velja za obešalnik za oblačila za vzglavnik (kataloška številka 1607938180) ter za gasilni aparat (kataloška številka 1637300380). Ponudba velja do 30. 11. 2020. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolična.

MOJ peugeot

Postanite član programa Moj Peugeot in vzdrževanje vašega vozila Peugeot bo lažje in cenejše kot kadarkoli: pri pooblaščenih servisih Peugeot boste prejeli do 40 % popusta na dodatno opremo, do 35 % popusta na izbrane originalne nadomestne dele in do 17,5 % na olja in maziva TOTAL.


VEČ O PROGRAMU UGODNOSTI MOJ PEUGEOT