OBVESTILA ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 PREBERI

Sezonska ponudba

SPREJ ZA POPRAVILO PREDRTE PNEVMATIKE

SEZONSKA PONUDBA: SPREJ ZA POPRAVILO PREDRTE PNEVMATIKE  le za 5,99 €*.

Ko se zgodi nepričakovano in se vam pnevmatika predre, je tu sprej za takojšnjo rešitev; brez orodja in demontaže. Sprej za popravilo pnevmatike je združljiv z vsemi vrstami pnevmatike, z zračnico ali brez nje. S tem sprejem boste lahko sami izvedli manjše posege na vašem avtomobilu.

Predrto pnevmatiko popravite v manj kot minuti in brez uporabe orodja. Samo s pritiskom gumba za brizganje na pločevinki, izdelek pride skozi pnevmatiko, zapre luknjo in opremi pnevmatiko s potrebnim pritiskom za nadaljevanje vožnje.

Kako uporabiti sprej?

  1.  Če je mogoče, odstranite predmet, ki je povzročil predrtje pnevmatike.
  2. Popolnoma izpraznite pnevmatiko.
  3. Pločevinko dobro pretresite (če je vreme zelo hladno, segrejte pločevinko predhodno z rokami).
  4. Privijte aplikator izdelka na ventil za napihovanje pnevmatike. Pločevinko postavite v navpični položaj in pritiskajte gumb pločevinke (neprekinjeno), dokler celotna vsebnost pločevinke ne pride v pnevmatiko.
  5. Naslednjih 4 do 5 km vozite z zmerno hitrostjo.
  6. Čim prej prilagodite raven tlaka v pnevmatiki.
  7. Dogovorite se za menjavo pnevmatike na pooblaščenem servisu Peugeot.

*Ponudba velja do 30.4.2020 za fizične in pravne osebe. Cena velja za spreje s kataloško številko 1610763680, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak specifikacij izdelkov v promociji. Slika je simbolična.