OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Okrasni pokrovi

Okrasni pokrovi za avto AKCIJA

Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA:

VSI OKRASNI POKROVI 40 % UGODNEJE*.

Okrasni pokrovi imajo poleg estetske tudi uporabno vrednost. Namenjeni so zaščiti vijakov in platišč pred vremenskimi pogoji, tresljaji, poškodbami in nepredvidljivimi okoliščinami v prometu.

Popolna zaščita jeklenih platišč so vsekakor vsestranski okrasni pokrovi s plastike ali vsestranske lahke kovine. Namenjeni so preprečevanju dostopa umazanije, vlage in druge nesnage do kolesnih vijakov. Poleg same uporabne vrednosti, so okrasni pokrovi tudi prava paša za oči. Na voljo so v različnih izvedbah in oblikah. Z njimi lahko naredite pravo stilsko preobrazbo.

Veliko voznikov ima zimske gume na jeklenih platiščih, čas je da tudi ta platišča okrasite in zaščitite.

Vsi okrasni pokrovi za vozilo Peugeot so vam na voljo v akcijski ponudbi -40%. Akcija velja za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA.

Preverite na vseh pooblaščenih servisih Peugeot.

*Ponudba velja do 30.04.2020 za fizične in pravne osebe, ki so člani programa ugodnosti Moj Peugeot ali Moj Peugeot ZA PODJETJA. Popust velja za vse okrasne pokrove iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljiva na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot.

Še niste včlanjeni v program ugodnosti Moj Peugeot? Včlanite se tukaj!

DK kartica

S kartico DINERS CLUB MOJ PEUGEOT izbrana originalna oprema Peugeot na do 12 OBROKOV.

Imetniki kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT si lahko v pooblaščeni servisni mreži Preugeot razporedite plačilo storitev vzdrževanja in dodatne opreme na do 12 obrokov.

Še nimate kartice DINERS CLUB MOJ PEUGEOT?

Naročite jo tukaj!