VIDEO DIAGNOSTIKA VAŠEGA VOZILA

Peugeot video diagnostika

STORITEV VIDEOCHECK, VIDEO DIAGNOSTIKA VAŠEGA VOZILA

Pooblaščena servisna mesta Peugeot smo opremili z novim, inovativno zasnovanim in zanesljivim orodjem, imenovanim VIDEOCHECK. Medtem ko je vaše vozilo v servisni delavnici, boste neposredno na svoj mobilni telefon, osebni ali tablični računalnik prejeli video posnetek, v katerem bodo prikazana dodatna dela in posegi, za katere vam svetujemo, da se opravijo na vašem vozilu.

KAKO DELUJE VIDEOCHECK?

Mehanik opravi poseg na vašem vozilu, za katerega ste se dogovorili že ob sprejemu. V primeru, da pri tem ugotovi dodatne nepravilnosti na vozilu ali pa zaradi obrabljenosti nekaterih nadomestnih delov priporoča še kakšen dodaten poseg, uporabi storitev VIDEOCHECK. Mehanik tako posname kratek video nepravilnosti in vam video posnetek skupaj s predračunom dodatnih in že dogovorjenih del, posreduje v potrditev.

Peugeot video diagnostika

POŠILJANJE VIDEO POSNETKA IN PREDRAČUNA

Peugeot video diagnostika

Potem ko posnamemo video posnetek, vam pošljemo povezavo, prek katere si lahko ogledate video posnetek. Istočasno prejmete predračun, na katerem je naveden poseg, za katerega ste prvotno zaprosili in predlagana dodatna dela. Sami se lahko nato odločite, ali želite, da predlagana dela opravimo ali ne.

KONKRETNE PREDNOSTI STORITVE VIDEOCHECK

  • Preglednost: na svojem mobilnem telefonu, tablici ali osebnem računalniku si lahko ogledate še nepopravljeno škodo in morebitne obrabljene dele, na katerih bi bilo dobro, da vaš mehanik opravi poseg. S posnetkom VIDEOCHECK imate tako na voljo vse, kar potrebujete za hitro in pravilno odločitev.
  • Varnost: če ste seznanjeni z vsem, kar morate vedeti o svojem vozilu, potem tudi razumete, zakaj so popravila potrebna. S tem, ko imate na razpolago tako natančno in didaktično orodje, boste imeli nadzor nad svojim vozilom kot še nikoli doslej, zlasti kar zadeva vašo varnost in varnost vaših potnikov.
  • Optimalen in dolgotrajen odnos z vašim serviserjem: VIDEOCHECK ni zgolj dodatna storitev, temveč orodje, po zaslugi katerega se bo med vami in vašim serviserjem vzpostavil resnično zaupljiv odnos. Njena koristnost pa bo z vsakim vašim obiskom delavnice še večja, kajti vaš mehanik bo iz izkušenj oziroma glede na vaše odzive na predhodno poslane video posnetke vedel, kaj je za vas prioritetnega pomena.
  • Pri sprejemanju odločitev imate povsem proste roke: vi ste tisti, ki sprejmete odločitev o dodatnem posegu in nobenega delovnega postopka ne opravimo brez vašega soglasja.