Izdelka meseca

izdelek meseca

Naredite postanek za IZDELEK MESECA:

 

  • Komplet prve pomoči vsebuje vso zakonsko predpisano vsebino, sterilno zapakirano v praktični embalaži, ki ščiti pred poškodbami, nečistočo in vodo. Poleg je v torbici priložen tudi varnostni brezrokavnik univerzalne velikosti z dvema odsevnima pasovoma za boljšo vidljivost. Akcijska cena paketa je 9,99 EUR z DDV*.
  • Zimsko čistilo za vetrobransko steklo je tekočina za čiščenje in preprečevanje zmrzovanja vetrobranskih stekel do -30°C, stekla čisti z lahkoto in ne pušča umazanih sledov. Odstranjuje tudi ostanke voska, maščob in soli. Je neškodljiva za okolje in ne razjeda lakov in gume. Zimsko čistilo Emil Frey vam je na voljo za 1,99 EUR z DDV**.

   

*Cena velja za komplet prve pomoči in varnostni brezrokavnik, pod kataloško številko DBAOPEN109. Ponudba velja do 28.02.2022.

**Cena velja za Zimsko čistilo Emil Frey za 1 liter pod kataloško številko KEMZ001. Ponudba velja do 28.02.2022.

  

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.