OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Nosilci za smuči

Peugeot precni nosilci AKCIJA

Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA: PREČNI STREŠNI NOSILCI 15 % UGODNEJE*.

Pozimi in poleti se največkrat skupaj s svojimi najbližjimi odpeljemo na kakšen izlet ali daljši dopust. Ker s seboj vzamemo številne, različno velike predmete, ki so namenjeni predvsem športnim aktivnostim, v avtomobilu primanjkuje prostora. Strešni prtljažnik je v takšni situaciji odlična izbira, saj hitro reši prav vsako zagato s prostorom. Tudi montaža nosilcev je hitra. Vključuje le nekaj korakov in pri njej ne potrebujete posebnega znanja.

Prečni strešni nosilci za vaše vozilo Peugeot so v akcijski ponudbi na voljo 15% ugodneje.

Preverite na vseh pooblaščenih servisih Peugeot.

*Ponudba velja do 30.04.2020 za fizične in pravne osebe, ki so člani programa ugodnosti Moj Peugeot ali Moj Peugeot ZA PODJETJA. Popust velja za originalne nosilce za smuči iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljiva na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot.

Še niste včlanjeni v program ugodnosti Moj Peugeot? Včlanite se tukaj!

DK kartica

S kartico DINERS CLUB MOJ PEUGEOT izbrani izdelki na do 12 OBROKOV.

Imetniki kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT si lahko v pooblaščeni servisni mreži Preugeot razporedite plačilo storitev vzdrževanja in dodatne opreme na do 12 obrokov.

Še nimate kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT? Naročite jo tukaj!