Izdelek meseca

Izdelek

Nadaljujte v smeri brezskrbnih poti z nepogrešljivimi in izjemno ugodnimi izdelki za vaše vozilo.

Jesen pospremimo z DVEMA IZDELKOMA MESECA.

Obrišite morsko sol s svojih sončnih očal in iz avtomobilskega ter telefonskega ekrana na dotik. Za varni pogled v smeri brezskrbnih poti vam je na voljo čistilo zaslona na dotik za 13,99 EUR* z DDV.

Da pa bo pot varna, poskrbimo s kompletom prve pomoči za 6,99 EUR* z DDV. Ne spreglejte zakonodajne obveze, da avtomobilska prva pomoč ne sme preseči roka veljavnosti 5 let.

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot  ter nadaljujte opremljeni v smeri brezskrbnih poti.

*Cena velja za čistilo zaslona na dotik, kataloška številka 1613581580 in komplet prve pomoči proizvajalca Konstill pod kataloško številko DB000K0036. Ponudba velja do 31.10. 2019. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

MOJ peugeot

Postanite član programa Moj Peugeot in vzdrževanje vašega Peugeota v optimalni formi bo lažje in cenejše kot kadarkoli: pri Peugeotovih pooblaščenih servisih boste za servisne storitve plačevali do 17,5 %, za originalne rezervne dele pa do 35 % manj.


VEČ O PROGRAMU UGODNOSTI MOJ PEUGEOT