OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Izdelek meseca

metlica za čiščenje snega

Naredite postanek za IZDELEK MESECA

  • S priročno metlico za čiščenje snega s strgalom boste učinkovito odstranili sneg in led z avtomobila. Na voljo vam je po privlačni ceni 7,99 EUR*.
  • Tekočina za vetrobransko steklo je primerna za temperature do -30°C, s svojo sestavo pa bo poskrbela za čista stekla in pomagala preprečevati zamrzovanje – za le 1,10 EUR*.

Obiščite najbližji pooblaščeni servis Peugeot in nadaljujte svoje poti brezskrbno.

*Cena velja za metlice pod kataloško številko 9734L6 ter za tekočino za vetrobransko steklo pod kataloško številko 1636051880. Ponudba velja od 1. 12. 2020 do 28. 2. 2021. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolična.

MOJ peugeot

Postanite član programa Moj Peugeot in vzdrževanje vašega vozila Peugeot bo lažje in cenejše kot kadarkoli: pri pooblaščenih servisih Peugeot boste prejeli do 40 % popusta na dodatno opremo, do 35 % popusta na izbrane originalne nadomestne dele in do 17,5 % na olja in maziva TOTAL.


VEČ O PROGRAMU UGODNOSTI MOJ PEUGEOT