OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Izdelek meseca

IZDELEK meseca Peugeot

Pomlad pospremimo z DVEMA IZDELKOMA MESECA.

V cestnem prometu smo vsakodnevno izpostavljeni morebitnim nesrečam. Prva pomoč je zato obvezen komplet, ki mora biti v vsakem avtomobilu. Hkrati moramo biti pozorni, da komplet zamenjamo na vsakih 5 let. Akcijska cena 6,99 EUR* z DDV.

Prozorna zaščita sedeža, ki ščiti zadnjo stran sprednjega sedeža pred umazanijo in praskami, vam je na voljo po akcijski ceni 9,99 EUR* z DDV.

Naredite postanek za izdelek meseca in obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot.

*Cena velja za komplet prve pomoči (kataloška številka DB000K0036) ter za prozorno zaščito sedeža (kataloška številka 9648A6). Ponudba velja od 30. 4. 2020.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

MOJ peugeot

Postanite član programa Moj Peugeot in vzdrževanje vašega Peugeota v optimalni formi bo lažje in cenejše kot kadarkoli: pri Peugeotovih pooblaščenih servisih boste za servisne storitve plačevali do 17,5 %, za originalne rezervne dele pa do 35 % manj.


VEČ O PROGRAMU UGODNOSTI MOJ PEUGEOT