Originalni tekstilni tepihi

tepihi

Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA: ORIGINALNI TEKSTILNI TEPIHI: – 40 % POPUSTA*

Vlaga, umazanija, kamenčki in različna obutev voznikov, pripomorejo k hitri obrabi poda avtomobila. Tepihi za avto zaščitijo vašo investicijo, preprečijo obrabo in vam prihranijo denar za globinsko čiščenje avtomobila.

In zakaj originalni tepihi?

Originalni tepihi za avto so narejeni iz vzdržljivih in odpornih materialov ter se natančno prilegajo notranjosti vašega vozila Peugeot. Originalne preproge na pod pritrdite s pritrditvenimi čepi. Tak način pritrditve poskrbi za vašo večjo varnost v prometu.

Originalni tekstilni tepihi za vaše vozilo Peugeot, v akcijski ponudbi -40%, za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA.

Preverite na vseh pooblaščenih servisih Peugeot.

*Ponudba velja od 31.10.2019 za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot  in Moj Peugeot ZA PODJETJA. Popust velja za originalne tekstilne tepihe iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljiva na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot.

Pri vseh naših pooblaščenih serviserjih vam nudimo posebne ugodnosti in kar do 40 % popusta za zveste člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA.

Še niste včlanjeni v program ugodnosti Moj Peugeot? Včlanite se tukaj!

DK kartica

S kartico DINERS CLUB MOJ PEUGEOT izbrana originalna oprema Peugeot na do 12 OBROKOV.

Imetniki kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT si lahko v pooblaščeni servisni mreži Preugeot razporedite plačilo storitev vzdrževanja in dodatne opreme na do 12 obrokov.

Še nimate kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT?

Naročite jo tukaj!